Jedino im odati priznanje što su mudrovi bili i upisali zemlju na sebe.Morpheus je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:021. Traži odgovor da vidiš da si pogriješio.
2. Znam ja, daj ti to malo pročitaj.
Nego znaš šta sam primijetio, čitajući vas, vi ste u svemu najbolji, najveći, naj, naj, naj, naj u svemu, mi smo prvi u ovome, mi smo jedini u onome, mi ovo, mi ono, sve ste vi sami, nikad niste imali pomoć ni u čemu, čak su vam i podapinjali ali niste pali, niste apsolutno ni u čemu nivo ispod nekoga, nego su svi nivo ili više nivoa ispod vašeg u svemu, bila to izgradnja, pomoć klubu, itd. A nas prozivate kako se dižemo. Ne, nismo mi u oblacima, nego vi. Mi, mi, mi i samo mi. Podsjećate me na Sebiju Izetbegović. Ona je ista. Ja, ja, ja i samo ja, ja najbolja, ja ovo, ja ono. Ovako i vi.
Ostalo...nula bodova. Preduzetništvo ništa. I ono malo objekata od sjevera jad i čemer. Istok ništa. Neiskorištena lokacija potpuno.
Da su kako treba, ono bi gorilo, promet, fan shop, jok, ko da je '81.
Eto imaš stadion, super, al radi, daj da to bude nešto.
Pa nek uloži i opština, kanton, federacija, država, savez, UEFA, nije problem, daj kad imate već preduslove nek bude prava priča.