Slazem se, ispravili su, dva penala i jedan crveni karton kad su domacini, a u gostima sumnjivi faulovi i problem rijesen

Za to im ne treba trener, moze ih voditi i Ibrakovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Slazem se, ispravili su, dva penala i jedan crveni karton kad su domacini, a u gostima sumnjivi faulovi i problem rijesen
Za neke fudbal pocinje od 1995, a za neke od 2002.Balorda je napisao/la: ↑21 avg 2024, 21:16Kako je ovaj indijanac što je radio tekstualni prenos napisao da BH klub nikad nije izbacio portugalski i još naveo da je Velež ispao od Belenensesa, a nije, prošlii smo ih na penale, a onda onaj indijanac na Areni čini mi se nastavio pričati o tim neuspjesima![]()
![]()
99% na ovom forumu ovako gledaju fudbal kao i ti.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:52Khm.......RatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 avg 2024, 16:23
Nema sanse da se tako nesto dogodi. Portugalci su zapravo najtezi moguci protivnik mimo liga petice. Razlog je veoma prost, znaju lopte odnosno nesto ala mi, ali na mnogo vecem nivou pri cemu su brzi i spreminiji. Kombinacija za neuspjeh. Zabili su Cirihu peticu bez primljenog gola, 0 3 ih dobili u gostima. Imas sansu kada se neka ekipa plasira u Europu pa ostane bez pola ekipe, to se ovima,.ocito, nije desilo. Zabice im nekoliko golova za miran prolaz dalje.
Vise bi sanse imali protiv Kopenhagena, svih svedjana nego protiv ovih.
E cuj imali su sansuLjudi fakat veze nemaju o fudbalu kad tako komentarisu.
Deen je napisao/la: ↑21 avg 2024, 21:5199% na ovom forumu ovako gledaju fudbal kao i ti.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:52Khm.......RatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 avg 2024, 16:23
Nema sanse da se tako nesto dogodi. Portugalci su zapravo najtezi moguci protivnik mimo liga petice. Razlog je veoma prost, znaju lopte odnosno nesto ala mi, ali na mnogo vecem nivou pri cemu su brzi i spreminiji. Kombinacija za neuspjeh. Zabili su Cirihu peticu bez primljenog gola, 0 3 ih dobili u gostima. Imas sansu kada se neka ekipa plasira u Europu pa ostane bez pola ekipe, to se ovima,.ocito, nije desilo. Zabice im nekoliko golova za miran prolaz dalje.
Sad znaci Vitorija je prejaka, a Zrinjski mutav jer su izgubili i nisu imali nikakvu sansu.
A sto je Vitorija ispala od luzerskog Hajduka i Celje, to su 99% ljudi zaboravili, kao i one utakmice Zrinjskog protiv Alkmaar, Lask, Slovan i Aston Villa.
Da je sad pobijedio Zrinjski ili da su igrali x, bila bi prica da je Vitorija overrated ekipa i bezveze igraju. Tako vi 99% forumasa gledate fudbal. Naravno poslije 3-0 poraz lako je komentarisat ko je prejak a ko nije.
Sad Borac kad izgubi 3-0 bi ce prica da je Borac cirkus, a Ferencvaros je sila. Kad bude x ili samo 2-1 za madjare, onda je Ferencvaros bezveze ekipa a Borac prejaka ekipa.
Tako vi gledate fudbal. Poslije nekog rezultata najlakse je sudit ko je jaci i ko nije.
Eto Velez izbaci Aek, a izgubi od Hamrun i Escaldes. Fudbal je takav da danas svako moze pobijedit, a i mozes protiv svakoga izgubit. Pogledaj Noah iz Armenije ili Wisla, jeli to sreca? De molim te...
Pola lige Slovenije je igralo grupe (Maribor, Olimpija, Mura, a najvjerovatnije i Celje, mislim trebali bi proci sada ovog protivnika).
A samo narod iz BiH jos tvrdi da su mutavi i smotani i nerijetko ismijavaju se njihove sposobnosti, tim ljudima iz BiH opcenito kojima je najveci domet hrkljus iz nadrealista i sisanje motke iz iste emisije. A da ne pisemo o Olimpijadi...
Ali eto svako ima svoj stav i misljenje prema takvim stvarima. Zrinjski po treci put u nizu igra play off (Slovan, Lask i sad Vitorija). Nije to mala stvar, ali dzabe objasnit ljudima koji jos uvjek zive u 1991 godini. To vredi za svakoga.
Gore je po meni, sto od 4 kola, samo jednu je Zrinjski odigrao. To je po meni problem.
I onda dolazi cesto ova izjava:
"Jako je kako klubovi s Balkana kad dobiju Skandinavce ili nekog drugog protivnika, pa kukaju kako su ovi u takmicarskoj formi, a sami odgode tri-cetiri utakmice u prvenstvu da budu odmorni".
Ne znam sto je Zrinjski otkazao 3 od 4 utakmice, mislim da to na kraju njima steti. Vidis po ovoj slici. Kako je Vitorija u formi...., sto oni nisu odgodili? Po tome vidis ko je ozbiljan u svom poslu. Ali eto nek svako radi kako misli da je dobro. Teren je mjerilo i rezultati su ti dokaz. Wisla Krakau ekipa iz druge lige, pa igrali su 4 od 6 utakmica u drugoj ligi. Sto oni nisu skoro sve odgodili kao Zrinjski? Smijesno mi ali eto tako ti je to kod nas. Nista novo.
Pozdrav
![]()
+1akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 21:37koliko se ovdje ide iz krajnosti u krajnost, nakon prvog poluvremena sve odlicno, moze se, sad dati gol iz kontre u dr. poluvremenu itd.
nakon zavrsetka utakmica, nece nasi klubovi moci nikad igrati protiv ovakvih, samo ubacili u brzinu vise, prosli bi ih mozda 1 u 100 pokusaja, itd.
toliko olako se donose veliki zakljucci na uzorku od poluvremena ili jedne utakmice![]()
pa ovoj Vitoriji je Celje prosle godine zabilo 4 komada i izbacilo ih u Portugalu
Pises ponjave, a veze nemas o cemu pises. Dalje, masa likova je pisala da Zrinjski ima sansu da prodje. Znaci sve si fulio, al to ti nije smetalo da napises nesuvislu i nadasve opsirnu ponjavuDeen je napisao/la: ↑21 avg 2024, 21:5199% na ovom forumu ovako gledaju fudbal kao i ti.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:52Khm.......RatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 avg 2024, 16:23
Sad znaci Vitorija je prejaka, a Zrinjski mutav jer su izgubili i nisu imali nikakvu sansu.
A sto je Vitorija ispala od luzerskog Hajduka i Celje, to su 99% ljudi zaboravili, kao i one utakmice Zrinjskog protiv Alkmaar, Lask, Slovan i Aston Villa.
Da je sad pobijedio Zrinjski ili da su igrali x, bila bi prica da je Vitorija overrated ekipa i bezveze igraju. Tako vi 99% forumasa gledate fudbal. Naravno poslije 3-0 poraz lako je komentarisat ko je prejak a ko nije.
Sad Borac kad izgubi 3-0 bi ce prica da je Borac cirkus, a Ferencvaros je sila. Kad bude x ili samo 2-1 za madjare, onda je Ferencvaros bezveze ekipa a Borac prejaka ekipa.
Tako vi gledate fudbal. Poslije nekog rezultata najlakse je sudit ko je jaci i ko nije.
Eto Velez izbaci Aek, a izgubi od Hamrun i Escaldes. Fudbal je takav da danas svako moze pobijedit, a i mozes protiv svakoga izgubit. Pogledaj Noah iz Armenije ili Wisla, jeli to sreca? De molim te...
Pola lige Slovenije je igralo grupe (Maribor, Olimpija, Mura, a najvjerovatnije i Celje, mislim trebali bi proci sada ovog protivnika).
A samo narod iz BiH jos tvrdi da su mutavi i smotani i nerijetko ismijavaju se njihove sposobnosti, tim ljudima iz BiH opcenito kojima je najveci domet hrkljus iz nadrealista i sisanje motke iz iste emisije. A da ne pisemo o Olimpijadi...
Ali eto svako ima svoj stav i misljenje prema takvim stvarima. Zrinjski po treci put u nizu igra play off (Slovan, Lask i sad Vitorija). Nije to mala stvar, ali dzabe objasnit ljudima koji jos uvjek zive u 1991 godini. To vredi za svakoga.
Gore je po meni, sto od 4 kola, samo jednu je Zrinjski odigrao. To je po meni problem.
"Jako je kako klubovi s Balkana kad dobiju Skandinavce ili nekog drugog protivnika, pa kukaju kako su ovi u takmicarskoj formi, a sami odgode tri-cetiri utakmice u prvenstvu da budu odmorni".
Ne znam sto je Zrinjski otkazao 3 od 4 utakmice, mislim da to na kraju njima steti. Vidis po ovoj slici. Kako je Vitorija u formi...., sto oni nisu odgodili? Po tome vidis ko je ozbiljan u svom poslu. Ali eto nek svako radi kako misli da je dobro. Teren je mjerilo i rezultati su ti dokaz. Wisla Krakau ekipa iz druge lige, pa igrali su 4 od 6 utakmica u drugoj ligi. Sto oni nisu skoro sve odgodili kao Zrinjski? Smijesno mi ali eto tako ti je to kod nas. Nista novo.
Pozdrav
![]()
Dobar post, pogotovo dijelim misljenje sto se odgoda utakmica tice.Deen je napisao/la: ↑21 avg 2024, 21:5199% na ovom forumu ovako gledaju fudbal kao i ti.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 avg 2024, 20:52Khm.......RatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 avg 2024, 16:23
Pozdrav
![]()
Ja ne mijenjamDeen je napisao/la: ↑21 avg 2024, 22:02+1akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 avg 2024, 21:37koliko se ovdje ide iz krajnosti u krajnost, nakon prvog poluvremena sve odlicno, moze se, sad dati gol iz kontre u dr. poluvremenu itd.
nakon zavrsetka utakmica, nece nasi klubovi moci nikad igrati protiv ovakvih, samo ubacili u brzinu vise, prosli bi ih mozda 1 u 100 pokusaja, itd.
toliko olako se donose veliki zakljucci na uzorku od poluvremena ili jedne utakmice![]()
pa ovoj Vitoriji je Celje prosle godine zabilo 4 komada i izbacilo ih u Portugalu
Nista novo, tako ti je uvjek. Na svakoj temi, nema veze o cemu se radi. Brzo se mjenja misljene. Sad da je Zrinjski odigrao x ili izgubio samo 1-0, bilo bi price da su Portugalci overrated. To vredi za svaki bh klub. Sutra Borac ako bi odigrao 45 minuta dobro, bi ce da je Ferencvaros losa ekipa. I onda drugo poluvrijeme kad madjari daju 2 gola, bi ce drugacija prica, da su oni sila, a ovi iz BL cirkus. Tako 99% forumasa gleda fudbal. Sta ces, nije ni cudo sto nemamo medalju i sto sve propada, kad tako gledamo stvari u svim sferama. Ko bi rekao da ce Noah u playoff ili u grupe sada, ili za Wisla, ko bi rekao da ce oni tako dobri biti. Najlakse je sudit poslije rezultata. To i ptica na grani zna tako sudit. Kako god, kako je tako je. Uvjek ista prica i floskule kod forumasa.
Pozdrav
jbg svakako su ispali. Nisam znao da ovako dobro ovi igraju.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑21 avg 2024, 16:23Nema sanse da se tako nesto dogodi. Portugalci su zapravo najtezi moguci protivnik mimo liga petice. Razlog je veoma prost, znaju lopte odnosno nesto ala mi, ali na mnogo vecem nivou pri cemu su brzi i spreminiji. Kombinacija za neuspjeh. Zabili su Cirihu peticu bez primljenog gola, 0 3 ih dobili u gostima. Imas sansu kada se neka ekipa plasira u Europu pa ostane bez pola ekipe, to se ovima,.ocito, nije desilo. Zabice im nekoliko golova za miran prolaz dalje.
Ništa sad nastavite pratit Dinamo
Zašto? Pratit ćemo osmerostrukog šampiona koji konkurente ostavlja iza leđa s troznamenkastom razlikom u bodovima zadnjih nekoliko godina.
"Pratite" više iz inata, pola vas ima članske jduka ili Dinama
Aparati i jal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.