Da budem iskren, nedavno sam stao u njegovu odbranu (ne na ovom forumu) i vrlo brzo sam se pokajao jer je dotični ponovo pokazao da je ništa roba.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 11:13Prije bih stao u odbranu Izraela, nego ovog narkomana iz Svedske...
Jel to znaci da su sad 32 miliona ili ostaje 33 Tik-Tok
Sto zemuncima nije upisan balans? Jel ih to opet zukanovic zakida?
O tim milionima najbolje govori fin.izvjestaj..
I tebe uzelo ovo forumsku ludilo, kad neki postovi postanu predmetom zajebancije i sprdnje to odma postane "ložiona", pa jjebiga ne može to tako.killafrommanilla je napisao/la: ↑20 avg 2024, 23:26znaci ne mozes skontati ni ovo, jasno onda kako si se upalio kad su vam pisali da cemo uzeti Gulija kojeg ste vi btw platili i taman da se ozenio ovdje, ne bi ga dali ispod 300k. Zar je tesko bilo tako provaliti da ga mi ne mozemo platiti toliko i da vas se loziAVNOJ je napisao/la: ↑20 avg 2024, 22:46Dok se odlučiš da li ste kharina il' ste nas prestigli ili ste toliko lošiji od nas.killafrommanilla je napisao/la: ↑20 avg 2024, 22:09
Moze li jedno poredjenje kako smo za Vas bili oduvijek kurchina, kao da smo imali iste polazne tacke (npr. vama isto bacili trofeje i otjerali na livadu, a ne u Split na pripreme), i onda Vas stigli za 4-5 godina normalnog rada
Jaki kompleksi decka drmaju, ne znam kako nabijeni od toliko losijeg kluba, ima tu nesto![]()
Ja nikad niti jednu lošu riječ nisam napisao za Velež.
Raja vas prca na Vaše postove Vi se odma palite.
Bili ste nerealni za neke stvari isto kao i mi i sad Vam to trško pada
ja sam mislio da s tim samo zagora mozemo uhvatiti, al' evo ima vas i pismenijih. A to da nisi losu rijec napisao za Velez - prvih dana odmah si pokusao s cuger za Klafurica. I kad je dobro islo, ti si opet omalovazavao sve, tako da hinjavo je gore od otvoreno uvijek bilo
Kakav ba Velež i onaj njihov cuger, otjero Anđušića da pokaže ko je glavni baja i to je to.
Vidjet češ da neče dočekati kraj prvenstva, zamjenit če ga Jusufbegovićem i ganjat če se sa zeljezničarem do kraja za 4 mjesto. Moja neka procjena, ne da ti poturiječim.
Stavili vam ljudi izvjestaj da mislite da rade dobar posao. A vamo kredita imate milione samo da znas. Mazanje ociju samo, cuj vi u plusu jedini zavrsili od cega, najgora vam godina u historiji kluba. MILIONI KREDITA SE DIZUzeljovolimte je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:06O tim milionima najbolje govori fin.izvjestaj..
Za 2023 razlika u prihodima bila 800k za nas.
A oni kao te godine prodali Dala za 1,5 mil €..
Kredit ide u obaveze neke. Ne moze se to sakriti.bvsic je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:48Stavili vam ljudi izvjestaj da mislite da rade dobar posao. A vamo kredita imate milione samo da znas. Mazanje ociju samo, cuj vi u plusu jedini zavrsili od cega, najgora vam godina u historiji kluba. MILIONI KREDITA SE DIZUzeljovolimte je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:06O tim milionima najbolje govori fin.izvjestaj..
Sve će to Al Lagani da prešiša s jednim transferom od 5 milionaVanja8 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:58Nesto kontam...
Kad bi sabrali sve izlazne transfere PL BiH u zadnje tri godine, mislim da se ne bi priblizila izlaznom transferu malog Buljubasica...![]()
![]()
A sta ih jos ceka u redu :
Celik,
Gully
Renan,
Tiro,
Kyremah...
Ma da ne nabrajam vise, poodugacko bi bilo...![]()
Tesko...Pendulum je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:08Sve će to Al Lagani da prešiša s jednim transferom od 5 milionaVanja8 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:58Nesto kontam...
Kad bi sabrali sve izlazne transfere PL BiH u zadnje tri godine, mislim da se ne bi priblizila izlaznom transferu malog Buljubasica...![]()
![]()
A sta ih jos ceka u redu :
Celik,
Gully
Renan,
Tiro,
Kyremah...
Ma da ne nabrajam vise, poodugacko bi bilo...![]()
![]()
Milione kredita imate u raznim bankama u Sarajevuzeljovolimte je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:55Kredit ide u obaveze neke. Ne moze se to sakriti.bvsic je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:48Stavili vam ljudi izvjestaj da mislite da rade dobar posao. A vamo kredita imate milione samo da znas. Mazanje ociju samo, cuj vi u plusu jedini zavrsili od cega, najgora vam godina u historiji kluba. MILIONI KREDITA SE DIZUzeljovolimte je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:06
O tim milionima najbolje govori fin.izvjestaj..
Imas li dokaz neki za to?bvsic je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:16Milione kredita imate u raznim bankama u Sarajevu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Paromlinac, rishovski, supervizor i 28 gostiju.