Skver je napisao/la: ↑21 avg 2024, 13:01
Beduin je napisao/la: ↑21 avg 2024, 10:00
Dakle, projekat propao, spolice nisu ispostovane, planiran izvor prihoda nije zazivio, odgovornost nije preuzeta. Sad se dize sidro kad se shvatilo koliko se profulalo. I onda imas obraza pricati kako je neko htio manje clanova Skupstine, kako ste vi krenuli sa 30 i kao to je dobro, a evo vidili smo koliko zaista jeste. I nije istina da je od januara pao broj ispod 30 i prestalo se placati, ne lazi i dalje.
Kao sto ste lagali i za 9 clanova kao jedini razlog, a jucer si priznao indirektno kako je Senad jos otpocetka bio kandidat (zbog Banilona si izletio) ili jednostavno priznaj da ne znas i nisi upucen u te prilike oko Babilona pa da i to apsolviramo da nemas pojma i tako operes ove biznismene iliti kokuzmene.
De se dogovorite pa se vrati i obznani - jel' Senad etio u zadnji tren, Babilon do tad trebao uci i sa Azmirom kao opcijom i jos 2 druga covjeka ili je Senad usao i Babilona povukao zbor para (sto bi znacilo da je i ranije Senad kotirao kao jedini ili najbolji po vama kandidat)?
Hajmo i tu laz objelodaniti i rijesiti zauvijek.9
17. juna 2023 si mi pisao da trebaju Babilon i Azmir zajedno da udju, sporan je bio iznos u udjelu......pisao si i da treba da udje I.Š pa i S.Š.......al yebali bi im koncepciju
P.S. Mogu copy/paste poruke ovdje.
Eto o tome ti pricam, i onda kaze Simon da ja lazem.
I to kad ga pitam kaze on:
Babilon više nije tu. A ko je doveo Babilona? Mujkanović. Preko koga? Preko Šećerbegovića

Kad je molio na sastanku Šećera da se vrati kad ovaj to nije htio, pa onda išao na to da Sejo dođe da bi i Šećera lakše slomio.
Senad znaci doveo Babilona i pokusao njegovim dovodjenjem privoliti i Secera.
A Babilon bio u opticaju sa pomenutima (samo sam tebi i jos mozda dvojici-trojici to spominjao) prije nego je Senad izabran na onakav hinjski nacin. A po Simonu se onda moze zakljuciti samo jedno: SENAD JE VEC UNAPRIJED BIO DOGOVOREN, SAMO ZBOG PREDSTAVE JAVNOSTI ONI SU KAO ORGANIZOVALI PRIJAVE KAKO BI ISPOSTOVALI PROTOKOL.
Dakle, obmanuli javnost, slagali navijace, propao im projekat vodjenja kluba i kroz kupovinu stolica, odgovornost nije preuzeta i na vrijeme ostavka se dala, a sad kad nemas vise gdje i kako pises saopstenja i kao pritisces grad. A kao jedan od glavnih argumenata njihovog ulaska u klub je bila i famozno natkrivanje Zapadne tribine.
Eto moji forumasi koji ste me gotivili i cijenili pa se neki razocarali u mene zbog mojih objektivnih i argumentovanih stavova, valjda nekad skontate da ja nikad nisam na strani lazi i nepravde, da nikad necu nesto pisati neosnovano i mahalski. A vi sad nastavite po svome.
Ja povlacim rucnu, ali sam morao na kraju detaljisati zasto sam ovakvoga stava. A Uprava MORA nastaviti gdje je stala, nema sad nazad, neka se bore i izbore aBd.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤