Dino nije otpusten nego mu je promijenjena pozicija.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:42to s nekim drugim mozes te gluposti pisati, sa mnom sigurno ne. ne znam kako si to uspio pobrkati nakon visemjesecnog prelistavanja nase teme
anceloti znaci mogao i prvo mjesto napasti, a vi ga otpustili. zasto, 4-1-0 10:1 u zavrsnici bi trebalo donijeti novi mandat
odredis mu ambicije i anceloti krene ka ostvarenju, domaci lik, zeljin dnk, nije valjda da su svjesni da su mu sve kupili...Oni ako donesu takvu odluku da smo to mi, onda će moj stručni štab pitati kakve su ambicije.
Ako kažu "hoćemo prvo mjesto", mi ćemo reći "naravno, borit ćemo se", samo se tad otvaraju druga pitanja u ekipi - koga ćemo dovesti, koga pustiti...
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Možda nas neće slagati, vas nisu slagali evo dobit ćete 4,7 miliona .Meraak1921 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:38Virtu4l je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:19On je političar, to mu je posao.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:04Srđan Mandić maketom do novog mandata. Onda će maketa u ladicu naredne cetiri godine.
Vidjecemo kako da li ce opet uspjeti preveslati Pitare
Mene čudi da su iz FKS ponovo pristali da budu dio ovog cirkusa. Zaista ne mogu vjerovati da ni nakon 10 godina ne traže alternativu, zemljište, nešto da se mrdnu sa mrtve tačke.
Koševo i da ga središ kao apoteku, nikad neće biti fudbalski stadion. Čak i da urade ovo što su planirali to će biti bacanje para jer je sve dotrajalo, konstrukcija je oronula i uvijek će se javljati novi problemi.
Najlakse je krezubu publiku na Kosevu nahajcati, bravo Mandicu, treba glasova, poprskaj im opet po faci, pa poslije izbora, prodaj im za dvije marke (ali samo za koristenje)![]()
![]()
Potpuno se slazem s tobom, mene cak strah da ne pretrpimo tezi poraz od onog onomad protiv Tuzla C.avalPacidoroP je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:45Gošk večeras ostaje neporažen, usudio bih se reći i da uzima puni plijen.
-
- Kontakt:
Nigdje ni ne rekoh da je otpusten, nelogicno mi je samo zasto nije ostao nakon takve furiozne zavrsnice gdje je preporodio ekipu, dao joj pobjednicki mentalitet i spasio ispadanja. A vidimo da je bio i raspolozen da nastavi, zar nije jeftinije i bolje i jedino logicno rjesenjenastrojeni21 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:50Dino nije otpusten nego mu je promijenjena pozicija.killafrommanilla je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:42to s nekim drugim mozes te gluposti pisati, sa mnom sigurno ne. ne znam kako si to uspio pobrkati nakon visemjesecnog prelistavanja nase teme
anceloti znaci mogao i prvo mjesto napasti, a vi ga otpustili. zasto, 4-1-0 10:1 u zavrsnici bi trebalo donijeti novi mandat
odredis mu ambicije i anceloti krene ka ostvarenju, domaci lik, zeljin dnk, nije valjda da su svjesni da su mu sve kupili...Oni ako donesu takvu odluku da smo to mi, onda će moj stručni štab pitati kakve su ambicije.
Ako kažu "hoćemo prvo mjesto", mi ćemo reći "naravno, borit ćemo se", samo se tad otvaraju druga pitanja u ekipi - koga ćemo dovesti, koga pustiti...
Fazon je sto cu ja priznati prvi kad mi/ljudi iz Uprave rade gluposti i rade pogresno, dok ce vecina vas radije izabrati da zivi u lazi da niste kupili opstanak u Modrici i da je Dino Djurbuzovic koji ne radi ozbiljno ima 10 godina trenerski mag. Vama je u zavrsnici samo trebala profi licenca na klupi i zato je Dino bio tu. Da se ne lazemo
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Vi uopce ne izgledate lose u zadnjih par utakmica. Bit ce to bara-bara kroz cijelo prvenstvoDevedesetka je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:09prepali ste seRigoletto je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:08Hvala pitarimasvrakino1921 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:26Na zahtjev Plemića
Odgođena utakmica četvrtog kola prvenstva BiH između Zrinjskog i Sarajeva
Utakmica četvrtog kola Wein lige Bosne i Hercegovine između Zrinjskog i Sarajeva neće biti odigrana predstojećeg vikenda, kako je prvobitno planirano.
Naime, prvenstveni susret je odgođen na zahtjev Zrinjskog, koji ove i naredne sedmice igra utakmice play-offa Konferencijske lige protiv Vitorije.
Saglasnost za odgodu je dao i Fudbalski klub Sarajevo, javlja vlasnik TV prava Arena Sport.
Ovo je za dobrobit koeficijenta naše BiH
Koristit će i njima
Ako nekad prođu prvo pretkolo
Hvala
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pa Rigi, moramo vam izaci u susret, hebi ga, imamo dobre odnose, a i generalno mi svo smece sto izbacimo iz kluba vi to pokupite i oplemenite...Rigoletto je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:54Vi uopce ne izgledate lose u zadnjih par utakmica. Bit ce to bara-bara kroz cijelo prvenstvo
Zasluzili ste da vam se izadje u susret...

- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Nisu valjda tolike budaleFKSDoGroba je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:46Ma nema sansecetvrtomjesto je napisao/la: ↑19 avg 2024, 18:44Ni ja ne vjerujem da je neko pustao “boze pravde” u vijecnici
-
- Kontakt:
Trebalo bi biti tako nadam se jel...Rigoletto je napisao/la: ↑19 avg 2024, 19:54Vi uopce ne izgledate lose u zadnjih par utakmica. Bit ce to bara-bara kroz cijelo prvenstvo
Jer od zadnjih par sezona ne moze gore.

Želim pročitati stručno mišljenje od eksperta za infrastrukturu i naše stadione, @svrakino1921. Unaprijed hvala.
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
- Meraak1921
- Kontakt:
Prskaaaaj Mandicu po krezubim uhljupima, zaokruzi prvo
bee beee, da Kosevo postane Bernabe

Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 19 avg 2024, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Rutinska pobjeda pitara.Ima li naroda na tribinama.Film festival,Gosk i Ponedeljak.Sve preko 4000 milje je super.
-
- Kontakt:
Ima raje sto pitas?, idi slavi pobjedu zelje bolan drug mani se ti Koseva i posjete, a pobjeda ce doci svakako

04.10.2009 !
- svrakino1921
- Kontakt:
Vec uništen teren na Koševu
Pa Jel moguće ovo
Svašta
Pa Jel moguće ovo
Svašta
Razumijem na Grbavici teren je 2018 bio nov (6 godina)
Ste je sa Kosevom ovo bas ruzno izgleda
Ste je sa Kosevom ovo bas ruzno izgleda
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Ovima Hordama sve grupe iz BiH zajedno nisu ni do clanaka 

Cripple fight.holyman je napisao/la: ↑19 avg 2024, 15:14fejk slikaleo1946 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 13:42http://postimg.cc/Z0PmpPpvbagniadiluca je napisao/la: ↑19 avg 2024, 12:23
Ne zna se jer je ulaz bio free....Istok je prešao na zapad kad je kiša krenula jako da pada....Zapad je bio 90 % popunjen
ha
vidi se da je Ai.
Zapad bio pun, na istoku barem 6 milja
![]()

Joj ovog Pranjica jbt

vise se ljudi u Titovoj okupi kad nekoga opali auto nego sto ima ovih uhljupa na domacoj utakmici