Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
radimo momci na ustrojavanju celavog gmaza da se ovo ne ponavlja. na transfer listu smo stavili opalaopala da procistimo i navijacku bazu od potkapacitarnih individua
vjerujte meni
vjerujte meni
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Sad će uklizat neki od nadničara da ti objasni kako to tako treba al' mi ne kontamo.Bumbaclat je napisao/la: ↑20 avg 2024, 14:15Prva je prica bila da je Haskic napustio stadion u Andori, koliko se ja sjecam, i psovalo mu se od do. Onda su pocele neke jos gore mahalske, pa nitokud ga stavise za koordinatora sta vec, neka izmisljena pozicija. Sad evo opet igrac.
Krajnje neozbiljno, cak i za ovu ligu. Govorio sam vec, ovaj Velez u mnogo cemu podsjeca na nas u vrijeme Misketa, kada su se stalno pucale i dizale suspenzije, mijenjali igraci i treneri, placali botovi, plasirale dezinformacije u javnost itd.
-
- Kontakt:
I dalje pišu svijetla obraza da ih je bilo 25 u dvije utakmice.
Zbog te mitomanije niko vas ozbiljno ne shvata.
Ako je protiv Igmana bilo 13000 ljudi na Grbavici onda je sinoć na Koševu bilo 10000. Mislim može se napisati šta hoće.
Jug prazan sektor, drugi poluprazan, sjever zdenka prazna, sjeverozapad skroz prazan, istok nekoliko stotina praznih mjesta. 13000 znači da nije bilo ni jedno prazno mjesto. Dakle kad vam fkt bude pun stadion pisat ćete da je bilo 25000.
Super igrate, super je posjeta, super sve, ali nemojte sve živo preuveličavati i pravit od svega mitove. Od igrača preko posjeta do igre.
Ako je protiv Igmana bilo 13000 ljudi na Grbavici onda je sinoć na Koševu bilo 10000. Mislim može se napisati šta hoće.
Jug prazan sektor, drugi poluprazan, sjever zdenka prazna, sjeverozapad skroz prazan, istok nekoliko stotina praznih mjesta. 13000 znači da nije bilo ni jedno prazno mjesto. Dakle kad vam fkt bude pun stadion pisat ćete da je bilo 25000.
Super igrate, super je posjeta, super sve, ali nemojte sve živo preuveličavati i pravit od svega mitove. Od igrača preko posjeta do igre.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Duskica i dalje drobi o posjetama Grbavice
ne umara se lik 

A kad nisu imali istoka onda su znale biti posjete debelo preko 10 hiljada.jurisicduska je napisao/la: ↑20 avg 2024, 14:27I dalje pišu svijetla obraza da ih je bilo 25 u dvije utakmice.

Mijenjamo za kacu kiselog kupusa uz vašu nadoplatukillafrommanilla je napisao/la: ↑20 avg 2024, 14:24na transfer listu smo stavili opalaopala da procistimo i navijacku bazu od potkapacitarnih individua
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Papak i glupan kao i ti
Ja zaista ne znam kako je taj lik zalutao kod vas, obzirom da se savršeno uklapa u profil aneksa, stroja i kompanije.killafrommanilla je napisao/la: ↑20 avg 2024, 14:24radimo momci na ustrojavanju celavog gmaza da se ovo ne ponavlja. na transfer listu smo stavili opalaopala da procistimo i navijacku bazu od potkapacitarnih individua
vjerujte meni
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ja, ljubomorni smo, kome smeta europski Velez, oni uzivaju, samo se o Velezu pise itd. itd. Poznato mi je to sve.hazarder je napisao/la: ↑20 avg 2024, 14:26Sad će uklizat neki od nadničara da ti objasni kako to tako treba al' mi ne kontamo.Bumbaclat je napisao/la: ↑20 avg 2024, 14:15Prva je prica bila da je Haskic napustio stadion u Andori, koliko se ja sjecam, i psovalo mu se od do. Onda su pocele neke jos gore mahalske, pa nitokud ga stavise za koordinatora sta vec, neka izmisljena pozicija. Sad evo opet igrac.
Krajnje neozbiljno, cak i za ovu ligu. Govorio sam vec, ovaj Velez u mnogo cemu podsjeca na nas u vrijeme Misketa, kada su se stalno pucale i dizale suspenzije, mijenjali igraci i treneri, placali botovi, plasirale dezinformacije u javnost itd.
Meni ni iz dzepa ni u dzep, ali stvarno su poceli da vrijedjaju inteligenciju ovim normalnim navijacima. Covjek za par sedmica predje put od igraca, do remetilackog faktora, do pozicije u klubu, pa na kraju opet postane igrac

A u medjuvremenu ispljuvan da valja, sad je valjda opet ok, ne znam ni ja vise. Cirkus stvarno, cak i za PLBiH standarde.
Delegati im isfingirali dva izvještaja, a oni se naložili i odma bi da se porede sa jednim od najgledanijih klubova u evropskim kvalifikacijama. Kompleksi.
Još im stavili maksimalan kapacitet na zadnjoj utakmici, a dobro znaju da oni nikad nisu rasprodali stadion na utakmici PLBiH.
Još im stavili maksimalan kapacitet na zadnjoj utakmici, a dobro znaju da oni nikad nisu rasprodali stadion na utakmici PLBiH.

Pomahnitali se mnogo brinu za Velež, stalo im je, dobronajmerno nam govore da nije ok da vraćamo tri prvotimca.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- IsmirMirvic
Ko zna sta se vise desava sa Velezom. Ni ne lice na onaj club od prije par sezona i ne postoje ti bots (looking at you, Balorda) koji ce javnost uvjeriti u suprotno. Tuzna prica, ali poucna za ostale clanove elitnog ranga!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Predsjednice ima li informacija, ne oglasavate nam se u zadnje vrijemeIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:20Ko zna sta se vise desava sa Velezom. Ni ne lice na onaj club od prije par sezona i ne postoje ti bots (looking at you, Balorda) koji ce javnost uvjeriti u suprotno. Tuzna prica, ali poucna za ostale clanove elitnog ranga!
Nama puno znaci krov, ali redovni dolasci na stadion su poceli od prosle sezone, tako da nema veze to sto je bilo prije 5 godina.jurisicduska je napisao/la: ↑20 avg 2024, 14:27I dalje pišu svijetla obraza da ih je bilo 25 u dvije utakmice.
Fk Željezničar.
Volio bi i ti da obratim pažnju na tebe, ali džaba se trudišIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:20Ko zna sta se vise desava sa Velezom. Ni ne lice na onaj club od prije par sezona i ne postoje ti bots (looking at you, Balorda) koji ce javnost uvjeriti u suprotno. Tuzna prica, ali poucna za ostale clanove elitnog ranga!

Lijepu listu fanova sam složio, idemo dalje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Niko vama ne umanjuje posjetu, ali reci da je bilo vise od 11k je sramota. Cuj 13k pa nismo slijepi jbtPablo11 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:23Nama puno znaci krov, ali redovni dolasci na stadion su poceli od prosle sezone, tako da nema veze to sto je bilo prije 5 godina.jurisicduska je napisao/la: ↑20 avg 2024, 14:27I dalje pišu svijetla obraza da ih je bilo 25 u dvije utakmice.
IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:20Ko zna sta se vise desava sa Velezom. Ni ne lice na onaj club od prije par sezona i ne postoje ti bots (looking at you, Balorda) koji ce javnost uvjeriti u suprotno. Tuzna prica, ali poucna za ostale clanove elitnog ranga!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- IsmirMirvic
Ne treba meni vasa paznja, nemojte sebi pridavati toliku vaznost.Balorda je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:24Volio bi i ti da obratim pažnju na tebe, ali džaba se trudišIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:20Ko zna sta se vise desava sa Velezom. Ni ne lice na onaj club od prije par sezona i ne postoje ti bots (looking at you, Balorda) koji ce javnost uvjeriti u suprotno. Tuzna prica, ali poucna za ostale clanove elitnog ranga!
Samo sam vas uzeo za primjer kao nekoga ko ocigledno nema ciste namjere prema clubu za koji navodno navija. Toliko.
Ne treba Vam pažnja, a u velikoj većini posljednjih postova na ovoj temi se obraćate direktno ili indirektno meni. To je kontradiktorno g. Mirvić. U konačnici ste i uspjeli, citirao sam Vas, dobili ste na važnosti. Toliko.IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:29Ne treba meni vasa paznja, nemojte sebi pridavati toliku vaznost.Balorda je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:24Volio bi i ti da obratim pažnju na tebe, ali džaba se trudišIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:20Ko zna sta se vise desava sa Velezom. Ni ne lice na onaj club od prije par sezona i ne postoje ti bots (looking at you, Balorda) koji ce javnost uvjeriti u suprotno. Tuzna prica, ali poucna za ostale clanove elitnog ranga!
Samo sam vas uzeo za primjer kao nekoga ko ocigledno nema ciste namjere prema clubu za koji navodno navija. Toliko.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja