Ajde oni ce se medjusobno poubijat nece ostale dirat.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma ako uzima tablete, nakon izvjesnog vremena (6 mjeseci cini mi se), nije vise osoba ni zarazna. Ali treba reci svakako da druga osoba zna u sta se upusta.MilanMladenovic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:53Ajde oni ce se medjusobno poubijat nece ostale dirat.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ma defintivno da treba reci. Ja bih krivicno gonio one koji imaju odnos, a tajili su STD.alemsa je napisao/la: ↑20 avg 2024, 13:57Ma ako uzima tablete, nakon izvjesnog vremena (6 mjeseci cini mi se), nije vise osoba ni zarazna. Ali treba reci svakako da druga osoba zna u sta se upusta.MilanMladenovic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:53Ajde oni ce se medjusobno poubijat nece ostale dirat.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
U Americi mozes tuziti, ako si dobio STD a da ti osoba nije rekla a znala je. A nacin da dokazu da je znala je da je bila testirana i pozitivna prije odnosa s tobom.MilanMladenovic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 14:01
Ma defintivno da treba reci. Ja bih krivicno gonio one koji imaju odnos, a tajili su STD.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Chat
Možda je i on iscrtana brada, pa se našli...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Bejha.

- Marsal
- Kontakt:
MI99 ima ubjedljivo najbolji jogurt na tržištu. Nekad je ZIM-ov bio najbolji ali otkad ih je preuzela AS grupacija kvalitet je toliko pao da niko više ni u Zenici to ne kupuje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa hoćeš morat operisat ili? Yebeno je to pravo, oporavak baš dosadan i težak zna bit, meni je jaran na basketu skroz pokidao i morade završit karijeru.VensanKasel je napisao/la: ↑20 avg 2024, 11:52Hvala buraz , ma jesam je pokidao ali parcijalno , lud osjećaj baš tamo gdje je tetiva tebala zategnuta kao praćka e tamo je bilo žele![]()
Za ostale , nemojte kao ja ignorisati bolove u tetivama .
Walter je sodoma i gomora , trebe u grudnjacima , na stolovima se tegli , ma ludilo![]()
![]()
![]()
Drago mi je da si uživao u Sarajevu![]()
Ma u Walteru kojoj god priđeš nećeš pogriješit, osim ako nije s momkom pa ne dobiješ po nosu

Dolazim opet čim bude prve prilike

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ziva istina nema boljeg jogurta a i ostali proizvodi su im okej
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- MilanMladenovic
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
A Mi99 je i Bingo, druga ambalaza, a jeftinije.
Za ZIM su uzeli Tesanjski talibani i otpustili sve tehnologe jer su se ovi pobunili da je mala plata
Neko mi je pricao da treba bjezati od Milkos, ZIM i Smajic. A da su dobri Mi99, Dukat i Nocko.

Za ZIM su uzeli Tesanjski talibani i otpustili sve tehnologe jer su se ovi pobunili da je mala plata

Neko mi je pricao da treba bjezati od Milkos, ZIM i Smajic. A da su dobri Mi99, Dukat i Nocko.
- feniksptica
- Kontakt:
Ne moze on bit los koliko mi popitom moze sjesti s burekom u 3h ujutro.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- akisarajevo92
- Kontakt:
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Nešto mirno u državi. Došao Burns da pita što je to tako.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Decko, opasno grijesis. Samo u Bingu u trznom centru u Zenici se zenickog jogurta proda kao meggleovog, bingovog i mi99 skupa.
I pitaj u Hari cevabdzinici koji se jogurt samo trazi i narucuje

Tako blizu, a tako daleko.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Dukat je extra. I dobar je Agromilk mljekara Bjelimićituzlak1987 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:21A Mi99 je i Bingo, druga ambalaza, a jeftinije.![]()
Pađeni razočarenje, s obzirom na to kako su im ostali proizvodi dobri.
Pucan je meni najbolji
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.