Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nek Turkes podbaci ili potraje adaptacija a Renan se povrijedi yebat ce se majke ovdje sto se Hamza pustio
@fera ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 avg 2024, 21:01Nek Turkes podbaci ili potraje adaptacija a Renan se povrijedi yebat ce se majke ovdje sto se Hamza pustio![]()
Sala na stranu sacekajmo prvo zvanicno za Hamzu.Za sad samo jedan covjek ovdje zna za to
Jbg Hamza-Kera strasan duo, ali dodje Gulisa koji je bolji od obojice mozda duplomuhamedhulk je napisao/la: ↑21 avg 2024, 21:16Poslije ova tri kola je i official da je ZZ top ugasio dvojac Hanza-Kerim. Meni je fakat zao sto se nije nastavilo onako u 352 ili 442.
Ali..otvorilo se za Gulasa sad, igra kao navijen. A ocekujem i Renana i Turkisa da procepe. Neki novi vjetrovi..
Kad sve skontas i bolje da Hamza ide ako ce sistem biti kao do sada, za Kerima ne brinem toliko, bice asistencija ako ne bude golova.
A vala ga i ti Bodi predstavi ko da je Arsenal iz Platonove...bodi123 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 21:40Iskreno meni je Borac trenutno ozbiljnija i jača ekipa od Zrinjskog. Fino su se pojačali, i po meni su u Evropi pokazali više od Zrinje iako to ovako na papiru možda ne izgleda tako jer možeš reć da su na guzove prošli i Albance i Farane, ali isto tako su se pobili sa PAOK-om i odlično odigrali u Grčkoj, a PAOK je dosta jača od ekipa od ovih Portugalaca koji su večeras s pola gasa riješili Zrinjski.
Djeluju mi potentnije, brže, mlađe, Zrinjski je potrošena ekipa, štoperi su stari i spori, Bilbija ušao u godine i povrede ga zezaju, ne vidim ih vala u borbi za titulu prije nego Borca. Sreća za nas pa Borac mora igrati grupe, tu će se dosta potrošiti i psihički i fizički.
Dva krila, mi lijevo nemamo nikako. Iskreno nema mi smisla to sad raditi. Čitavo ljeto priča kako ćemo igrati 352/ 3421 i sad pred kraj roka to raditi. Ne volim ovu formaciju sa 3 nazad ali sad opet navrat-nanos dovoditi igrače pa opet pljuvanje po treneru nema smisla sekunde, plus opet bi se pokazalo kako klub nema cilja i luta.
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, nedimmmm1337, senad82, Vutra, WeekendOffender i 28 gostiju.