Tu je i Harbas.
Ljucu vec poznajemo.
Bicemo puno jaci u odnosu na prvo kolo.

Moderator/ica: GracanicaAA

Ima na fb stranici NK GradinaImajednabrigada je napisao/la: ↑21 avg 2024, 23:30Mulalic je tu dobar igrac ali malo ga usporile povrede a mozda se pridruzi jos jedan mladi igrac Skenderovic inace 2005 godiste sa vec dosta seniorskog iskustva.
P.s. ima li sazetak zadnje utakmice u nedjelju da se pogleda?
Ja sam čuo za tog Skenderovića da je navodno bio u Veležu u omladincima i u Borcu BL.LloriS je napisao/la: ↑21 avg 2024, 23:33Ima na fb stranici NK GradinaImajednabrigada je napisao/la: ↑21 avg 2024, 23:30Mulalic je tu dobar igrac ali malo ga usporile povrede a mozda se pridruzi jos jedan mladi igrac Skenderovic inace 2005 godiste sa vec dosta seniorskog iskustva.
Gdje je igrao Skenderovic i kako se zove ?
Ne znam sto ovaj Husovic ne dobi ni minute... Hadzikadunic iz kontre ne moze napraviti nista kad je ne moze istrcati, on gostovanja ne treba igrati nikako
https://www.transfermarkt.com/dzelal-sk ... er/1045867gattuso1919 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 23:42Ja sam čuo za tog Skenderovića da je navodno bio u Veležu u omladincima i u Borcu BL.
Nije sigurno, da ne bude da lažem.
LloriS je napisao/la: ↑21 avg 2024, 23:33Ima na fb stranici NK GradinaImajednabrigada je napisao/la: ↑21 avg 2024, 23:30Mulalic je tu dobar igrac ali malo ga usporile povrede a mozda se pridruzi jos jedan mladi igrac Skenderovic inace 2005 godiste sa vec dosta seniorskog iskustva.
Gdje je igrao Skenderovic i kako se zove ?
Vidis da ima domacih momaka i Mulalic i Harbas su nasi, bolje ce odraditi milion puta nego ovi pokusaji fudbalera, ovo sad vec moze na nesto i da liciharden je napisao/la: ↑21 avg 2024, 23:43Ne znam sto ovaj Husovic ne dobi ni minute... Hadzikadunic iz kontre ne moze napraviti nista kad je ne moze istrcati, on gostovanja ne treba igrati nikakonemos mu gurnuti loptu u prostor, dobar je samo kad dobije lpotu u noge na 10 15 metara od protivnickog gola. Sumnjam da ce Husovic poceti, mozda Mariagga krilo Ljuce sredina.
Bas mi je zao sto Tahric nije zavrsio kod nas, bas bi nam dobro dosao.
Dzelal Skenderovic, iz Buzima, 05. godiste. Trebao bi do kraja sedmice potpisati ugovor. Veznjak. Bio u omladinskim kategorijama Veleza.
Nisam znao da je Mulalic nasInatSilniBosanski je napisao/la: ↑21 avg 2024, 23:50Vidis da ima domacih momaka i Mulalic i Harbas su nasi, bolje ce odraditi milion puta nego ovi pokusaji fudbalera, ovo sad vec moze na nesto i da liciharden je napisao/la: ↑21 avg 2024, 23:43Ne znam sto ovaj Husovic ne dobi ni minute... Hadzikadunic iz kontre ne moze napraviti nista kad je ne moze istrcati, on gostovanja ne treba igrati nikakonemos mu gurnuti loptu u prostor, dobar je samo kad dobije lpotu u noge na 10 15 metara od protivnickog gola. Sumnjam da ce Husovic poceti, mozda Mariagga krilo Ljuce sredina.
Bas mi je zao sto Tahric nije zavrsio kod nas, bas bi nam dobro dosao.
Dzelal Skenderovic, iz Buzima, 05. godiste. Trebao bi do kraja sedmice potpisati ugovor. Veznjak. Bio u omladinskim kategorijama Veleza.
harden je napisao/la: ↑21 avg 2024, 23:44https://www.transfermarkt.com/dzelal-sk ... er/1045867gattuso1919 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 23:42Ja sam čuo za tog Skenderovića da je navodno bio u Veležu u omladincima i u Borcu BL.
Nije sigurno, da ne bude da lažem.
Pozicija nije tacna
Igrao je cini mi se i za Vitez i jos neke u nizem rangu
Zamisli i to...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑22 avg 2024, 00:25Nermin Alagic iz Veleza, bio isto vjerovatno mogao dati ruke
Sta ces i gomilati igrace na pozicijama gdje ih vec imas... daj ti nama kakvog veznjaka, po mogucnosti da voli odbrane poigrati.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑22 avg 2024, 00:25Nermin Alagic iz Veleza, bio isto vjerovatno mogao dati ruke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.