Ma mi njima platili bolazeljovolimte je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:06O tim milionima najbolje govori fin.izvjestaj..
Za 2023 razlika u prihodima bila 800k za nas.
A oni kao te godine prodali Dala za 1,5 mil €..
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nisam banka kume, samo ti kazem kako jestzeljovolimte je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:20Imas li dokaz neki za to?
-
- Kontakt:
Kako znas?
Kako je moguce da se sve radi kroz papire, da taj dio preskocimo?
Na osnovu cega se uzelo milione kredita? Hipoteka?
Šta kaže "imaš li dokaz"

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Promasio si citav fudbal. Jesi zivota mi mog.
pozicija Zrinjskog i Borca također zavisi od sarajevskih klubova. Ako oni podbace, gotovo 100% sigurno je da će Zrinjski i Borac biti dvije prvoplasirane ekipe NE.killafrommanilla je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:53U suštini, pozicija Zrinjskog i Borca također zavisi od sarajevskih klubova. Ako oni podbace, gotovo 100% sigurno je da će Zrinjski i Borac biti dvije prvoplasirane ekipe. Također, pozicija Sarajeva i Željezničara isto tako zavisi od Borca i Zrinjskog. Ako oni podbace, sarajevski klubovi će gotovo sigurno biti u prva tri kluba.
Eto, to je otprilike tvoja logika. Ja sam ti samo predstavio da nisi baš dobronamjeran prema Veležu nikad bio. Što je ok, ne moraš biti. Prvo, vi ne bi Gulija pustili bez velikog obeštećenja, a mi nismo nikad nikom platili nikakvo obeštećenje, valjda je to samo po sebi dovoljno![]()
pozicija Sarajeva i Željezničara isto tako zavisi od Borca i Zrinjskog. Ako oni podbace, sarajevski klubovi će gotovo sigurno biti u prva tri kluba. DA
Zrinski (organizacijski i financiski) i Borac (znamo već šta) su daleko ispred sarajevskih Klubova, tu prednost koju su sigurno imali u odnosu na te Klubove nisu iskoristili i sad su sasvim realno u podređenom položaju.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Ako ti tako kažeš, Zrinjski i Borac su u podređenom položaju sada sigurno...AVNOJ je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:39pozicija Zrinjskog i Borca također zavisi od sarajevskih klubova. Ako oni podbace, gotovo 100% sigurno je da će Zrinjski i Borac biti dvije prvoplasirane ekipe NE.killafrommanilla je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:53U suštini, pozicija Zrinjskog i Borca također zavisi od sarajevskih klubova. Ako oni podbace, gotovo 100% sigurno je da će Zrinjski i Borac biti dvije prvoplasirane ekipe. Također, pozicija Sarajeva i Željezničara isto tako zavisi od Borca i Zrinjskog. Ako oni podbace, sarajevski klubovi će gotovo sigurno biti u prva tri kluba.
Eto, to je otprilike tvoja logika. Ja sam ti samo predstavio da nisi baš dobronamjeran prema Veležu nikad bio. Što je ok, ne moraš biti. Prvo, vi ne bi Gulija pustili bez velikog obeštećenja, a mi nismo nikad nikom platili nikakvo obeštećenje, valjda je to samo po sebi dovoljno![]()
pozicija Sarajeva i Željezničara isto tako zavisi od Borca i Zrinjskog. Ako oni podbace, sarajevski klubovi će gotovo sigurno biti u prva tri kluba. DA
Zrinski (organizacijski i financiski) i Borac (znamo već šta) su daleko ispred sarajevskih Klubova, tu prednost koju su sigurno imali u odnosu na te Klubove nisu iskoristili i sad su sasvim realno u podređenom položaju.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A zna li se sta bi sa onim Irancem u Velezu, covjek zimus ode kuci na odmor i nikada se vise ne vrati ?
Je li sa njim uopste raskinut ugovor, nesto se ne sjecam ili sam to ja preskocio, da je objavljen raskid ugovora...
Je li sa njim uopste raskinut ugovor, nesto se ne sjecam ili sam to ja preskocio, da je objavljen raskid ugovora...
Nisu, jer su njihove startne pozicije mnogo bolje.killafrommanilla je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:43Ako ti tako kažeš, Zrinjski i Borac su u podređenom položaju sada sigurno...AVNOJ je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:39pozicija Zrinjskog i Borca također zavisi od sarajevskih klubova. Ako oni podbace, gotovo 100% sigurno je da će Zrinjski i Borac biti dvije prvoplasirane ekipe NE.killafrommanilla je napisao/la: ↑21 avg 2024, 19:53U suštini, pozicija Zrinjskog i Borca također zavisi od sarajevskih klubova. Ako oni podbace, gotovo 100% sigurno je da će Zrinjski i Borac biti dvije prvoplasirane ekipe. Također, pozicija Sarajeva i Željezničara isto tako zavisi od Borca i Zrinjskog. Ako oni podbace, sarajevski klubovi će gotovo sigurno biti u prva tri kluba.
evo ti zeljezničar, oni će ove sezone slupati 12,13 miliona KM da bi ostvario plasman koji se tim Klubovima podrazumjeva, dok Sarajevo pokušava da do zadnjeg kola bude konkurentno sa tim ekipama a ne da u 20 kolu bude dvocifrena razlika.
Potpisao jucer za Tractor iz Irana. Ocito su raskinuli ugovor, ali je interesantno da nisu nigdje objavili. I ja sam trazio tu info.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znam ljude koji znaju ljudezeljovolimte je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:28Kako znas?
Pa logicno hipoteka, svaka banka ce ti dat kredit kad ima sta da uzme od tebe. To im je i najdraze
Vala, ja tu info nigdje nisam trazio, ali bih sigurno procitao da su objavili...
Znam da su ovdje forumasi sa Velezove teme pisali da ce biti jako dobar stoper i frajer se ispari u sekundi...Svasta
Boga mi si ti to dobro upratio, cuj potpiso za Traktor...

Da je tako otišao iz zeljezničara oni bi ti predstavili kao izlazni transferVanja8 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 21:16Vala, ja tu info nigdje nisam trazio, ali bih sigurno procitao da su objavili...
Znam da su ovdje forumasi sa Velezove teme pisali da ce biti jako dobar stoper i frajer se ispari u sekundi...Svasta
Boga mi si ti to dobro upratio, cuj potpiso za Traktor...![]()

-
- Kontakt:
Kakve ti gluposti pisesbvsic je napisao/la: ↑21 avg 2024, 21:16Znam ljude koji znaju ljudezeljovolimte je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:28Kako znas?
Pa logicno hipoteka, svaka banka ce ti dat kredit kad ima sta da uzme od tebe. To im je i najdraze

Ako imas IQ iznad 60 i vise od 15 godina ja sam kvantni fizicar

RatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 avg 2024, 21:22Kakve ti gluposti pisesbvsic je napisao/la: ↑21 avg 2024, 21:16Znam ljude koji znaju ljudezeljovolimte je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:28
Kako znas?
Pa logicno hipoteka, svaka banka ce ti dat kredit kad ima sta da uzme od tebe. To im je i najdrazeE cuj znam ljude koji znaju ljude
![]()
tebe ba u lolalnom granapu ne poznaju, a kamoli sta dalje.
Ako imas IQ iznad 60 i vise od 15 godina ja sam kvantni fizicar![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ozbiljne su te ekipe u Iranu i plate su mnogo bolje nego kod nas. Velike ekipe, Al Ahli i Zamalek imaju igrače koji su plaćeni po nekoliko miliona eura godišnje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, OsmanhodzicBuco, prijeratni mangup, Vanja8 i 41 gost.