Koga ces ti pratiti Galatasaray ili Fenerbahce ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne umanjujem uspjeh da ne bi poslije bilo....
Nemam namjeru da ti se svidim, misliš da si najpametniji a ti si suprotnost od toga.
Sve je tako. Pozdrav.denimen99 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 16:11Ja sam samo htio reći da je ogrona razlika u kvaliteti igrača, oraganizaciji kluba i općoj politici vođenja kluba između Vitorije i Zrinjskog, bez obzira koliko se nama u Bosni čini da Zrinjski radi kako treba, što i jeste tačno i što ja podržavam naravno, ali ponavljam daleko je to od bilo koje ekipe iz Portugala i zato je rezultat takav. U 10 od 11 utakmica će biti takav rezultat.
Da se vratim na Borac, dakle sve ovo što sam rekao za Vitoriu i Zrinjski puta 100. Toliki je jaz između svega što ima Ferenc i svega što Borac predstavlja da ima, a u biti nema. Transfer politika im nejasna maksimalno, dugovi, uslovi za treniranje daaaaleko od standarda. Jasna dugoročna vizija kluba, nemoguća jer ne ovise o sebi, čim bude smjena u savezu, moraju da mijenjaju viziju, i to je tako u krug za sve naše klubove. I to je ono što koči napredak. Jasno je da Vico Zeljković koči napredak sarajevskih klubova, jasno je isto tako da je Begić kočio napredak Borca, da svako donosi prvaila i mijenja samo kako njemu i bliskima paše.
Ali zato ja ne razmišljam više u tom pravcu, imali smo jučer utakmicu gdje kada se uzme sve u obzir, realan rezultat između Vitorie i Zrinje.
Da ući će Borac u grupu KL, veliki uspjeh kako nije, ali u kontekstu večerašnje utakmice, za mene sve osim lagane i ubjedljive pobjede Ferencavaroša je naučna fantastika. Nemoguće.
Sad ce biti i lakse prezimiti zbog novog sistema al treba teziti da se ne odgadjaju utakmice u ligi, kakvi su to igraci koji u 7 dana 2 utakmice ne mogu igratiakisarajevo92 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 20:02uvodjenjem ECL nije vise nikakav podvig ili veliki uspjeh uci u grupe, evo i amaterski klub TNS iz Velsa ce uraditi to
ono cemu sad treba teziti je da se prezimi u Evropi prolaskom grupe ECL ili uci u EL, to je vec nesto uporedivo
Samo bi jos dodao sljedeće...feniksptica je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:50Ne umanjujem uspjeh da ne bi poslije bilo....
Ali Zrinja prosle godine i Borac ove vjv ce uc u grupe tako sto su od 4 dvomeca 2 izgubili ? Znaci 50% dvomeca si izgubio.
Koji bi nas klub vidio grupnu po starom nivou ??
Vjerojatno jos niko.
I ovo je uspjeh al nas je UEFA pogurala ovim takmicenjem.
Vi ste pokazali gdje smo mi zapravo kvalitetom realnom. Kao i neki drugi klubovi predhodni godina uz malo srece malo znanja se dodje do PO i tu se stane jer tu te realno sacekaju bolje ekipe.
I to je ono sto momak pokusava rec. Nismo mi nista napredovali, nego je UEFA napravila 3 takmicenje za nas gdje ti prvak ima pravo 2 ispast pa svejedno opet ic u grupe. I to je sve.
Eh da ste vi ušli ove godine ( imate šanse ali..) to bi bio uspjeh. Od prvog pretkola, sve prolazi.![]()
Pa uđite u grupe ako nije podvig. Bilo koji sarajevski klub kada uđe, to će biti "najveći uspjeh nekog bh kluba u poslijeratnoj istoriji". Ohanite svi, ponižavate ulazak u grupe "trećeg ranga evropskog takmičenja", a realne šanse postoje da Borac dobije Čelzi u grupi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 20:02uvodjenjem ECL nije vise nikakav podvig ili veliki uspjeh uci u grupe, evo i amaterski klub TNS iz Velsa ce uraditi to
ono cemu sad treba teziti je da se prezimi u Evropi prolaskom grupe ECL ili uci u EL, to je vec nesto uporedivo
Uvijek ima ali, šta da su prvu izgubili? Mi Uvijek omalovažavam rezultate naše. Evo imat čemu drugu godinu za redom predstavnika u grupama kakvog god Europskig takmičenja. Evo Albanija nema predstavnika. Crna Gora, Malta, Sj. Makedonija, Sj. Irska, Andora, San Marino, vjerovatno sam nekoga preskočio ne može imati predstavnika ni u konferencijskoj ligi a mi imamo drugu godinu zaredom. E sad treba ganjati da se napravi iskorak.feniksptica je napisao/la: ↑22 avg 2024, 14:50Ne umanjujem uspjeh da ne bi poslije bilo....
Ali Zrinja prosle godine i Borac ove vjv ce uc u grupe tako sto su od 4 dvomeca 2 izgubili ? Znaci 50% dvomeca si izgubio.
Koji bi nas klub vidio grupnu po starom nivou ??
Vjerojatno jos niko.
I ovo je uspjeh al nas je UEFA pogurala ovim takmicenjem.
Vi ste pokazali gdje smo mi zapravo kvalitetom realnom. Kao i neki drugi klubovi predhodni godina uz malo srece malo znanja se dodje do PO i tu se stane jer tu te realno sacekaju bolje ekipe.
I to je ono sto momak pokusava rec. Nismo mi nista napredovali, nego je UEFA napravila 3 takmicenje za nas gdje ti prvak ima pravo 2 ispast pa svejedno opet ic u grupe. I to je sve.
Eh da ste vi ušli ove godine ( imate šanse ali..) to bi bio uspjeh. Od prvog pretkola, sve prolazi.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.