Da rezimiramo moj post.
Rekao sam:
1. Utakmica igrana radnim danom - dan odigravanja utakmice je bio ponedjeljak
2. Koševo je nenatkriveno - pa valjda si vidio nekad sliku ili snimak ako već nisi bio.
3. Grbavica je natkrivena - valjda znaš kako izgleda stadion kluba za koji navijaš.
4. Nama država nije sredila stadion dok vama jeste - pa ybg vidiš i sam da se patimo s opštinom već 30 godina oko stadiona dok je vama država prvo dala zemljište, pa tribinu sa starog igrališta sa Marin Dvora, pa kasnije istok, pa ga natkrila, a evo planiraju vam i jug. Da ne pričamo donacije mimo stadiona koje vam država pokloni.
5. Povećanje posjete komšijama - pa slijep čovjek vidi da nije bilo 13k protiv Igmana. Jasno je da bi u tom slučaju sve stolice bile popunjene, a vidi se da nisu.
6. Smanjenje posjete nama - opšte poznato, obično se smanjuje, rijetko kad nam realno stave. Eto jučer, prvo upisano 7200 pa smanjiše na 6k. Smiješno, al ybg
7. Loše vrijeme - jedino ovo nije 200% tačno. Kiše za vrijeme utakmice nije bilo (izuzev par kapljica), počela je tek kasnije, kad je kraj sviran, ali dosta što je najavljuju da ti raja sa manjom djecom ne žele doći ili neki ljudi koji nisu zagriženi navijači kluba, a tu se vraćamo na stavke 2., 3. i 4.
Eto brzinski rezimiran post, nadam se da si sada shvatio. Žalosno je što ti se, kao i većini tvojih kolegama sa tribine, mora jako prost post dodatno pojednostaviti da bi vi to shvatili, al ybg, kako je tako je.