Izvinjavam se stručnjacima, pogubio sam se, jesmo imali tu jednu pobjedu eto. Sad srce na mjestu? Računamo i kup eto da ste rahat.
Kući ćemo ih dobit kad opet budu 4.-5., s haosom u klubu, a ne 1. s najjačom ekipom i trenerom, i kad budemo igrali kući. I kad nabijemo jedno milku poreznog duga, to je svakako "nebitno".
Nebitno je finansijsko stanje kluba, ne vjerujem šta pročita. Znači ako ja sutra preuzmem Slobodu, zavalim je 10-15 miliona, osvojim titulu, ja sam najveći kralj? A to što će se klub ugasit kad porezna pokuca? Nema veze?
Baš zbog ovog razmišljanja o instant rezultatu 20 i više godina danas smo tu gdje jesmo, ali ne, idemo opet istom politikom samo jako, idemo hin derat aviaviavi i das ist Walter, ****.š dugove, pozajmice i poreznu, šta će oni!? Ne daj Bože stat i reć, e pa de jbt vidi ovo nas nigdje nije dovelo za 30 godina, hajmo sad malo nešto drugo probat. A, može to kako? Ne može kod nas, kod nas je samo ho-ruk, bombastične najave, par top igrača na kredit (koji se opet bore za opstanak) i hijaaaa, kako samo volimo krkanluk i nemamo strpljenja za bilo šta organizovano na duže staze.
Da se razumijemo, mada s vama se ne može razumit ništa, ne branim upravu, hebeš upravu, samo gledam na stvari drugačije, imam više strpljenja i hoću uređen klub a ne krkanluk koji ću isplaćivat i narednih 30 godina. Imaju i oni grešaka, pogotovo u sportskom segmentu, međutim i nisu imali nekog izbora. Možda kad su 3 igrača kojima sam ja trebao biti posrednik uredno odbili, pa ih zato "branim". Ako je neko protiv sportskog segmenta ja sam. Ali opet imam neko razumijevanje za njih jer kažem nisu imali prostora, čitaj para, za nešto puno drugačije.
Al' bmk, eto vam skupština, 2.9. bujrum da vidimo te gazde, tu famoznu podršku grada, te navijače, da vidimo hoće li sve ostati na palamuđenju ili će se biti nešto konkretniji.
Što da se ja nerviram radi nekog krezubog narkomana koji je.be dijete čovjeku par stolica ispod njega, a isto to dijete došlo na utakmicu?