Tu je.
Prva Liga FBiH 2024/25
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2024/25
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GoskGabela
- Kontakt:
Gadne su Budućnost i Gradinaa, gadnee
Udar na šampionske ambicije Reala iz Bihaća te Barce iz Gradačca

Udar na šampionske ambicije Reala iz Bihaća te Barce iz Gradačca

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- ASD
- Kontakt:
Bacio sam pogled na meč Tomislav i TC. Zanimljiv mi je bio Kang koji je došao iz 3. kanadske lige. Ovdje ako se iole misli držati kvalitet u ligi, mora svaka ekipa imati po par stranaca.
Omladinski fudbal nam je baš na jadnom nivou. Sve je teže ekipama ovog ranga da odškoluju igrača koji će nekada igrati u Premijer ligi.
Omladinski fudbal nam je baš na jadnom nivou. Sve je teže ekipama ovog ranga da odškoluju igrača koji će nekada igrati u Premijer ligi.
Moras svakako. I nama su npr. Nigerijci digli nivo dobrano.ASD je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:10Bacio sam pogled na meč Tomislav i TC. Zanimljiv mi je bio Kang koji je došao iz 3. kanadske lige. Ovdje ako se iole misli držati kvalitet u ligi, mora svaka ekipa imati po par stranaca.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- ASD
- Kontakt:
Naravno, pogodili ste.NazorUso je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:59Moras svakako. I nama su npr. Nigerijci digli nivo dobrano.ASD je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:10Bacio sam pogled na meč Tomislav i TC. Zanimljiv mi je bio Kang koji je došao iz 3. kanadske lige. Ovdje ako se iole misli držati kvalitet u ligi, mora svaka ekipa imati po par stranaca.
Mi smo recimo doveli crnca koji je bio 9 godina u Arsenalovom omladinskom pogonu i blago je reći da nije za ovog nivoa.
ZnamASD je napisao/la: ↑20 avg 2024, 18:30Naravno, pogodili ste.NazorUso je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:59Moras svakako. I nama su npr. Nigerijci digli nivo dobrano.ASD je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:10Bacio sam pogled na meč Tomislav i TC. Zanimljiv mi je bio Kang koji je došao iz 3. kanadske lige. Ovdje ako se iole misli držati kvalitet u ligi, mora svaka ekipa imati po par stranaca.
Mi smo recimo doveli crnca koji je bio 9 godina u Arsenalovom omladinskom pogonu i blago je reći da nije za ovog nivoa.

Pa ima i toga. Recimo, nama je njih konlretno i doveo i preporucio Sten, koji strasne stvari radi za klub.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Bas tako, biti uporan. Pogotovo sada u vremenima kada ovi igraci lupaju cifre, pa prosjecni igrači u ovoj ligi traze 3 000 na ruke, plate preko 1200. Ne mislim na ove kvalitetne, oni traze po 40 000 za sezonu. Dosla su vremena da su stranci jeftiniji od prosjecnih prvoligaskih igraca.
- ASD
- Kontakt:
Da su samo jeftiniji, pa hajde. Objektivno su i kvalitetniji.
Prošla su vremena kada si na račun borbenosti i bez treninga mogao biti korektan igrač na BiH terenima. Sad se traži puno više.
Moraš trčati i moraš razumiti igru passova i kretanja.
Prošla su vremena kada si na račun borbenosti i bez treninga mogao biti korektan igrač na BiH terenima. Sad se traži puno više.
Moraš trčati i moraš razumiti igru passova i kretanja.
100 %, posebno kada dodju iz siromasnih porodica ili drzava. Svi Nigerijci koje smo doveli su imali jako skromne uslove za zivot, a skoro nikakve za trening. Zato su momci i "zapeli" da uspiju. Dok nasi jel potpisu za Baton glume zvijezde, lupaju cifre, cugaju, cuclaju nargilu...HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑20 avg 2024, 20:11Bas tako, biti uporan. Pogotovo sada u vremenima kada ovi igraci lupaju cifre, pa prosjecni igrači u ovoj ligi traze 3 000 na ruke, plate preko 1200. Ne mislim na ove kvalitetne, oni traze po 40 000 za sezonu. Dosla su vremena da su stranci jeftiniji od prosjecnih prvoligaskih igraca.
-
- Kontakt:
Ovo je poenta svega !!! Pa i mi smo imali dobre igrace dok su svi zivjeli u toj nekoj poslijeratnoj oskudici, nazalost ...NazorUso je napisao/la: ↑20 avg 2024, 23:24100 %, posebno kada dodju iz siromasnih porodica ili drzava. Svi Nigerijci koje smo doveli su imali jako skromne uslove za zivot, a skoro nikakve za trening. Zato su momci i "zapeli" da uspiju. Dok nasi jel potpisu za Baton glume zvijezde, lupaju cifre, cugaju, cuclaju nargilu...
Nazalost, ali izgleda da ih jedino to "tjera" da rade...linethreader je napisao/la: ↑21 avg 2024, 00:19Ovo je poenta svega !!! Pa i mi smo imali dobre igrace dok su svi zivjeli u toj nekoj poslijeratnoj oskudici, nazalost ...NazorUso je napisao/la: ↑20 avg 2024, 23:24100 %, posebno kada dodju iz siromasnih porodica ili drzava. Svi Nigerijci koje smo doveli su imali jako skromne uslove za zivot, a skoro nikakve za trening. Zato su momci i "zapeli" da uspiju. Dok nasi jel potpisu za Baton glume zvijezde, lupaju cifre, cugaju, cuclaju nargilu...
Ovaj Simm Bau nece vise igrati?
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Za mene tri najbolje ekipe lige trenutno.
1. Stupčanica
2. Bratstvo
3. Čelik
Tuzla city je trenutno sredina tabele, ali očekujem da će rati do vrha kako se budu uigravali.
1. Stupčanica
2. Bratstvo
3. Čelik
Tuzla city je trenutno sredina tabele, ali očekujem da će rati do vrha kako se budu uigravali.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma Celik igra kuci na huk navijaca, prva gostujuca ide poraz, mi smo bili bas losi pa su oni ispali nesto jaki, mislim ok ekipa al daleko je to od borbe za PL
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Pa eto vidjet cemo tu prvu gostujucu u trecem kolu .. realno Goražde prilike nije imalo na BP, nadigrani u svakom aspektu igre, i ovo je nevezano gore za ovaj post o najboljim ekipama, nego samo da odgovorim na taj komentar nakon jednog kola lige ...legenda reala je napisao/la: ↑21 avg 2024, 17:23Ma Celik igra kuci na huk navijaca, prva gostujuca ide poraz, mi smo bili bas losi pa su oni ispali nesto jaki, mislim ok ekipa al daleko je to od borbe za PL
-
- Kontakt:
Simm Bau istupio iz lige. Ne razumijem zasto su najavili da ce igrati prije pocetka, pa se onda na dvije utakmice nikako ne pojave
Zato sto su zeljeli izvici pare od Rudar K, yebi im mater glupu !nebeskasila je napisao/la: ↑24 avg 2024, 17:06Simm Bau istupio iz lige. Ne razumijem zasto su najavili da ce igrati prije pocetka, pa se onda na dvije utakmice nikako ne pojave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.