2. kolo 1. Lige FBiH - ocekivanja, prognoze

Moderator/ica: GracanicaAA

Odgovori
Celestial
Kontakt:

2. kolo 1. Lige FBiH - ocekivanja, prognoze

Post Postao/la Celestial » 20 avg 2024, 17:47

Buducnost - Radnik Hadzici 1
Gradina - Travnik x
Simm Bau - Zvijezda 2
Bratstvo - Tomislav 1
Celik - Jedinstvo x
Stupcanica - Gornji Rahic 1
TOSK Tesanj - Radnicki 1
Gorazde - Tuzla City 2

NazorUso
Kontakt:

Re: 2. kolo 1. Lige FBiH - ocekivanja, prognoze

Post Postao/la NazorUso » 20 avg 2024, 23:36

Banovcani puno iskusniji, jedni od kandidata za PL. Radnik se jos trazi, nisu poslozili tim.

Gradina - Travnik X
Gradina nepoznanica, imat ce dosta oscilacija ove sezone. Travnik nije igrao proslo kolo. Realno X bez puno golova.

Simm Bau - Zvijezda 2
Vjerovatno sluzbeni rezultat od 0:3.

Bratstvo - Tomislav 1
Bratstvo jak tim. Puno dobrih imena imaju, iskusni. Tomislav dobar, postena ekipa, mada mislim da je kvalitet na strani domacina.

Celik - Jedinstvo 1
Celik prvo kolo solidan. Domaci teren i publika dodatni plus. Gosti puno obecavali pred pocetak sezone ali nemaju kvalitet. Novi trener potpuni promasaj.

Stupcanica jedan od kandidata za PL. Doveli dosta dobrih igraca. Rahic ok ekipa ali po meni nemaju kvalitet kao lani.

TOSK Tesanj - Radnicki 1
Tosk dobar, jak, iskusan. Radnicki kandidat za opstanak, bez nekog kvaliteta. Pobjeda domacina uz hendikep.

Gorazde - Tuzla City X
Gorazde ima solidnu ekipu. Fino su igrali na momente protiv Celika. TC po imenima favorit za PL ali neuigrano, rastimano, bezvoljno... X najrealniji.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 21 avg 2024, 00:51

Buducnost - Radnik Hadzici 1 Buducnost dosta kvalitetnija
Gradina - Travnik 1 Ako budu igrali kao protiv nas, sigurna pobjeda. Odigrali super utakmicu
Simm Bau - Zvijezda 2 Ako se ikako i odigra utakmica
Bratstvo - Tomislav 1 Bratstvo favorit, ali Tomislav se pokaze uvijek kao cvrsta ekipa sa kojom nije lako
Celik - Jedinstvo 1 Mislim siguran kec, ali nadam se da ce nasi zapeti da se iskupe za poraz, pa barem bod
Stupcanica - Gornji Rahic 1 Sigurica kola
TOSK Tesanj - Radnicki 1 Radnicki kandidat za ispadanje, tesko ce moci u gostima negdje otkinuti bodovd
Gorazde - Tuzla City 1x TC kao najavili PL ali sve nesto plaho, ne vjerujem da mogz do pobjede, ako izvuku remi ali vece sanse dajem domacinu

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 21 avg 2024, 03:13

Radnik ima dobru ekipu, ali mislim da ćemo dobiti.

Gradina - Travnik 1
Ima Gradina po imenima solidnu ekipu. Travnik jedan od kandidata za ispadanje.

Simm Bau - Zvijezda 2
Službeni rezultat.

Bratstvo - Tomislav 1
Bratstvo jak tim. Tomislav fina ekipa i igra dobro, ali opet je kvalitet na strani domaćina

Celik - Jedinstvo 1
Gosti su uvijek nepoznanica prvih par kola. Čelik po meni top 4 u ligi.

Stupčanica je trenutno najbolja ekipa lige.

TOSK Tesanj - Radnicki 1
Tošk solidan, a Radnički se nedovoljno pojačao i jedan je od kandidata za ispadanje.

Gorazde - Tuzla City X
Goražde solidan, ali Tuzla City dosta iskusna ekipa. Ovo može ići na sve tri strane.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 21 avg 2024, 10:24

Buducnost po meni u top 5 ekipe, imaju kvalitet i dobro poznaju ligu. Radnik dosta mlada ekipa, biti ce mnogo oscilacija toko cijele sezone.

Gradina - Travnik X
Gradina mislim da nema neku ekipu, da su samo dosta srece imali pritv Jedinstva, jer Jedinstvo se jos sastavlja. Travnik po meni ima ekipu za sredine tabele.

Simm Bau - Zvijezda 2
Ugasiti ih. Koji moroni.

Bratstvo - Tomislav 1
Bratstvo u top 3 ekipe, mada i Tomislav ce izgleda lijepo 'loptati'

Celik - Jedinstvo 1
Jedinstvo se tek sastavilo. Celik solidna ekipa u top4.

Stupčanica je trenutno najbolja ekipa lige.

TOSK Tesanj - Radnicki 1
Tošk solidan, Radnicki ocajan.

Gorazde - Tuzla City X
Gorazde fina ekipica, Tuzla ima dobru ekipu samo da se posloze.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 21 avg 2024, 16:10

Buducnost - Radnik Hadzici 1 Banovice vidim u top 5. Prava ekipa kao i godinama unazad.

Gradina - Travnik 1 Tvrda utakmica, ocekujem tesku ali ipak pobjedu domacina.

Simm Bau - Zvijezda - nece biti odigrano.

Bratstvo - Tomislav X Susret dvije kvalitetne momcadi, mogu slaviti i domaci i gosti, ja tipujem x.

Celik - Jedinstvo 1 Celik također očekujem u top5, sumnjam da ce na Bilinom imati nekih vecih kikseva.

Stupcanica - Gornji Rahic 1 G.Rahic mi djeluje za nijansu slabiji u odnosu na proslu sezonu, Stupcanica kvalitetan igracki kadar.

TOSK Tesanj - Radnicki 1 Potvrditi 3 boda iz Hadzica, Radnicki vidim kao kandidata br1 za ispadanje.

Gorazde - Tuzla City X

Flufy
Kontakt:

Post Postao/la Flufy » 21 avg 2024, 17:23

Buducnost - Radnik Hadzici 1 - Međutim Radnik je ove sezone odlična ekipa, svakom ce praviti probleme. U vrhu tabele ih ocekujem do kraja sezone.

Gradina - Travnik - 1 - Travnik nalupao “imena” , konkretnih pojačanja 0 bodova. Domacinski Gradina uzima.

Simm Bau - Zvijezda - bez komentara

Bratstvo - Tomislav 1 - Domacin domacinski + kvalitet. Odlicna ekipa sa pravim pojedincima.

Celik - Jedinstvo 1x - svi favorizuju ovaj Čelik, ali mislim da su bara-bara kao prosle sezone. Kuci na atmosferu uzimat, u gostima ako ako.

Stupcanica - Gornji Rahic 1 - Domacin kvalitetniji. Gosti top 3 ekipe za ispast

TOSK Tesanj - Radnicki 1 - Ovjera bodova, kvalitet imamo

Gorazde - Tuzla City X

Celestial
Kontakt:

Post Postao/la Celestial » 22 avg 2024, 12:40

Svaka vama cast na prognozama, respekt. Ali ovo ko ispada ko ce u top 3 bolje ostavite za poslije. Trenutno poslije prvog kola nista ne mozemo znati. Ne budite klasicni bosancerosi.

StormX
Kontakt:

Post Postao/la StormX » 23 avg 2024, 00:06

Ne poznajem bas ligu, a nedavno sam se registrovao.Malo sam citao forum pa neko moje misljenje za sljedece kolo:

Buducnost - Radnik Hadzici 1 Vjerujem da su kvalitetniji od Radnika.
Gradina - Travnik 1 Obje ekipe imaju pobjede u prvom kolu, ipak dajem prednost domacinima.
Simm Bau - Zvijezda x Dajem X mada je moguce i gosti da uzmu sva tri.
Bratstvo - Tomislav x Isto sve kao i gore iznad samo prednost domacinima.
Celik - Jedinstvo 1 Prednost Zenici zbog domaceg terena, i misljenja sam da su uz Jedinstvo najveca imena trenutno u ovoj ligi.
Stupcanica - Gornji Rahic 1 Kako kazu ostali da Stupcanica ima najbolju ekipu.
TOSK Tesanj - Radnicki 1 Tesnjaci bi trebali Lukavcane da dobiju.
Gorazde - Tuzla City x Pratio sam putem TV utakmicu iz Zenice i mislim da Gorazde i Tuzla mogu do podjele bodova.
StormX is your next destination..

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 25 avg 2024, 19:07

Buducnost - Radnik Hadzici 1 Buducnost dosta kvalitetnija
Gradina - Travnik 1 Ako budu igrali kao protiv nas, sigurna pobjeda. Odigrali super utakmicu

Simm Bau - Zvijezda 2 Ako se ikako i odigra utakmica

Bratstvo - Tomislav 1 Bratstvo favorit, ali Tomislav se pokaze uvijek kao cvrsta ekipa sa kojom nije lako
Celik - Jedinstvo 1 Mislim siguran kec, ali nadam se da ce nasi zapeti da se iskupe za poraz, pa barem bod
Stupcanica - Gornji Rahic 1 Sigurica kola
TOSK Tesanj - Radnicki 1 Radnicki kandidat za ispadanje, tesko ce moci u gostima negdje otkinuti bodove

Gorazde - Tuzla City 1x TC kao najavili PL ali sve nesto plaho, ne vjerujem da mogz do pobjede, ako izvuku remi ali vece sanse dajem domacinu

Gradina me bas iznenadila porazom kuci

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 25 avg 2024, 22:53

NazorUso je napisao/la:
20 avg 2024, 23:36
Banovcani puno iskusniji, jedni od kandidata za PL. Radnik se jos trazi, nisu poslozili tim.

Gradina - Travnik X
Gradina nepoznanica, imat ce dosta oscilacija ove sezone. Travnik nije igrao proslo kolo. Realno X bez puno golova.

Simm Bau - Zvijezda 2
Vjerovatno sluzbeni rezultat od 0:3.

Bratstvo - Tomislav 1
Bratstvo jak tim. Puno dobrih imena imaju, iskusni. Tomislav dobar, postena ekipa, mada mislim da je kvalitet na strani domacina.

Celik - Jedinstvo 1
Celik prvo kolo solidan. Domaci teren i publika dodatni plus. Gosti puno obecavali pred pocetak sezone ali nemaju kvalitet. Novi trener potpuni promasaj.

Stupcanica jedan od kandidata za PL. Doveli dosta dobrih igraca. Rahic ok ekipa ali po meni nemaju kvalitet kao lani.

TOSK Tesanj - Radnicki 1
Tosk dobar, jak, iskusan. Radnicki kandidat za opstanak, bez nekog kvaliteta. Pobjeda domacina uz hendikep.

Gorazde - Tuzla City X
Gorazde ima solidnu ekipu. Fino su igrali na momente protiv Celika. TC po imenima favorit za PL ali neuigrano, rastimano, bezvoljno... X najrealniji.
Ako se ne varam 2️⃣ sam fulio !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.