FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Madal
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Madal » 21 avg 2024, 10:42

Beduin je napisao/la:
21 avg 2024, 10:00
Dakle, projekat propao, spolice nisu ispostovane, planiran izvor prihoda nije zazivio, odgovornost nije preuzeta. Sad se dize sidro kad se shvatilo koliko se profulalo.
U njihovim primitivnim glavama nije nista propalo vec smo mi levati koji ne shvataju kako klub treba da funkcionise. Vracaju se dugovi, otjerali smo sve sto je valjalo iz ekipe federalne, trener smjenjen 7 dana pred prvenstvo, igraci hodati ne znaju, nema veze "dugovi" se vracaju, a mi smo debili sto nam to sve smeta i ne razumijemo kako klub treba da funkcionise da bude stabilan.
Kome ovo smeta taj hoce da se zaduzimo 10mil, da nam se blokira racun i da se ugasimo. Kakva shizologika.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 avg 2024, 12:26

Beduin je napisao/la:
simonknows je napisao/la:
21 avg 2024, 09:48
Beduin je napisao/la:
21 avg 2024, 08:16
Bice da Simon ipak ne zna mnogo toga u klubu sta se radilo i radi, nego vam ovdje potura muda pod bubrege.

Evo gore sam ga lijepo pitao, elaborirao, detaljisao o Senadu, Banilonu i preuzimanju Slobode, broju clanova Skupstine i uplacivanju stolice, a on nevjesto izognorise pa krene od Kulina bana sa esejima i demagogijom. Ko i sefovi mu.

Ali se zato prisjeti sprdancije za 2 trake u Gracanici, upuceno degeneiku kojeg sprdamo vec godinu dana usljed njegovih kompleksa prema Tuzli i Slobodi. Ali zaboravi mi objasniti ono ozbiljno po klub sto priupitam. A znam, samo eto hocu da on to drugima objasni i prizna kako bi ostali forumasi skontali zasto sam ja protiv ove Uprave. Opravdano.
Pa pričalo se ovdje cijelu prošlu sezonu kako ljudi napuštaju skupštinu, bar koliko se ja sjećam. Nije se završilo na 30 prvenstveno zbog sukoba u januaru, ljudi koji su uplaćivali na mjesečnom nivou, naravno da nisu platili period koji nisu bili u skupštini. Čuj izbjegavam, pa ovo je bolan javno dostupan podatak, šta imam tu izbjegavat i znat ili ne znat, je l' ti to trebam precrtavat, baš sam mislio da si pametniji od ostalih navijača Slobode.
Dakle, projekat propao, spolice nisu ispostovane, planiran izvor prihoda nije zazivio, odgovornost nije preuzeta. Sad se dize sidro kad se shvatilo koliko se profulalo. I onda imas obraza pricati kako je neko htio manje clanova Skupstine, kako ste vi krenuli sa 30 i kao to je dobro, a evo vidili smo koliko zaista jeste. I nije istina da je od januara pao broj ispod 30 i prestalo se placati, ne lazi i dalje.

Kao sto ste lagali i za 9 clanova kao jedini razlog, a jucer si priznao indirektno kako je Senad jos otpocetka bio kandidat (zbog Banilona si izletio) ili jednostavno priznaj da ne znas i nisi upucen u te prilike oko Babilona pa da i to apsolviramo da nemas pojma i tako operes ove biznismene iliti kokuzmene.
De se dogovorite pa se vrati i obznani - jel' Senad etio u zadnji tren, Babilon do tad trebao uci i sa Azmirom kao opcijom i jos 2 druga covjeka ili je Senad usao i Babilona povukao zbor para (sto bi znacilo da je i ranije Senad kotirao kao jedini ili najbolji po vama kandidat)?
Hajmo i tu laz objelodaniti i rijesiti zauvijek.9 :wave:
Senad je Babilona doveo nakon što je izabran, što sam jasno rekao i prvi put. Ne znam šta ti nije jasno.

Broj članova u skupštini je pao. Isto kao što ti kažeš da ja lažem, ja mogu reći da ti lažeš i šta ćemo sad? Riječ protiv riječi. A mogu se pronaći statusi pojedinaca na fb gdje je potvrđena moja priča da su neki napustili. :)
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2024, 12:27

Bolje Ikina da je predsjednik bar nije pokvaren.

Evo cime se ovi bave, kao Muminovic povrijedjen. Kofol povrijedjen pa mora braniti Trako.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 21 avg 2024, 12:33

tuzlak1987 je napisao/la:
21 avg 2024, 12:27

Evo cime se ovi bave, kao Muminovic povrijedjen. Kofol povrijedjen pa mora braniti Trako.
Ja ne mogu da vjerujem sta ti pricas iskreno aziru napukao kvadriceps odavno ima problema sa tim u Kaknju se isto desilo pa branio Eric ista povreda, nece biti tu minimalno dva kola. Strasno boga mi kakve lupas nebuloze.
Sloboda je moja nacija

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 avg 2024, 12:35

Evo peta godina kako ovi likovi vode Slobodu zajedno sa Secerom i prosipaju istu demagogiju, jednom ih korona spasila od ispadanja, jednom ispali iz PL, jednom na prevaru preuzeli skupstinu, evo sad ce ispasti ponovo iz PL ako se nesto drasticno ne promijeni....i svi krivi osim njih. I sad glume pacenike koje niko ne razumije....Odyebite vise, bolje da se ugasimo nego da vise sramotite klub. Neka grad poravna Tusanj, ionako su poravnali sport u gradu.
🔴⚫️

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 21 avg 2024, 12:38

Skver je napisao/la:
21 avg 2024, 12:35
Evo peta godina kako ovi likovi vode Slobodu zajedno sa Secerom i prosipaju istu demagogiju, jednom ih korona spasila od ispadanja, jednom ispali iz PL, jednom na prevaru preuzeli skupstinu, evo sad ce ispasti ponovo iz PL ako se nesto drasticno ne promijeni....i svi krivi osim njih. I sad glume pacenike koje niko ne razumije....Odyebite vise, bolje da se ugasimo nego da vise sramotite klub. Neka grad poravna Tusanj, ionako su poravnali sport u gradu.
Ne treba da ravnaju, nit ce ravnat.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 avg 2024, 12:43

Sta je s krova na zapadu sto se najavio da se vec zavrsio?
-Beogradski sindikat

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 avg 2024, 13:01

Beduin je napisao/la:

Dakle, projekat propao, spolice nisu ispostovane, planiran izvor prihoda nije zazivio, odgovornost nije preuzeta. Sad se dize sidro kad se shvatilo koliko se profulalo. I onda imas obraza pricati kako je neko htio manje clanova Skupstine, kako ste vi krenuli sa 30 i kao to je dobro, a evo vidili smo koliko zaista jeste. I nije istina da je od januara pao broj ispod 30 i prestalo se placati, ne lazi i dalje.

Kao sto ste lagali i za 9 clanova kao jedini razlog, a jucer si priznao indirektno kako je Senad jos otpocetka bio kandidat (zbog Banilona si izletio) ili jednostavno priznaj da ne znas i nisi upucen u te prilike oko Babilona pa da i to apsolviramo da nemas pojma i tako operes ove biznismene iliti kokuzmene.
De se dogovorite pa se vrati i obznani - jel' Senad etio u zadnji tren, Babilon do tad trebao uci i sa Azmirom kao opcijom i jos 2 druga covjeka ili je Senad usao i Babilona povukao zbor para (sto bi znacilo da je i ranije Senad kotirao kao jedini ili najbolji po vama kandidat)?
17. juna 2023 si mi pisao da trebaju Babilon i Azmir zajedno da udju, sporan je bio iznos u udjelu......pisao si i da treba da udje I.Š pa i S.Š.......al yebali bi im koncepciju
P.S. Mogu copy/paste poruke ovdje.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 21 avg 2024, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 21 avg 2024, 13:02

tuzlak1987 je napisao/la:
21 avg 2024, 12:27

:urnebes:
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 21 avg 2024, 13:03

Madal je napisao/la:
21 avg 2024, 12:43
Prema dostupnim podacima negdje od 2007-8 do danas grad je zvanicno (njihovi podaci i objave koje su izasle u javnost)SLUPAO u Tusanj ugrubo preko 15 miliona maraka....I mi imamo...Ovo....nit uslova nit tribine.....nit imamo zavrsen sjever, nit pokriven zapad koji se ionako raspada....

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 avg 2024, 13:05

FKBilder je napisao/la:
21 avg 2024, 13:03
Madal je napisao/la:
Prema dostupnim podacima negdje od 2007-8 do danas grad je zvanicno (njihovi podaci i objave koje su izasle u javnost)SLUPAO u Tusanj ugrubo preko 15 miliona maraka....I mi imamo...Ovo....nit uslova nit tribine.....nit imamo zavrsen sjever, nit pokriven zapad koji se ionako raspada....
Roman se moze napisati o gradu i Tusnju. Nego zar ne najavise krov zapada cim su preuzeli klub?
-Beogradski sindikat

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 21 avg 2024, 13:37

Madal je napisao/la:
21 avg 2024, 13:05
FKBilder je napisao/la:
21 avg 2024, 13:03
Madal je napisao/la:
Roman se moze napisati o gradu i Tusnju. Nego zar ne najavise krov zapada cim su preuzeli klub?
taj što je najavljivao msm da je izašao iz uprave Papračanin čini mi se.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 avg 2024, 14:28

Skver je napisao/la:
21 avg 2024, 13:01
Beduin je napisao/la:

17. juna 2023 si mi pisao da trebaju Babilon i Azmir zajedno da udju, sporan je bio iznos u udjelu......pisao si i da treba da udje I.Š pa i S.Š.......al yebali bi im koncepciju
P.S. Mogu copy/paste poruke ovdje.
Eto o tome ti pricam, i onda kaze Simon da ja lazem.
I to kad ga pitam kaze on:
Babilon više nije tu. A ko je doveo Babilona? Mujkanović. Preko koga? Preko Šećerbegovića :D
Kad je molio na sastanku Šećera da se vrati kad ovaj to nije htio, pa onda išao na to da Sejo dođe da bi i Šećera lakše slomio.
Senad znaci doveo Babilona i pokusao njegovim dovodjenjem privoliti i Secera.
A Babilon bio u opticaju sa pomenutima (samo sam tebi i jos mozda dvojici-trojici to spominjao) prije nego je Senad izabran na onakav hinjski nacin. A po Simonu se onda moze zakljuciti samo jedno: SENAD JE VEC UNAPRIJED BIO DOGOVOREN, SAMO ZBOG PREDSTAVE JAVNOSTI ONI SU KAO ORGANIZOVALI PRIJAVE KAKO BI ISPOSTOVALI PROTOKOL.
Dakle, obmanuli javnost, slagali navijace, propao im projekat vodjenja kluba i kroz kupovinu stolica, odgovornost nije preuzeta i na vrijeme ostavka se dala, a sad kad nemas vise gdje i kako pises saopstenja i kao pritisces grad. A kao jedan od glavnih argumenata njihovog ulaska u klub je bila i famozno natkrivanje Zapadne tribine.

Eto moji forumasi koji ste me gotivili i cijenili pa se neki razocarali u mene zbog mojih objektivnih i argumentovanih stavova, valjda nekad skontate da ja nikad nisam na strani lazi i nepravde, da nikad necu nesto pisati neosnovano i mahalski. A vi sad nastavite po svome.
Ja povlacim rucnu, ali sam morao na kraju detaljisati zasto sam ovakvoga stava. A Uprava MORA nastaviti gdje je stala, nema sad nazad, neka se bore i izbore aBd. ❤️🖤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 avg 2024, 14:35

Sve se slazemo i isto smo od pocetka govorili kad su preuzeli klub. Samo su nazalost mnogi slijepi kraj ociju i slavili nizove u federalnoj ligi, kao da smo Proleter.
Jedino s cime se ne slazem je to da ostanu. Sto se mene tice jos jucer su trebali napustiti klub. Oni ne mogu i ne znaju bolje i svakim danom nas uvlace sve dublje iako se cini da smo vec na dnu.
-Beogradski sindikat

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 avg 2024, 14:51

To kad se Senad prijavio se lako može provjeriti. Ne, nije on bio unaprijed planiran da bi zahebali Azmira, nego je Sejo trebao sa Azmirom (što u ovoj priči nije bitno), međutim poslije kad je Azmir promijenio zahtjeve u vezi skupštine, izabran je drugi kandidat a to je Mujkanović, koji je onda potom zvao Elmira da se vrati, ovaj to nije htio bar dok se malo situacija ne smiri, međutim Senadu je trebao i Sejo, pa je molio Elmira da vrati Seju pa da i on bude tu. I to je uspjelo, Elmir je doveo Seju i pomagao radu uprave iako nije imao nikakvu zvaničnu ulogu na papiru.

Kad već pričamo o tome da je Sejo trebao sa Azmirom, jeste, istina, ali u ovoj priči Senad-Babilon nebitna. Isto kao što je nebitno i što je Salih trebao da se vrati, kao što se spominjao Džambić Bingo itd.

Al' hajde, nek ovu situaciju shvati ko kako hoće. Svakako ćemo sve da vidimo na skupštini 2.9., još malo. Pa ćemo vidjeti čije su i kakve namjere.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 21 avg 2024, 15:08

Nego samo još da pitam, pošto hebete mater Husari i tako to, da ne znate slučajno ko je još od tog posla, a tu je uz Husaru u klubu i jedno 15x je gori od Husare? Da vam nije neko rekao privatno ili da sačekamo da neko ovdje javno to kaže :D

Da ne budem ja negativac kad sam vječni pozitivac ❤️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 avg 2024, 15:08

Evo imamo i javno priznanje da Secer vodi klub iz sjene sa svojim isturenim igracima, a saznati ce mo nekada i kakav su statut napravili.
🔴⚫️

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 avg 2024, 15:13

Simonknows ako si toliko upucen, hajde onda reci mi znas li ko je moguci kandidat da preuzme Slobodu, ja sam cuo jednu info al istina nije provjereno jos...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 21 avg 2024, 15:30

Samo jedna opaska, kad je doslo na naplatu milion maraka od davuda niko nije tad govorio idite ljudi dajte ostavku, nego hajde rjesavajte i ljudi rijesise.

Stvarno sad nemam neki stav dal da ulrava ostane il ode al bojim se novi koji dodju da nista bolje nam bit nece, a ekipa kakva god je bice samo bolja igra nego sad, gore ne moze.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 avg 2024, 15:46

klasik je napisao/la:
21 avg 2024, 15:30
Samo jedna opaska, kad je doslo na naplatu milion maraka od davuda niko nije tad govorio idite ljudi dajte ostavku, nego hajde rjesavajte i ljudi rijesise.

Stvarno sad nemam neki stav dal da ulrava ostane il ode al bojim se novi koji dodju da nista bolje nam bit nece, a ekipa kakva god je bice samo bolja igra nego sad, gore ne moze.
Nazalost, nasa Sloboda je vec ispala, mozda bi imali i nekakve sanse da samo dva kluba ispadaju al ovako tesko......ovi ce i dalje ostati, klub su prisvojili, privatizovali ili sta vec, ova saopstenja su samo obicna farsa, losa predstava sa losim glumcima.....
🔴⚫️

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.