FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Upravo to..
Ovo inekako ima smisla ako ce RENAN PRODUZIT ugovor, a 99,9% nece. Sto ce bit bas lose ponas..jer da bi mi doveli sad jednog spica koji bi nadomirijo hamzu i renana preko noci mi moramo dat 2x vise nego sto smo davali za ovu dvoicu
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Tom logikom nasi ostali igraci nisu ni za PL.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑21 avg 2024, 15:37Catakovic je dobar samo za pl. Momak uvjek pravi potez viska a to prolazi samo kod amatera. Hvala mu za sve i sretno.
- TurkishAirlines

MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- feniksptica
- Kontakt:
Nece oni nas yebavat i mislit da z aju bolje od nas koji igrac treba klubu???
Da odemo i da im se nagovorimo
BOT (ponude u inbox)
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Da, mnogi od njih nisu za profesionalnog fudbala. Ali citava liga je takva jbg. Ako zelimo neke iskorake, moraju se traziti bolji igraci.soe je napisao/la: ↑21 avg 2024, 15:40Tom logikom nasi ostali igraci nisu ni za PL.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑21 avg 2024, 15:37Catakovic je dobar samo za pl. Momak uvjek pravi potez viska a to prolazi samo kod amatera. Hvala mu za sve i sretno.
Ukoliko dođe do realizacije, klub iz Titove 38b će zaraditi još jedno milionsko obeštećenje. Sve bi trebalo biti poznato do kraja sedmice.
sport 1
-
- Kontakt:
Ne treba kociti momka nek ide zaraditi i nek se vrati kroz 2-3 sezone.Pare od njegove prodaje odma usmjeriti u Rahmana ili neku klasnu 10ku
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
E sad, neko je za odlazak Hamze, neko za Renana, imaju argumente i jedni i drugi. Ja sam vise za ostanak Renana.
Odlazak Hamze takodje znaci da 100 % dolazi jedan vezni, ta famozna desetka...
P.S. Dzakmic nobi selektor u17 !
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
E sada da vidimo kako ce odreagovati za tog kvalitetnog veznog, koji nam je osnovni prioritet. A shodno cinjenica da je kasa sada dodatno dopunjena.
-
- Kontakt:
Sretno Hamza,valjda Turkeš bude dostojna zamjena.
Fakat je bio veliki talenat, ali džaba kad je propuh u vugla.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], ajdohordas, Amidzaa, ANamelessGhoul, Armija1987, AuroraBorealis, bordospartanac, bosnas_, budzak, bvsic, Cautinho, Combattente87, deda, edinedin, ErosViverosViv, Fudo, galia95, Google Adsense [Bot], insimadop, jasmin10, johntravolta123, Komercijala19, leo1946, Lewy21, misstianopenaldo, MojaMalenkost, MSOZ101, muhamedhulk, Oerde, OzmoodPinglewood, Pantelija, PapakIzSa, Posejdon, roccosiffredi, samoFKS, sassari, Serha, Sinfoc1986, spezial, StevieG8, svihsedamsamuraja, Tarapi, tenpenny, USB, Vrhbosnian, zagorski i 329 gostiju.