PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 02 apr 2011, 19:09

DaRtAnJaN je napisao/la:neko drugi? :D
ja !
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 02 apr 2011, 19:11

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:neko drugi? :D
ja !
room struka, eu2, pw 123
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 02 apr 2011, 19:14

DaRtAnJaN je napisao/la:jarane jos jedan ovakav mec i istupam iz lige, dziza je ispo picka, samo takva ;) prvo je dao gol iz prvog naprada i to na srecu, i kasnije je cijeli mec zadrzavao loptu po odbrani, molim sve normalne ljude da se ustrucavaju takve igre, ako imate ista medju nogama, onda ce te musko igrat ;) ovaj kloc mi je izvuko zivac
znaci i da sam igrao tako, a nisam, u pravilima nigdje ne pise da ti meni mozes naredjivat kako cu igrat. izvolte gospodine isfrustrirani dajte vi prvi go i zadrzavajte do boga ja ne bi nista rekao. to sto sam u drugom poluvremenu okretao loptu na drugu stranu i uvijek kretao u napad, to ti zadrzavanje, ma daj. al shvatam tvoju frustraciju posto ti je ovo prvi poraz jos sa mnogo jacom ekipom. sve najbolje u nastavku, naravno ako ne istupis ( u sto cisto sumnjam)
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

drH(za PES 6)
Kontakt:

Post Postao/la drH(za PES 6) » 02 apr 2011, 19:18

Skandalozno :lol: :lol:

Nego, hoce li biti te novine sto ste najavljivali, ima ovdje cini mi se dobrih tema :lol: :lol:
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 apr 2011, 19:24

skupljaju se teme :lol: novine su neminovnost cini mi se :lol:

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 02 apr 2011, 19:34

dziza_23 je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:jarane jos jedan ovakav mec i istupam iz lige, dziza je ispo picka, samo takva ;) prvo je dao gol iz prvog naprada i to na srecu, i kasnije je cijeli mec zadrzavao loptu po odbrani, molim sve normalne ljude da se ustrucavaju takve igre, ako imate ista medju nogama, onda ce te musko igrat ;) ovaj kloc mi je izvuko zivac
znaci i da sam igrao tako, a nisam, u pravilima nigdje ne pise da ti meni mozes naredjivat kako cu igrat. izvolte gospodine isfrustrirani dajte vi prvi go i zadrzavajte do boga ja ne bi nista rekao. to sto sam u drugom poluvremenu okretao loptu na drugu stranu i uvijek kretao u napad, to ti zadrzavanje, ma daj. al shvatam tvoju frustraciju posto ti je ovo prvi poraz jos sa mnogo jacom ekipom. sve najbolje u nastavku, naravno ako ne istupis ( u sto cisto sumnjam)
ja sam za tebe babo ;) [email protected] ovo ti je moj msn, pa me dodaj da ti nesto na mikrofon ispricam, neke stvari ;) ako si iz sarajeva mozemo i na vopi ili gusti sok, zavisi od tvojih godina ;) jarane kani se ti ove igre, nije ovo za tebe ;) sad sam igrao sa david villa '7 frajer igra 3x bolje od tebe i pobijedim ga 2:0 jer momak igra fer, napadali i jedan i drugi pa sta Bog da ;) ako ces ovako igrat bolje se sam kazni da ti ostali ne redaju clanove porodice ;)

EDIT: da znas kako se igra pes6 online onda bi znao da je u ligama izricito zabranjeno koristiti cut i zadrzavanje lopte, najcesce sankcije za to su registorvanje utakmice 3:0 (najcesce) ili ako se ponove ti istupi igrace se najcesce iskljucuje iz lige
Zadnja izmjena: DaRtAnJaN, dana/u 02 apr 2011, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
we love United, we do!

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 02 apr 2011, 19:36

DaRtAnJaN je napisao/la:hajde mali nemoj se folirat da si neki guardiola, lafo on ostaje ne isprovociran i to :lol: samo jedna konstatacija: TI NE ZNAS IGRATI PES6, OVO NIJE ZA TEBE! fazon je igrat ;) a ne poslije nafakaskog gola, zadrzavat loptu po odbrani ;) to je dokaz da si jos mali, ali nema veze narast ces djevojcice moja ;)
pa jel moguce da ti je toliko krivo sto si izgubio, evo prepusticu ja tebi tri boda, izbrisat cu ss i ne brini ostaces neporazen, nemoj se samo ljutit. a po nivou uvrede i razini izrazavanja jasno se vidi ko je balavac. zavrsio s tobom.

Funjai
Kontakt:

Post Postao/la Funjai » 02 apr 2011, 19:36

daj smirite hormone, ovo je samo igra :) tu smo da se igramo a ne svadjamo :)
mir djeco !!!! :)

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 02 apr 2011, 19:39

dziza_23 je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:hajde mali nemoj se folirat da si neki guardiola, lafo on ostaje ne isprovociran i to :lol: samo jedna konstatacija: TI NE ZNAS IGRATI PES6, OVO NIJE ZA TEBE! fazon je igrat ;) a ne poslije nafakaskog gola, zadrzavat loptu po odbrani ;) to je dokaz da si jos mali, ali nema veze narast ces djevojcice moja ;)
pa jel moguce da ti je toliko krivo sto si izgubio, evo prepusticu ja tebi tri boda, izbrisat cu ss i ne brini ostaces neporazen, nemoj se samo ljutit. a po nivou uvrede i razini izrazavanja jasno se vidi ko je balavac. zavrsio s tobom.
obrisi i ja istupam iz lige... ja ti kazem ako si me dodao popricat cemo na msn ;) nisi igrao ligu prosle sezone, mozda i vidio jesam se ikad zalio na poraze ;) pogledaj moje komentare poslije tekmi i sam prosudi koliko su subjektivni odnosno objektivni ;)
we love United, we do!

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 02 apr 2011, 19:42

DaRtAnJaN je napisao/la:
dziza_23 je napisao/la:
obrisi i ja istupam iz lige... ja ti kazem ako si me dodao popricat cemo na msn ;) nisi igrao ligu prosle sezone, mozda i vidio jesam se ikad zalio na poraze ;) pogledaj moje komentare poslije tekmi i sam prosudi koliko su subjektivni odnosno objektivni ;)
zato vidim da si ti pravo elokventan i reci cu ti da si melanholik ;) sve primas k srcu, ako je igra onda igraj ;)
we love United, we do!

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 02 apr 2011, 19:43

oj likova. nisam ni ja puno bolji al ja sam se bar smirio. cuj sad hoce da istupi iz lige zbog ovog dzize. daj ba opustite se malo.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 02 apr 2011, 19:52

kivi je napisao/la:oj likova. nisam ni ja puno bolji al ja sam se bar smirio. cuj sad hoce da istupi iz lige zbog ovog dzize. daj ba opustite se malo.
ma jarane, igram sa 3 puta boljim igracima, sve super, fer i postena borba... nadje se jedan lik koji ti da iz nekog djumbusa go u prvoj minuti i onda cijelu tekmu zadrzava loptu ;) ovo nikad nisam dozivio...imam ss od prosla 4 kola statistike da vidis kako je bilo fer i korektno, igram na jos jednom forumu gdje nikad nema nikakvih problema sto se tice cut i zadrzavanja (jer se kod svih to zestoko kaznjava) i nadje se jedan mali jalijas da ti vadi zivac :D
we love United, we do!

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 02 apr 2011, 19:54

DaRtAnJaN je napisao/la:
kivi je napisao/la:oj likova. nisam ni ja puno bolji al ja sam se bar smirio. cuj sad hoce da istupi iz lige zbog ovog dzize. daj ba opustite se malo.
ma jarane, igram sa 3 puta boljim igracima, sve super, fer i postena borba... nadje se jedan lik koji ti da iz nekog djumbusa go u prvoj minuti i onda cijelu tekmu zadrzava loptu ;) ovo nikad nisam dozivio...imam ss od prosla 4 kola statistike da vidis kako je bilo fer i korektno, igram na jos jednom forumu gdje nikad nema nikakvih problema sto se tice cut i zadrzavanja (jer se kod svih to zestoko kaznjava) i nadje se jedan mali jalijas da ti vadi zivac :D
ma jarane samo cool. pusti ga. ak tako igra nece daleko dogurat.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 02 apr 2011, 19:57

kivi je napisao/la:
DaRtAnJaN je napisao/la:
ma jarane samo cool. pusti ga. ak tako igra nece daleko dogurat.
evo naprimjer sad odigrah s ovim villom '7, svaka cast momku, 3x bolje igra od dzize a dobio sam ga 2:0, ma samo lagano, meni je ok kad se fer igra, samo ne mogu tog mangupluka :? i onako sam nadrkan sto radim subotu i nedjelju :lol:
we love United, we do!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 02 apr 2011, 20:05

I onda neka neko kaže da je ovo najrealniji PES, pređeš golmana i ofulaš prazan gol..... Pa gdje to ima.....

Sad igram sa Donniem i prvo on pređe mog golmana i čovjek ofula gol, dalje ja pređem njegovog stvori se gužva, i blokira mi, drugi put pređem golmana stanem, okrenem se prema golu, i ode preko gola..... :roll:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 apr 2011, 20:07

na ovom pesu je izgleda najteze pogodit prazan go :lol:

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 02 apr 2011, 20:11

Donnie Darko je napisao/la:na ovom pesu je izgleda najteze pogodit prazan go :lol:
Glupo jarane totalno, jedino da uneseš igrača sa loptom u gol..... :roll:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 apr 2011, 20:13

Ima li ko raspoložen da igra sa Gijonom da iskalim bijes :twisted:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 02 apr 2011, 20:49

damirdeluxe je napisao/la:Prijave na PES-BOSNIA.com u toku

http://pes-bosnia.com/forum/index.php?topic=2110.0
Jos 5 prijava

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 02 apr 2011, 20:56

DaRtAnJaN je napisao/la: ma jarane, igram sa 3 puta boljim igracima, sve super, fer i postena borba... nadje se jedan lik koji ti da iz nekog djumbusa go u prvoj minuti i onda cijelu tekmu zadrzava loptu ;) ovo nikad nisam dozivio...imam ss od prosla 4 kola statistike da vidis kako je bilo fer i korektno, igram na jos jednom forumu gdje nikad nema nikakvih problema sto se tice cut i zadrzavanja (jer se kod svih to zestoko kaznjava) i nadje se jedan mali jalijas da ti vadi zivac :D
da ne ostanes uskracen za 5. kolo:
slika

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.