Ako je tačno dodat im i Matanovićacetvrtomjesto je napisao/la: ↑21 avg 2024, 18:23Lolomtiva za mudadziju trazi julardziju i 20 hiljada ojra, normalno da nasi ne daju. Sto je previse, previse jbg
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako je istina, sretno hamza i hvala ti za sve. Pretpostavljam da klub naravno gleda da de nesto i zaradi na transferu a i da hamzi izadje u susret da zaradi vise love.
Sta ovo svinjski ne gubi jos od ovih, ko da su zajebani i dalje
2-1 gubimo,oba gola naši bivsi igraci Bijelonja i Ploco

Edit: 2:2
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Mangas 1:0scudetto89 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:45Zrinjski je ozb ekipa sto se vidi , a ovi nisu bog zna sta specijalno.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Mi bi skinuli gace na aerodromu nazalostscudetto89 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:45Zrinjski je ozb ekipa sto se vidi , a ovi nisu bog zna sta specijalno.
-
- Kontakt:
Mada bolje bi bilo da i ovi udju u grupe, da je nama lakse sa umornim Borcem i Zrinjskim, ali izbacit ce ih ovi nekako
To je glupo razmisljanje jer svakim njihovim ulaskom u grupe samo im se budzet povecava jos vise. Nek oni ispadnu pa cemo mi lako za umor duga je sezona. Steta sto se je borac vec kvalifikovao
Tema Zrinjskog je malo niže, nek' im je sretno.
Nego, kako naši igraju? Ko je za nas zabio?
Nego, kako naši igraju? Ko je za nas zabio?
-
- Kontakt:
Hajde sad necemo gusiti temu zrinjskim **** ih, kako mi sad stojimo sa radnikom?
04.10.2009 !
Evo ga 2:0 steta za odgodjenu utakmicu
-
- Kontakt:
Ma Hamza ga zabi glavom a Renan je zakuca preko gola. To je razlika iznedju njih. Hamza suti i kad igra i ne igra, nema ispada, oni sto je igrao prosle sezone uglavnom je iskoristio.
Sretno Hamza majstore, nikad nista lose ne treba napisati za ovog igraca
Nadam se da se salis, igrali se ljudi s njima prvo poluvrijeme. zrinjski jednom vidio gol kad je korner bioscudetto89 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:45Zrinjski je ozb ekipa sto se vidi , a ovi nisu bog zna sta specijalno.
Ja nisam vidio da je iko išta loše za Hamzu napisao? Samo su ljudi komentarisali (ako fakat ide) da je bolje da on ode a da ostane Renan.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:02Ma Hamza ga zabi glavom a Renan je zakuca preko gola. To je razlika iznedju njih. Hamza suti i kad igra i ne igra, nema ispada, oni sto je igrao prosle sezone uglavnom je iskoristio.
I to je tako.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Haha ljudi naurzili Cirih u dvije utakmice 5 0, Portugalci su druga dimenzijascudetto89 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:45Zrinjski je ozb ekipa sto se vidi , a ovi nisu bog zna sta specijalno.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Znaci ipak se naso neko da ponudi lovu..muhamedhulk je napisao/la: ↑18 avg 2024, 01:15Hamza ostaje
Osim ako neko ne ponudi min. 500k € ilitiga milion maraka.
Prosle sezone je trebalo da ga „puste“ u Medinu ali Simon rekao stop. A sad traze puno para…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ne znam bogami, Hamza je posljednjih 7-8 mjeseci dosta efikasniji i raspoloženiji od Renana. Ne sviđa mi se ovo puštanje nikako, Renan još nije ni blizu one forme kad je tek došao i nema garanta da će je vratiti, a Turkešu će trebati vremena da se navikne na uslove i ligu, čojk čitav život u Švicarskoj igrao. Hamza nam je bio jedini siguran golgeter u ovom trenutku... ali eto, valjda znaju šta rade.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase