nekad je bila slatkica, kasnije se upropastila za sve pare

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Preko Solakove Kule, Milaševice, Šćipe, Kute, Pridovrci i etga, nadomak Cvrča.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑19 avg 2024, 23:09
Gdje nadje Cvrce i Voljevac![]()
Jel preko Hera i Kuta ides kad krenes iz Konjica![]()
Koje je prezime od rodjaka![]()
Možda zbog toga da posjete te restorane , da znaju šta mogu očekivati . Ja za mnoge restorane nisam nikad čuo , a veoma su poznati po fantastičnoj hrani . Veliki je plus što je direktan , doduše ponekad i previše .
Meni samo nije jasno zašto ova žena dobija toliko pažnje , pojma nemam ko je , samo znam da se malo malo spomene ovdje na forumu .feniksptica je napisao/la: ↑20 avg 2024, 08:44Tesko je biti nezavisan kad te neko placa al ajd.
Pljuje po tvom narodu kojeg ne volia jer ne voliš ni sebe pa je dobra.
Nezavisna objekitvna..a samo po jednim udara
Red Bull nije najmanje zlo nego upravo obrnuto najveće zlo .PikachuSA je napisao/la: ↑20 avg 2024, 02:51Vidim pričalo se o pićima sa nula šećera, pa bih volio podijeliti riječ struke. Naime, imam jednog baš dobrog jarana čiji otac radi u kantonalnom Zavodu za kontrolu hrane, nekada je bio i faca u Bosnalijeku. Mahsuz sam ga pitao za mišljenje o ovim sugarfree pićima i dobio sam sljedeći odgovor:
Sugarfree pića su gora od ovih sa šećerom.
Sokove uglavnom izbjegavam, zbog čega sam izgubio pofino kilograma. Kada pijem, pijem gazirano, i to jako rijetko. Pošto sam trenutno u Austriji, malo sam se opustio (Hajde ti odoli 4+2 gratis akciji na Romerquelle Emotion, Vöslauer Balance Juicy ili Almdudler). Kad se vratim u Sarajevo aBd, vraćam se i u stacionarno stanje.
Što se tiče kafe i energetskih, i njih konzumiram izuzetno rijetko (kad trebam duže ostati budan ili me glava razvaljuje, pa mi ni Kofan ne pomaže). Kafu pijem uglavnom bosansku, gorku kao moj život otkad sam krenuo na trenutni faks![]()
Od energetskih isključivo Red Bull, jer je najmanje zlo u toj kategoriji, a i ne smrdi.
Također, probao sam i volim ove egzotike (Pepsi Twist, Coca Cola Cherry, Dr Pepper, Coca Cola Vanilla i sl.). Šteta što neke nije lako pronaći na našem tržištu.
Najviše volim kada u rashlađenu čašu Pepsija iscijedim cca 1/4 limuna, ubije šećer kao da ga nikad nije ni bilo.
I za kraj![]()
Naprotiv. Poprilično volim svoj narod ali za razliku od većine sposoban sam kritički razmišljati.feniksptica je napisao/la: ↑20 avg 2024, 08:44Tesko je biti nezavisan kad te neko placa al ajd.
Samo neko kome IQ ne prelazi trenutnu temperaturu u Edinburgu može pušiti priče ove polupane izopačene idiotkinje.feniksptica je napisao/la: ↑20 avg 2024, 08:44Tesko je biti nezavisan kad te neko placa al ajd.
Ma to je već sažvakana tema. Na kraju krajeva, sama je rekla da je pretjerala, normalno, neće reći da je ispala glupa.Asteriks je napisao/la: ↑20 avg 2024, 10:08Nevjerovatno licemjerno da blati i ismijava vjersku molitvu te običaj drugog naroda.
A neće niti ona, kao ni ostatak Hrvata ove zemlje ismijavati misne molitve, gdje je čak bila neka za kišu, pa nošenje križa na Križnom putu. Onda blagoslov hrane na Veliku subotu, gdje je vjernici nose svećeniku, kako bi je blagoslovio.
Dalje obred posvete svetog ulja i masu sličnih obreda i običaja, kao i one molitve njihovog vrhovnog poglavara, pa posjete Međugorju itd.
U kontekstu svih poslijeratnih nemira, ovake situacije samo raspaljuje i produbljuje tenzije među stanovništvom.