Samo jednom u toku cijele sezone, kao i bench boost. Osim ako nema nekakvih bugova, što ovdje nije rijetkost.avalPacidoroP je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:02Pozdrav, može li mi neko objasniti šta znači trostruki kapiten? Nisam našao u pravilima.
Jasno mi je da mu se bodovi množe sa 3, ali koliko često se ta opcija može koristiti, to mi nije jasno?
Hvala unaprijed.
Bodovi u Fantasy za pojedinačne igrače
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Re: Bodovi u Fantasy za pojedinačne igrače
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Aha.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 18:20Samo jednom u toku cijele sezone, kao i bench boost. Osim ako nema nekakvih bugova, što ovdje nije rijetkost.avalPacidoroP je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:02Pozdrav, može li mi neko objasniti šta znači trostruki kapiten? Nisam našao u pravilima.
Jasno mi je da mu se bodovi množe sa 3, ali koliko često se ta opcija može koristiti, to mi nije jasno?
Hvala unaprijed.
Hvala drug

Jel moguće da mi nijedan igrač u ovom prvom kolu nije bio kapiten iako sam stavio kyeremeha iz Sarajeva? Dajem šansu tome da nisam potvrdio, ali opet bi trebao neko barem biti po defaultu.
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Kad si odabrao tim, trebao si odabrati C i VC i spasiti. Ako nisi sve uradio, moguće je da nemaš kapitena uopšte.
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Kao prvo hvala na odgovoru, a drugo kazem opet nije mi jasno da nije niko kapiten jer bi po meni to trebalo da je zadano po defaultu na XY igrača.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 22:24Kad si odabrao tim, trebao si odabrati C i VC i spasiti. Ako nisi sve uradio, moguće je da nemaš kapitena uopšte.
racuna li se ove sezone asist ako igrac puca, golman odbrani,pa drugi prikuca?
Zasto ne moze wildcard za transfere da se naprave za ovo kolo?
Da li se još nekome desilo sljedeće, naime Ćuzea zamijenim sa Al Jaberom za ovo kolo. Nekad sredinom sedmice sam to uradio možda utorak. Sinoć uđem da vidim poene formacija promijenjena iz 433 u 343, pored toga i kapiten zamijenjen tj. kao kapitena sad mi je Ćavar bio umjesto Guliashvila iako to nisam ni dirao niti išta.
Zna li neko u čemu je problem?

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ma tebra ovo je cirkus od igrice ako ces iskreno 

Ćavar to je sigurno bio vicekapiten. Dok ne odigra Guialshvili njega ti računa. Nakon sto veceras odigra Sarajevo, stanje bi se vjerovatno trebalo promijeniti.H8Z7 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:16Da li se još nekome desilo sljedeće, naime Ćuzea zamijenim sa Al Jaberom za ovo kolo. Nekad sredinom sedmice sam to uradio možda utorak. Sinoć uđem da vidim poene formacija promijenjena iz 433 u 343, pored toga i kapiten zamijenjen tj. kao kapitena sad mi je Ćavar bio umjesto Guliashvila iako to nisam ni dirao niti išta.![]()
Genralno je problem sto gledate nezavrsena kola i trazite probleme. Dok se kolo ne odigra u cjelosti, besmisleno je gledati te stvari.
Eventualne bugove mozemo analizirati tek nakon sto se kompletira neko kolo. Mada ih vec dvije sezone u tehnickom smislu uopste nema, a nista se nije promijenilo.
Obicno nam se potkrade neka greska u unosu igraca tipa Ivan Maric, koji imaju cesta imena gdje imamo pet istih u sistemu (neki juniori, kadeti, igraci od prije 7-8 sezona isl).
Sve ostalo provjereno, radi.
Ma hajde izmjene nisu toliko bitne, ali me to za kapitena baš iznenadilo. Ako je tako pao mi je kamen sa srcaadmin je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:37Ćavar to je sigurno bio vicekapiten. Dok ne odigra Guialshvili njega ti računa. Nakon sto veceras odigra Sarajevo, stanje bi se vjerovatno trebalo promijeniti.H8Z7 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:16Da li se još nekome desilo sljedeće, naime Ćuzea zamijenim sa Al Jaberom za ovo kolo. Nekad sredinom sedmice sam to uradio možda utorak. Sinoć uđem da vidim poene formacija promijenjena iz 433 u 343, pored toga i kapiten zamijenjen tj. kao kapitena sad mi je Ćavar bio umjesto Guliashvila iako to nisam ni dirao niti išta.![]()
Genralno je problem sto gledate nezavrsena kola i trazite probleme. Dok se kolo ne odigra u cjelosti, besmisleno je gledati te stvari.
Eventualne bugove mozemo analizirati tek nakon sto se kompletira neko kolo. Mada ih vec dvije sezone u tehnickom smislu uopste nema, a nista se nije promijenilo.
Obicno nam se potkrade neka greska u unosu igraca tipa Ivan Maric, koji imaju cesta imena gdje imamo pet istih u sistemu (neki juniori, kadeti, igraci od prije 7-8 sezona isl).

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ne radi sve provjereno jer meni recimo prva dva kola nije spasen kapiten (Kyeremeh) neka sam i pogrijesio da nisam spasio tim ali evo trece kolo stavim Lukica C i Boljevica VC i vrati mi na Kyeremeha a 1000% sam spasio jer sam nekome pokazivao ekipu i u tom momentu sam mijenjao i spasavao promjene jer sam se dvoumio izmedu ova dva igraca !admin je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:37Ćavar to je sigurno bio vicekapiten. Dok ne odigra Guialshvili njega ti računa. Nakon sto veceras odigra Sarajevo, stanje bi se vjerovatno trebalo promijeniti.H8Z7 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:16Da li se još nekome desilo sljedeće, naime Ćuzea zamijenim sa Al Jaberom za ovo kolo. Nekad sredinom sedmice sam to uradio možda utorak. Sinoć uđem da vidim poene formacija promijenjena iz 433 u 343, pored toga i kapiten zamijenjen tj. kao kapitena sad mi je Ćavar bio umjesto Guliashvila iako to nisam ni dirao niti išta.![]()
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vidim da nema automatskih izmjena za igrače koji nisu igrali ovo kolo zbog odgođenih utakmica pa me zanima da li će se igračima obračunati bodovi naknadno kada odigraju svoje utakmice.
šta se dešava ako igrač koji je u timu napusti ligu i ode u inostranstvo
da li je njegov transfer free ili se oduzimaju 4 boda
da li je njegov transfer free ili se oduzimaju 4 boda
"jedno pitanje je samo ostalo..."
Nije free, provjereno...pisao sam o tome nedavno.
Ako ga mijenjaš samog, ponaša se kao i svaki redovni transfer (free) a u kombinaciji sa nekim drugim se naplaćuje kao kad radiš transfer 2+ igrača.
Vidjet ćeš problema na polusezoni kad ti pola ekipe napusti ligu...
Ako ga mijenjaš samog, ponaša se kao i svaki redovni transfer (free) a u kombinaciji sa nekim drugim se naplaćuje kao kad radiš transfer 2+ igrača.
Vidjet ćeš problema na polusezoni kad ti pola ekipe napusti ligu...
Josip Ćorluka (Zrinjski) treba dobiti bodove za Clean Sheet na utakmici protiv Posušja...napustio je igru krajem utakmice zbog ozljede pri rezultatu 0:2...
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Potrošili sve izmjene, on sam izašao jer se povrijedio, oni primili go. Fino piše u pravilima da samo ako igrač bude zamjenjen može dobiti poene za CS.
Imam i ja Ćorluku, ali bodovan je po svim pravilima.
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Hmmm...može link na taj dio pravila?CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:23Potrošili sve izmjene, on sam izašao jer se povrijedio, oni primili go. Fino piše u pravilima da samo ako igrač bude zamjenjen može dobiti poene za CS.
Evo šta piše (citiram):
“Clean sheet” ili sačuvana mreža – znači da su golman ili defanzivac na terenu proveli minimum 60 minuta i da za nisu primili gol dok su bili na terenu. Ukoliko igrač odigra više od 60min i ne primi gol, a nakon toga izađe iz igre i njegova ekipa primi gol to ne utiče na njegov clean sheet. Dakle on dobija 4 boda.
Igrači dobivaju bodove na osnovu vremena provedenog na igri, ne na osnovu toga da li je ekipa dala ili primila gol u trenutku dok je dati igrač bio na terenu. (kraj citata)
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Kralju, mogao je tako otici i u wc i da oni prime dok ga nema i sta, on treba imat CS? Znam da ovo "izadje iz igre" zvuci pravno kako god da izadje, al realno je to "kad je zamijenjen"Zoxx je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:53Hmmm...može link na taj dio pravila?CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:23Potrošili sve izmjene, on sam izašao jer se povrijedio, oni primili go. Fino piše u pravilima da samo ako igrač bude zamjenjen može dobiti poene za CS.
Evo šta piše (citiram):
“Clean sheet” ili sačuvana mreža – znači da su golman ili defanzivac na terenu proveli minimum 60 minuta i da za nisu primili gol dok su bili na terenu. Ukoliko igrač odigra više od 60min i ne primi gol, a nakon toga izađe iz igre i njegova ekipa primi gol to ne utiče na njegov clean sheet. Dakle on dobija 4 boda.
Igrači dobivaju bodove na osnovu vremena provedenog na igri, ne na osnovu toga da li je ekipa dala ili primila gol u trenutku dok je dati igrač bio na terenu. (kraj citata)
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.