BH klubovi u Evropi 24/25
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
koliko se sjecam velez je onda izbacio aek-a mislim da su oko 90 miliona vrijedili ovi sad portugalci vrijede 45... 1 im igrac vrijedi samo 7milki ovo ostalo nista spec ako cemo gledat po vrijednosti 2 utakmice u ligi 2 pobjede po 1-0 arauca i estroli .. tako da sto ne bi imao zrinjski neke sanse ?..pozz
Vamos!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Mozda zato sto su zabili Cirihu peticu, a ljudi prvi u svicarskoj ligi nakon cetiri kola. Cirih je odigrao devet zvaničnih utakmica, izgubili su samo dvije - pogadjas od koga.Redred je napisao/la: ↑21 avg 2024, 16:28koliko se sjecam velez je onda izbacio aek-a mislim da su oko 90 miliona vrijedili ovi sad portugalci vrijede 45... 1 im igrac vrijedi samo 7milki ovo ostalo nista spec ako cemo gledat po vrijednosti 2 utakmice u ligi 2 pobjede po 1-0 arauca i estroli .. tako da sto ne bi imao zrinjski neke sanse ?..pozz
Ovo im je najtezi moguci protivnik u play offu konferencije mimo ekipa iz liga petice.
Da, ali je Aek tada tek izasao iz priprema. Ovi su u punom pogonu, sto iz evropskih utakmica, sto lige. Izuzetno tezak protivnik za prolaz, ali ne i nemoguc za proci.Redred je napisao/la: ↑21 avg 2024, 16:28koliko se sjecam velez je onda izbacio aek-a mislim da su oko 90 miliona vrijedili ovi sad portugalci vrijede 45... 1 im igrac vrijedi samo 7milki ovo ostalo nista spec ako cemo gledat po vrijednosti 2 utakmice u ligi 2 pobjede po 1-0 arauca i estroli .. tako da sto ne bi imao zrinjski neke sanse ?..pozz
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To su izgleda jutros dodali, jer jucer nije bilorealnonerealan je napisao/la: ↑21 avg 2024, 08:58Koliko vidim prenose Arena Sport 2 HR, Arena Sport Premium 1 BH i Arena Sport Premium 1 SR .
Na jedvite jade je osiguran prijenos.Wlad55 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 17:41To su izgleda jutros dodali, jer jucer nije bilorealnonerealan je napisao/la: ↑21 avg 2024, 08:58Koliko vidim prenose Arena Sport 2 HR, Arena Sport Premium 1 BH i Arena Sport Premium 1 SR .
-
- Kontakt:
Portugalska liga osim par klubova nije nikakav bauk, sjetite se utakmice Rio Ave - Borac... Mislim da nece portugalcima biti lako protiv zrinje, naravno ako zrinja bude na nivou. Isto tako smatram za nas sutra, do nas je sve, ako bude igra kao protiv Paoka vratićemo se sa ok rezultatom za revanš (to mislim do 2 gola razlike) , ako bude igrao kao protiv Egnatie i Farana, mogli bi se vratiti u BL sa 5+ komada...
Gledam Zrinjski,dojam zbog stadiona i samog snimanja mi djeluje kao da gledam utakmicu Serija A onaj popodnevni termin od 15 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Udinese-Milan

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
uživo sa Bentegodija

u pet minuta čuh 15 puta "ekipo boŠnio" od portugalskog komentatora
Don't believe the hype.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ovo vec izgledaju level iznad Zrinskkog.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Dobar Guimaraes, valjda malo popuste, ne može ovaj nivo baš cijelu utakmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
cudo da su stavili ovaj termin a ne onaj svoj iza 21h
Savic je lagano mogao dobiti crveni
Don't believe the hype.
Nije ovo Seljo pa da crknu nakon 20 minuta...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Uefa je odredila ovaj termin zbog PO lige prvaka.akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:10cudo da su stavili ovaj termin a ne onaj svoj iza 21h
I ovdje vidiš koliko je Zrinjski ozbiljna ekipa, nema panike ni u jednom trenutku. To je kad imaš iskustvo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sudija
Baš dobro odrađuje do sada utakmicu. Toliko smiren, a radi odlično svoj posao.

Baš dobro odrađuje do sada utakmicu. Toliko smiren, a radi odlično svoj posao.
- akisarajevo92
- Kontakt:
odlican iako ovi simuliraju za sve pare
a sto nije u cetvrtak
Don't believe the hype.
Igra Braga tada, a Guimaraes i Braga udaljeni oko 20 kilometara. Vjerovatno da ne bude frke.akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:29odlican iako ovi simuliraju za sve pare
a sto nije u cetvrtak
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 21 avg 2024, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odvratni Portugalci sa ovim simuliranjima.
Nisam nešto odusevljen sa njima,previše igra svako za sebe,imaju mozda i previše dobrih tehnicki igraca pa kao da hoce da se dokazu jedan drugom ko ce više proševati protivnickih igraca,nista organizovano nisam vidio od njih,sve individualno.
Dobro Zrinjski stoji
Nisam nešto odusevljen sa njima,previše igra svako za sebe,imaju mozda i previše dobrih tehnicki igraca pa kao da hoce da se dokazu jedan drugom ko ce više proševati protivnickih igraca,nista organizovano nisam vidio od njih,sve individualno.
Dobro Zrinjski stoji

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.