FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bubanja i Đorđević top.
Unušić fenomenalna rola 3 čista gola namjestio.
Puno sam sretniji kad Jović igra štopera.
Ostali li la.
Napadačka četvorka nako vala.
Kyeremeh loš nikakav
Gulija su baš markirali ali kvalitet je dati gol i kad ne igraš dobro
Hamza bolji nego prošlu
Renan kad hoće najbolji napadač lige
Rockov standardno loš.
Ovo će uraditi i na 0:0 a to je neoprostivo.
Rogić je bolji golman.
Unušić fenomenalna rola 3 čista gola namjestio.
Puno sam sretniji kad Jović igra štopera.
Ostali li la.
Napadačka četvorka nako vala.
Kyeremeh loš nikakav
Gulija su baš markirali ali kvalitet je dati gol i kad ne igraš dobro
Hamza bolji nego prošlu
Renan kad hoće najbolji napadač lige
Rockov standardno loš.
Ovo će uraditi i na 0:0 a to je neoprostivo.
Rogić je bolji golman.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 19 avg 2024, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Matanovic je taj kreativac, iako znam da ce post naici na osude, ali u ovakvim mecevima on mora imati vecu minutazu. U ovom timu je najveci znalac s loptom kad je u pitanju posljednji pas. Momku je potrebno samopouzdanje, to se vidjelo i veceras. Nadam se da ce u naredne dvije utakmice dobiti vecu minutazu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Cestitke igracima na pobjedi. Unusic, Bubanja, Djordevic i Guly najbolji. Unusic bi vrlo brzo mogao postati starter..
Generalno ovo moze i mora puno bolje, pogotovo protiv jacih ekipa koje se bore za Evropu.
Generalno ovo moze i mora puno bolje, pogotovo protiv jacih ekipa koje se bore za Evropu.
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 19 avg 2024, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pobjedi se ne gleda u zube al realno još puno posla ima . Ovaj Unušić može biti dobro oružje protiv bunkera a dosta utakmica na koševo je takvih ,kruzimo a ovi njegovi centaršutevi su pola gola. Dok recimo Francis je bez koristan kad protivnik igra niski blok. Sad opet dvije kući radnik i posušje i realno je 5/5 . Vamos Rajvosa
Nama je bolje sto smo.odgodili utakmicu sa.Zrinjskim.
Oni su ozbiljna ekipa u rangu Spartaka, sa ovakvom igrom ce.nam uvaliti 2 komada najmanje.
Oni su ozbiljna ekipa u rangu Spartaka, sa ovakvom igrom ce.nam uvaliti 2 komada najmanje.
Baš tako, protiv ovakvih protivnika ga treba vračati u život. Volio bih da je veceras bio starter.Napapijri je napisao/la: ↑19 avg 2024, 23:14Matanovic je taj kreativac, iako znam da ce post naici na osude, ali u ovakvim mecevima on mora imati vecu minutazu. U ovom timu je najveci znalac s loptom kad je u pitanju posljednji pas. Momku je potrebno samopouzdanje, to se vidjelo i veceras. Nadam se da ce u naredne dvije utakmice dobiti vecu minutazu.
Comet pise 6000 danas
Formacija ova s pocetka meca ne moze ni protiv slabijih ekipa.
Generalno, golman i vezni su apsolutno pod moranje. Rockov je zaplivao triput u mjesec dana. Djordjevic je sjajan, Bubanja moze jos bolje, ali nam treba jos neko. Jovic je prema nazad ok, dok prema naprijed jako tanko.
Generalno, golman i vezni su apsolutno pod moranje. Rockov je zaplivao triput u mjesec dana. Djordjevic je sjajan, Bubanja moze jos bolje, ali nam treba jos neko. Jovic je prema nazad ok, dok prema naprijed jako tanko.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Najljepši smo fudbal igrali pod Dudicem pa neka priča ko sta hoće,nije imao rezultate i zaslužena noga, šta je se tad desavalo zna samo on.
Za sad meni ovo ne ulijeva povjerenje, ovo ubacivanje Mujkica, pa konstantno guranje Rockova pa primanje golova od najlosijih ekipa u ligi...
Za sad meni ovo ne ulijeva povjerenje, ovo ubacivanje Mujkica, pa konstantno guranje Rockova pa primanje golova od najlosijih ekipa u ligi...
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ma puno posla ovdje ima. Rockov, šta reći. Od Kovačevića mi nemamo golmana da valja. Neshvatljivo da sve ove sezone nismo u stanju dovesti normalnog i sigurnog golmana. Sloboda, Sloga i Gošk. Sve su to neozbiljne ekipe. Dobro nam je došla ova pauza.
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
Ni meni nije jasno zašto Rockov "mora" braniti? Šta je sa Rogićem? 

-
- Kontakt:
Jovic definitivno nema ponavljanja da bude bek na stoperu je ok. Bek može kad igramo baš defenzivno. Slažem se isto da igra mora biti bolja još je tu puno grešaka i brzopletosti. Pohvalna je fizička sprema i želja,hrabri smo nego prošli sezona a to je Zekić donio.vedinjo98 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 23:19Formacija ova s pocetka meca ne moze ni protiv slabijih ekipa.
-
- Kontakt:
Još gori.
Treba nam desetka,nismo kreativni.
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 19 avg 2024, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko je tek Rogic los kad Rockov redovno brani.
You are someone else I am still right here
Daj nam onda ovog malog Karića - novi Kovačević!

- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Mora ovo puno bolje. Sve osim prvih 5 minuta drugog poluvremena je bilo lose.
Ali pobjeda je vazna, idemo dalje sve do titule!
Ali pobjeda je vazna, idemo dalje sve do titule!
-
- Kontakt:
Treba popljuvat Unusica i Djordjevica reda radi jbga,nego Rockov izvadi nemoguce a poleti i u prazno cesto,treba mu kontinuiteta inace je dobar golman. Ovo nista nije cudo,golmani sa vecim imenom cesto kiksaju kao ovaj iz Osijeka Cavlina kazu najperspektivniji golman,lik pravi svaku tekmu kardinalne greske. Sto se tice kreativnosti ide to na bolje,milion suteva i sansi na svakoj tekmi.
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Ekipa vapi za kreacijom iz sredine. Večeras ne samo da je falio taj jedan kreativac, nego si sa guranjem Hamze na tog nekog polušpica samo zagušio napad, znači kontraproduktivno skroz. Sa dvije devetke se igra samo kad ganjaš rezultat i nemaš puno vremena i onda centriraš u 16 pa šta bude. Drugim riječima dolaskom Turkeša mi smo prekobrojni na poziciji centarfora, i neko se mora prodati.
Matanović pozitivno iznenađenje sa par poteza, a Unušić sa centaršutevima.
Igra se još traži (nadam se i pojačanja), ali prebitno je sigurno pobjeđivati male ekipe i kad nešto ne blistaš na terenu.
Matanović pozitivno iznenađenje sa par poteza, a Unušić sa centaršutevima.
Igra se još traži (nadam se i pojačanja), ali prebitno je sigurno pobjeđivati male ekipe i kad nešto ne blistaš na terenu.
Zadnja izmjena: Vrhbosnian, dana/u 19 avg 2024, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Previše promašenih zicera i previše forsiranja i fizičkog satiranja naglo što je rezultiralo bojkotom od strane igrača "klanova" i to je to. Žargonski "izgorili".donDondon je napisao/la: ↑19 avg 2024, 23:21Najljepši smo fudbal igrali pod Dudicem pa neka priča ko sta hoće,nije imao rezultate i zaslužena noga, šta je se tad desavalo zna samo on.
Za drugu konstataciju, u slabijim utakmicama mora se i treba dati šansa i ostalim igračima. Mislim da Matanović može mnogo više jer ipak je bio najbolji veznjak u CG. Rockov je kvalitetniji golman od Rogića ali očito je doživio pad radi neigranja i vjerojatno je trenutno Rogić bolja opcija, odnosno u boljoj formi. Na bunker je uvijek teško udarati i još ako ti realizacija nije na nivou imaš problem. Ovakve ekipe je najbitnije načeti i onda je pola posla završeno. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, keli, MaroonBjelave, Serha i 46 gostiju.