Pa konačno se u nečemu slažemo.zeljovac21 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 13:33Odlicne su brojke i na kosevu i na grbavici obzirom na kvalitet koji gledamo na terenu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
svemalim1 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 13:40https://sportsport.ba/fudbal/nermin-has ... tak/480420
pa sta ovi rade vise?

Držimo tebe i slične debile napetima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Napokon pametan komentarzeljovac21 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 13:33Umjesto sto se prepiremo ko ima vecu posjetu a sezonama iza je to cinjenica, treba biti ponosan i na jedne i na druge. Odlicne su brojke i na kosevu i na grbavici obzirom na kvalitet koji gledamo na terenu.
5 stranica kako ko ima vecu posjetu, a popisaju nas borac i zrinjski igraju grupe ispred hiljadu ljudi
je li ovaj streber ikad ostavio normalan post ili se samo krevelji i botuje?Balorda je napisao/la: ↑20 avg 2024, 13:42svemalim1 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 13:40https://sportsport.ba/fudbal/nermin-has ... tak/480420
pa sta ovi rade vise?![]()
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Sportski pozdrav.Prva je rasprodana u rekordnom roku, te je otvoren novi termin prikazivanja, 21.08. u 18:30 u sali 4 Cineplexx kina. Karte za drugu projekciju su već u prodaji i moguće ih je kupiti online ili na box office-u.
Pa kad pogledate sve ostale lige osim liga petice, naša posjeta je na izuzetno visokom nivou.
Ma koliko nevjerovatno zvučalo ali bolji smo od pola klubova u Belgiji, Turskoj ili Holandiji, u Danskoj, Češkoj, Švicarskoj ili Austriji bi bili u top pet, Željo bi bio najgledaniji u recimo Slovačkoj i Mađarskoj.
Čak bi bili gledaniji i od dosta klubova iz liga petice uključujući Francusku i Španiju.
Ljudi jednostavno previše gledaju Allianz Arenu, Old Trafford i Camp Nou pa misle da je to neki standard. Nije ni blizu.
Ma koliko nevjerovatno zvučalo ali bolji smo od pola klubova u Belgiji, Turskoj ili Holandiji, u Danskoj, Češkoj, Švicarskoj ili Austriji bi bili u top pet, Željo bi bio najgledaniji u recimo Slovačkoj i Mađarskoj.
Čak bi bili gledaniji i od dosta klubova iz liga petice uključujući Francusku i Španiju.
Ljudi jednostavno previše gledaju Allianz Arenu, Old Trafford i Camp Nou pa misle da je to neki standard. Nije ni blizu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fk Proljev postavlja standarde
prvo svi im igraci odigraju utakmicu bolesni a sad igrac kojeg su poslali u penziju vrate iz iste 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Vecinom se samo krevelji i botujesvemalim1 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 13:45je li ovaj streber ikad ostavio normalan post ili se samo krevelji i botuje?Balorda je napisao/la: ↑20 avg 2024, 13:42svemalim1 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 13:40https://sportsport.ba/fudbal/nermin-has ... tak/480420
pa sta ovi rade vise?![]()

Pojedini Velezovci imaju neku fiks ideju da na ovoj temi treba glumiti PR sluzbu kluba. Na njihovoj temi ces naci realnijih ljudi, ovdje vecinom slabo pisu.
-
- Kontakt:
S obzirom da ih vodi covjek koji je dosao na genijalnu ideju da kupi diplomu u Cazinu, nije ni cudo sto mu i ove druge genijalne ideje padaju na pamet, bice ih jos.
-
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan posjetom... kisa, ponedjeljak, gosk a bilo nas je cca 7 hiljada... Nema smisla ni potrebe da se sa vama poredimo u ovom trenutku. Mi smo imali europu i 48 hiljada u dvije tekme, normalno je da ce simpatizeri ispuhati nakon toga. Vi se borili za opstanak sad vise niste najgori, dobili veleza u gostima, posjeta na hajp, a kod nas je sinoc bas na ljubav posjeta bila...avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 avg 2024, 12:56Prva dva kola
Grbavica 25000
Koševo 14500
Nema razlike, uopšte.
-
- Kontakt:
koliko su se samo trudili da dokažu da za njih nismo relevantni, i onda svaki post o Veležu. Čak i na temu upadao. Što kolega reče, dobro smo ubadali zadnjih godina
ali zašto skloniše brkatog ančelotija sa 4-1-0, 10:1, koji je preporodio ekipu a bio spreman raditi pa čak i obećati borbu za titulu, ne zna. ali o nama je makar dobro informisan
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Pa taj maloumnik se sa više profila registrovao da piše o Veležu 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Sanjao sam ružan san. Elem, godina 1997, igraju se utakmice BH lige. Posebnu pažnju privlače dva derbija: na stadionu u Semizovcu domaće Sarajevo dočekuje Borac, a na Stupu je Željo domaćin Širokom. Ništa manje zanimljivo neće biti na Grbavici gdje Slavija dočekuje Brotnjo. Čitam neki forum, navijači se prepucavaju.. Navijači Veleža za Želju pišu da je prigradski klub, da je Slavija sa Grbavice gospodski klub, a oni seljaci, pijačari... A sve bi se to promijenilo ako odstupi izvjesni Ševelj sa predsjedničke pozicije. Džaba objašnjavat da većina navijača Želje želi isto.
Navijači Borca, Glasinca i Leotara uživaju u nadmetanju navijača nekadašnjih velikana jugoslovenskog nogometa. Baš ružan san
Navijači Borca, Glasinca i Leotara uživaju u nadmetanju navijača nekadašnjih velikana jugoslovenskog nogometa. Baš ružan san
Velež polako postaje najindijanskiji klub u ligi. Valja napomenuti kako se ove godine u Pl BiH natječe i tuzlanska sloboda pa se može zaključiti kako se pijaĆari baš trude.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Prva je prica bila da je Haskic napustio stadion u Andori, koliko se ja sjecam, i psovalo mu se od do. Onda su pocele neke jos gore mahalske, pa nitokud ga stavise za koordinatora sta vec, neka izmisljena pozicija. Sad evo opet igrac.
Krajnje neozbiljno, cak i za ovu ligu. Govorio sam vec, ovaj Velez u mnogo cemu podsjeca na nas u vrijeme Misketa, kada su se stalno pucale i dizale suspenzije, mijenjali igraci i treneri, placali botovi, plasirale dezinformacije u javnost itd.
Krajnje neozbiljno, cak i za ovu ligu. Govorio sam vec, ovaj Velez u mnogo cemu podsjeca na nas u vrijeme Misketa, kada su se stalno pucale i dizale suspenzije, mijenjali igraci i treneri, placali botovi, plasirale dezinformacije u javnost itd.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mislim da su pisali i da kocka, cuga, sta li. Ma nemoguce je pohvatati kad stalno nesto lazu. Ruku na srce, nije ni botovima lako kad uprava stalno mijenja misljenje i donosi kontradiktorne odluke. Mozda je danas Haskic ok, ali mozda vec sutra opet bude smece 

Haskić ce bit zadužen za vozanje dronova i širenje lažne propagande na internetu. PijaĆari su šega.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Ne znam sto se medjugorci javljaju bar su oni imali slučaj Kozulja i dodji/prodji, fol izvinuo se za ponašanje pa dvi tekme pa opet “ukor”. Ali mazlumi su to koji imaju flash pamćenje a prvi su da laju. Klasično medjugorski
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bhfanatic14, Fudo, Pablo11, VolimBiH96 i 79 gostiju.