RŠD Velež Mostar

MostarskiSin
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la MostarskiSin » 20 avg 2024, 22:12

CampobelloDiMazara je napisao/la:
20 avg 2024, 21:06
Jeli zavrsena papirologija za Muselainija i Sarica? Sta je sa Okekeom i Isasegijem?

Bio je prije onaj ☔🧍 sa tacnim informacijama pa ako cita da nam javi kakvo je stanje. Imam osjecaj da je Zurab ⚡
RainMan supljak, mislim da cak znam i ko je covjek. Kaze pregovaramo s 10 igraca, bit ce pojacanja i onda dovedemo Okeke-a i onog brazilskog talenta s 90 minuta seniorskog fudbala ili koliko vec ima. Samo vam maze oci, to je igrac od jednog covjeka veoma bliskog klubu. Idi na telegram ako te zanimaju njegove informacije, tamo se javi s vremena na vrijeme, barem se javljao dok sam bio u grupi.

Danas su bili na treningu Haskic, Prses i Suljic. Sva trojica trcala oko terena dok sam bio gore, nisam se puno zadrzavao pa ne znam jesu li se prikljucili kasnije ekipi.

Dudicu ponudjeno mjesto sefa strucnog staba, imao je razgovor s Rahimicem, nije ni klauzula problem ali nece se vratiti dok su odredjeni ljudi u klubu.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 20 avg 2024, 22:24

Ma samo me zanima jesu li Zurab i Saric registrovani. Mislim da sam u onom klipu veceras upratio Okekea kako se raduje na kraju. ☔🧍naveo jer se sjecam da je on bacio par tacnih informacija. Moze neko ko ima pristup cometu pa i onaj transfermarkt pitar @BigZlatan :mrgreen:

travuljasSs
Kontakt:

Post Postao/la travuljasSs » 20 avg 2024, 23:10

Jel bilo kakvih dešavanja oko zastava na obje strane? Nisam nista pratio zadnjih 3-4 mjeseca. Jel zadnje ono sto je bilo oko fupa i da su oni oduzeli? Te da je to bio fake info. Hvala unaprijed.

ajbola
Kontakt:

Post Postao/la ajbola » 21 avg 2024, 14:26

travuljasSs je napisao/la:
20 avg 2024, 23:10
Jel bilo kakvih dešavanja oko zastava na obje strane? Nisam nista pratio zadnjih 3-4 mjeseca. Jel zadnje ono sto je bilo oko fupa i da su oni oduzeli? Te da je to bio fake info. Hvala unaprijed.
vidjet ces na derbiju krajem 9og :)
na granici svjetova

zemuntrg
Kontakt:

Post Postao/la zemuntrg » 21 avg 2024, 14:53

Nista od Suljica

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 avg 2024, 15:15

Haskic i Prses ce biti u konkurenciji za Radnik u Bijeljini. Haskic ce sada igrati samo jedno poluvrijeme, jer je sam rekao trenerima da su ga stigle godine sto je i razumljivo. Novo otkrovljenje je Milak, kojeg svi hvale, jer je pojacao treninge i ishranu i zato je napredovao i bit ce samo bolji.

Issasegi je povrijedjen zato ga nije bilo na urakmicama a gruzijac i saric ce tek nakon pause biti spremni za igru, jer ce dotad biti zavrseni papiri.

Suljic je otisao, i realno, ocekivao sam mnogo vise od njega. Sretno mu u nastavku karijere.

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 21 avg 2024, 15:30

Da li je gotovo sa svim transferima ili se ceka dolazak trenera i ko je najblizi da bude trener?

Gdje nam je Armando nas?

Milak napredovao odlicno mislim da bi ove sezone mogao imati dosta utakmica odigranih i da ce se on i Sikalo najvise rotirat za u21 igraca

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 21 avg 2024, 15:33

CAZIN je napisao/la:
21 avg 2024, 15:30
Da li je gotovo sa svim transferima ili se ceka dolazak trenera i ko je najblizi da bude trener?

Gdje nam je Armando nas?

Milak napredovao odlicno mislim da bi ove sezone mogao imati dosta utakmica odigranih i da ce se on i Sikalo najvise rotirat za u21 igraca
Saznat cemo sve na Sportsport.ba. Navodno, odlucili smo ugasiti sluzbene kanale obavijestavanja navijaca kako bismo skratili troskove, s obzirom na to da se zadnjih mjeseci informisemo iskljucivo na ovom portalu. Imat cemo 20% od klikova na vijesti o nama.

Sutra ce predsjednik u intervjuu reci malo vise o tome, postajemo prvi klub koji ce direktno imati novac od sportskog portala. Ogroman korak naprijed, posebno ako uspijemo prodati sluzbene profile na socijalnim mrezama.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 avg 2024, 16:42

killafrommanilla je napisao/la:
21 avg 2024, 15:33
CAZIN je napisao/la:

Gdje nam je Armando nas?

Saznat cemo sve na Sportsport.ba. Navodno, odlucili smo ugasiti sluzbene kanale obavijestavanja navijaca kako bismo skratili troskove, s obzirom na to da se zadnjih mjeseci informisemo iskljucivo na ovom portalu. Imat cemo 20% od klikova na vijesti o nama.

Sutra ce predsjednik u intervjuu reci malo vise o tome, postajemo prvi klub koji ce direktno imati novac od sportskog portala. Ogroman korak naprijed, posebno ako uspijemo prodati sluzbene profile na socijalnim mrezama.
Kakve ti gluposti pricas, to je strasno.

Na jednoj temi kukaju sto ne pisemo dovoljno o njima, tebi smeta sto je previse…

Bogami je tebi neko dobro stao na zulj, to me realno ne zanima uopste, rjesavaj Kako mislis da je najbolje. Ali odmah da ti kazem da ces biti po kratkom postupku udaljen s foruma ako krenes nas mjesati u svoje probleme.

Svakako botujes za smjenu uprave, cim dodjes do cilja ide neki tvoj forum i vodis pobunu ovdje, da sprijecis da neko botuje kontra tebe na isti nacin. Vec vidjeno, al bas sto puta… mozda mi je realno bolje da te odmah iskljucim, da ne cekam da vidim kakav materijal s spremio za nas.

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 21 avg 2024, 17:08

admin je napisao/la:
21 avg 2024, 16:42
CAZIN je napisao/la:

Gdje nam je Armando nas?

Na jednoj temi kukaju sto ne pisemo dovoljno o njima, tebi smeta sto je previse…

Bogami je tebi neko dobro stao na zulj, to me realno ne zanima uopste, rjesavaj Kako mislis da je najbolje. Ali odmah da ti kazem da ces biti po kratkom postupku udaljen s foruma ako krenes nas mjesati u svoje probleme.

Svakako botujes za smjenu uprave, cim dodjes do cilja ide neki tvoj forum i vodis pobunu ovdje, da sprijecis da neko botuje kontra tebe na isti nacin. Vec vidjeno, al bas sto puta… mozda mi je realno bolje da te odmah iskljucim, da ne cekam da vidim kakav materijal s spremio za nas.
Killa ne misli da ste vi problem, nego da vam neko daje informacije iz kluba sto realno i jeste retardirano. Sve smo prije saznali s vaseg portala nego sto klub pusti zvanicnu obavijest.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 21 avg 2024, 17:18

admin je napisao/la:
21 avg 2024, 16:42
CAZIN je napisao/la:

Gdje nam je Armando nas?

Nemoj previše obraćat pažnju na njega momak je klimatski aktivista a uz sve to i teški meteoropata. U zadnje vrijeme u Mostaru smo imali par kiša, njega to puca na agresivu i ljutnju. Lik do podne mrzi sebe a od podne sve ostale. Klasični ters koji prvenstveno nije zadovoljan svojim životom, onda svim ostalim jer njemu ugodit nije moguće taka sorta ljudi.
Razlog bojkota i miniranja uprave od strane ovog klimatskog aktiviste je ta da mu nisu dali da prodaje kospice na stadionu, isti čin ga je bacio u depru i agresivu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 avg 2024, 18:06

Lik ascare botuje za neku alternativnu upravu, sto samo po sebi meni nije nikakav problem. Ko sam ja da sudim koja uprava je bolja za neki klub. Nije ni prvi ni zadnji, imamo ih iz svake uprave i kontra-uprave na svakoj temi svih klibova iz PLBiH i federalke.

Za to se kod nas nikad nece dobiti ban ili imati ikakav problem.

Medjutim, put kojim je krenuo, isto tako vec toliko puta vidjen, tako neoriginalan… da iskoristi sedmicu u kojoj je Velez slavio, pa da uvede novog neprijatelja, portal ili forum… sasvim sigurno necu tolerisati niti upozoravati nijednom.

Znaci uprave mozete rusiti po cijeli dan ako zelite i imate dovoljno sagovornika, ali nas uvlaciti u te price, to zaboraviti u startu.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 21 avg 2024, 18:29

admin je napisao/la:
21 avg 2024, 18:06
Lik ascare botuje za neku alternativnu upravu, sto samo po sebi meni nije nikakav problem. Ko sam ja da sudim koja uprava je bolja za neki klub. Nije ni prvi ni zadnji, imamo ih iz svake uprave i kontra-uprave na svakoj temi svih klibova iz PLBiH i federalke.

Za to se kod nas nikad nece dobiti ban ili imati ikakav problem.

Medjutim, put kojim je krenuo, isto tako vec toliko puta vidjen, tako neoriginalan… da iskoristi sedmicu u kojoj je Velez slavio, pa da uvede novog neprijatelja, portal ili forum… sasvim sigurno necu tolerisati niti upozoravati nijednom.

Znaci uprave mozete rusiti po cijeli dan ako zelite i imate dovoljno sagovornika, ali nas uvlaciti u te price, to zaboraviti u startu.
Znaci ne mozemo na forumu diskutovati o tome sto ovaj portal objavi info prije zvanicne stranice kluba? Ne pisem o nekim spekulacijama nego o zvanicnim informacijama koje bi morale prvo biti objavljene na zvanicnoj stranici. Boli me briga za portal, kao sto tebe boli za Velez, vase je da cupate informacije iz klubova, nase je da se borimo protiv toga. Pa banuj koliko hoces ako vam smeta.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 21 avg 2024, 18:37

je li me ovo upravo admin prozvao da botujem :rol:

Eto majstore napravi anketu pa vidi da li se ljudima sviđa to što sigurno preko 50 vijesti koje su stigle direktno iz kluba prenosi vaš portal uz riječi "neslužbeno saznajemo". A nemali broj puta je bio čak i riječ o mišljenju Uprave za neke situacije, što je apsurdno. Imate direktan izvor u klubu i to je očito.

Posebno pošto nisam ja opalaopala niti neko ko je tu od jučer, znamo kakav je Vaš odnos bio prema klubu prije, a kakav je sada. I to mogu potvrditi svi koji su ovdje duže vremena.

Moje mišljenje, tiče se Veleža i nemaš apsolutno nikakav razlog da me banuješ za malo sarkazma. Mislim, možeš ga naći i vjerovatno to i jeste tvoj krajnji cilj. Ja sam više puta rekao da što se mene tiče apsolutno cijela Uprava može ostati ako će raditi kao što su radili minimalno do odlaska Klafurića, a kada su počeli da se petljaju u neke druge stvari, i lažu, uz pomoć medija (valjda ovo nije za bana, ima još portala preko kojih se iskrivljavala istina :mrgreen: ), onda naravno da neću to podržavati. Isto tako, ako misliš da je "sedmica pobjede" razlog da se zaborave neki potezi i neke stvari zbog kojih sad imamo užasan roster - šta da ti kažem, ja ne mogu zaboraviti dok se ne ispravi.

Volio bih da ste tako ažurni bili i kad je Hrasno orgijao po temi ovdje, ali jbg. Možda ne bismo čuli neke klasike kao "čekaju vas barikade na Bradini". Tad to nije smetalo toliko :)

Uostalom, ako me sjećanje dobro služi, za slične stvari (možda čak i manje laži od ovih) smo ovdje pročitali članak "U Cara Trojana kozje uši", zar ne, ono - pozivanje struke, to je rješenje za bahatog cara, Amar Osim. Što ja ne smijem pozivati struku u klub onda :mrgreen:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 avg 2024, 18:50

Ne postoji ozbiljan klub u svijetu koji na zvanicnoj stranici objavljuje ekskluzivne informacije koje nikad prije niko nije objavio, kao sto ne postoji ni ozbiljan medij u svijetu koji svoj sadrzaj prepisuje da zvanicnih stranica klubova.

Sasvim je normalno da svaku vijest prvo zna pola foruma, pa objavi deset medija, pa postane zvanicna. Razlika izmedju dobrih i losih medija je samo u omjeru onoga sto se zaista i desi i onoga sto se promasi.

A mozete svakako diskutovati da zelite da citate sve na zvanicnim ili gdje god vi zelite… Ali neke price o nekakvim talovima, nesto 20%, sportsport vam gasi zvanicnu isl, to ne smijete. Imam ja dovoljno staža i Hrasna iza sebe da bih ih sasvim lako prepoznao kad se pojave.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 21 avg 2024, 19:02

admin je napisao/la:
21 avg 2024, 18:50
Ne postoji ozbiljan klub u svijetu koji na zvanicnoj stranici objavljuje ekskluzivne informacije koje nikad prije niko nije objavio, kao sto ne postoji ni ozbiljan medij u svijetu koji svoj sadrzaj prepisuje da zvanicnih stranica klubova.

A mozete svakako diskutovati da zelite da citate sve na zvanicnim ili gdje god vi zelite… Ali neke price o nekakvim talovima, nesto 20%, sportsport vam gasi zvanicnu isl, to ne smijete.
Nigdje nije napisano da sportsport.ba gasi zvaničnu. Realno, koga boli qurko za vas, ovo je bila sarkastična primjedba na to da nezvanično saznajete mišljenja iz Uprave i objavljujete to kao tekstove. Što ozbiljan klub, realno, ne bi trebao da radi. A tek treba da smeta što apsolutno svaku stvar objavite prije zvanične. U ozbiljnim klubovima to ne curi zbog milion i jednog razloga.

Nego, ako mi možeš reći, kako sam ja bot alternativne neke uprave ako hoću struku u klubu, i ljude koji znaju posao oko dovođenja igrača, a vi ste "objektivni sportski novinari" koji su predsjednika kluba nazivali neznalicom na udarnoj vijesti na portalu za iste apsolutno stvari? Da li vaša šutnja sada znači da ste vi plaćenici i da biste prozvali i našeg predsjednika za isto ako bi imali neki dodatni motiv kao tada?

Možda je ovo za bana, ti mene bot - ja vas možda ste plaćenici, pa eto, taman :D

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 21 avg 2024, 19:13

slika

Kako nezvanicno niste saznali pravi razlog odlaska Klafurica, nego ste ga odmah etiketirali kao izdajnika.

E upravo zbog ovakvih objava, nezvanicno saznajete sve.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 avg 2024, 19:15

Znam ja kako idu stvari, nisi prvi koji je to smislio. Sarkazam lagano, na mala vrata, otpozadi, pa privali. Stvaras imaginarnog neprijatelja po oprobanom receptu.

Doduse, originalan si u tome da ima previse vijesti iz Veleza. Do sad si pobune obicno isle jer ih je premalo.

Prenjecu kolegama da publika u Mostaru u vecini zeli da se pise manje o Velezu.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 21 avg 2024, 19:22

admin je napisao/la:
21 avg 2024, 19:15
Znam ja kako idu stvari, nisi prvi koji je to smislio. Sarkazam lagano, na mala vrata, otpozadi, pa privali. Stvaras imaginarnog neprijatelja po oprobanom receptu.

Doduse, originalan si u tome da ima previse vijesti iz Veleza. Do sad si pobune obicno isle jer ih je premalo.

Hahaha, možeš i na drugi dio pitanja odgovoriti, o Caru Trojanu, kakav je to clanak bio :)

Evo i Rodjeni81 vam je pokazao sličan primjer. Kako je Klafurić "Velezov izdajnik", otkud to etiketiranje? Isto kao sto ste, tada, imali motiv da uvucete Amara Osima u Zeljeznicar prozivajuci predsjednika neznalicom, i sad imate motiv da ponavljate kako smo prestabilni u situacijama kada je kritika realno jedino ispravno.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 avg 2024, 19:27

21 avg 2024, 19:22
admin je napisao/la:
21 avg 2024, 19:15

Hahaha, možeš i na drugi dio pitanja odgovoriti, o Caru Trojanu, kakav je to clanak bio :)

Evo i Rodjeni81 vam je pokazao sličan primjer. Kako je Klafurić "Velezov izdajnik", otkud to etiketiranje? Isto kao sto ste, tada, imali motiv da uvucete Amara Osima u Zeljeznicar prozivajuci predsjednika neznalicom, i sad imate motiv da ponavljate kako smo prestabilni u situacijama kada je kritika realno jedino ispravno.
Vidim ja da ti prepisujes od cara Trojana. Realno najbolji sportski clanak u istoriji bh. novinarstva, ima deset godina da je napisan, jos uvijek ga mnogi znaju napamet. Nisam znao da je imao toliki odjek u Mostaru, pocinjem se pitati da nije ista ekipa u pitanju. Ali to je tada bar bilo orginalno u ono vrijeme, sa ovom distancom treba im skinuti kapu, ti kaskas deceniju cijelu.

Ne bih na ovoj temi pisao o Želji, nije korektno ni prema ljudima ovdje ni tamo.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.