Mislim da će Borac pružiti dosta jači otpor od Zrinjskog. Ovi Portugalci su zajebani, ne možeš igrat lopte s njima svi tehnički odlični, brzi i jaki dribleri, a Mađari će sigurno Borcu dopustiti dosta igre i kombinatorike, a ostalo je do njih.Ganola1921 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:02I Ferenc ce uzeti borca al et bar ce u konferenciji igrati
BH klubovi u Evropi 24/25
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa ovo je najgore što se moglo desiti po vas. Sad Zrinjski ide punim gasom u prvenstvu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Mozda pruze jaci otpor ali poraz i ispadanje je neminovno.bodi123 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:07Mislim da će Borac pružiti dosta jači otpor od Zrinjskog. Ovi Portugalci su zajebani, ne možeš igrat lopte s njima svi tehnički odlični, brzi i jaki dribleri, a Mađari će sigurno Borcu dopustiti dosta igre i kombinatorike, a ostalo je do njih.Ganola1921 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:02I Ferenc ce uzeti borca al et bar ce u konferenciji igrati
Nije to vise ona ekipa od prije 3,4 godine. Stara im je ekipa dosta, jos puno povreda. A Maka Ivankovic nema iskustva kao trener. Sarajevo trenutno izgleda stabilno, a Borcu sudbina zavisi od budzeta RS-a, koji je pred kolapsom. Tako da sve sto su zaradili, valja vratiti Dodiku, da spasava svoju kozu.
Ljudi su space shuttle za nas. Nema veze, idemo dalje.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Slazem se. Ovakve bi klub iz nase lige prosao jednom u sto puta.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Khm.......RatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 avg 2024, 16:23
Nema sanse da se tako nesto dogodi. Portugalci su zapravo najtezi moguci protivnik mimo liga petice. Razlog je veoma prost, znaju lopte odnosno nesto ala mi, ali na mnogo vecem nivou pri cemu su brzi i spreminiji. Kombinacija za neuspjeh. Zabili su Cirihu peticu bez primljenog gola, 0 3 ih dobili u gostima. Imas sansu kada se neka ekipa plasira u Europu pa ostane bez pola ekipe, to se ovima,.ocito, nije desilo. Zabice im nekoliko golova za miran prolaz dalje.
Vise bi sanse imali protiv Kopenhagena, svih svedjana nego protiv ovih.
E cuj imali su sansu

Zato što ste trenutno favorit za osvajanje prvenstva.
Zato što ćete se vi sa njima boriti za titulu. Prošle sezone ih je Evropa koštala titule.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemojte ni igrati onda ligu ako ćemo se samo mi i Zrinjski boriti za titulu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zrinjski samo da nastavi kako trenutno rade i eto njih u grupe slj. sezone kroz put prvaka, sve sa novom tribinom PB
Don't believe the hype.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Vi, Zrinjski i Borac, koliko god mi ostali priželjkivali da je drugačije. Za Europu, to jest preostalo mjesto, najviše očekujem od Veleža, možda Širokog, Radnika i od Želje ako budemo mogli igru držati na ovom nivou, jer smo tanki prvo u odbrani, a drugo vezni red zbog kojeg smo imali do sada ovakvu igru nam zavisi od dva igrača, za sada ne možemo reći da imamo adekvatne igrače na klupi koji bi ispunili zadatak prilikom ulaska, ali zadovoljni smo s obzirom na ono što smo gledali prošle godine (i prije onog niza poraza se vidjelo da nam svašta nešto fali tad, sad i nije baš tako).
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 21 avg 2024, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Bio si i ostao majstor najbesmislenijih postova na ovom forumu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imam dojam da ste riješili neke stvari koje su vam falile prošle sezone ali hajde treba tek da vidimo. Plasirali biste se i vi u konferencijsku vjerovatno da ste imali žrijeb ko Borac.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 31 gost.