FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 22 avg 2024, 13:29

hazarder je napisao/la:
22 avg 2024, 11:46
zagorski je napisao/la:
22 avg 2024, 11:33
ado-hz je napisao/la:
22 avg 2024, 11:30
Zekica nece otjerati rezultati, nego ljudi koji vode klub, ljudi oko kluba i glupe klupske odluke
Toga se i ja bojim
Nije Mirvić glup toliko. Jasno je da Zekić ima najveću podršku navijača od svih trenera do sada i da ga jednim pressom može u baš nezgodan položaj da dovede.
Jednostavnije mu je da ispuni treneru želje (u domenu mogućih) pa na taj način prebaci odgovornost na Zekića nego da tjera inat. Tu bi mu kraj bio.
Nije mozda glup generalno i posebno u biznisu, ali je bezbroj puta dokazao da je ne glup nego preglup sa ogromnom dozom tvrdoglavosti kada je u pitanju fudbal i upravljanje fudbalskim klubom. A Zekic mi ne djeluje da je tip koji ce to dugo moci trpiti.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 avg 2024, 13:32

prodas igraca koji uvijek je ginuo, nikad se bunio nije sto nekad ne igra i to za neku sicu u tursku 2 ligu. Ma bravo mamlazi za boljeg i nismo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 22 avg 2024, 13:34

FCUM je napisao/la:
22 avg 2024, 13:32
prodas igraca koji uvijek je ginuo, nikad se bunio nije sto nekad ne igra i to za neku sicu u tursku 2 ligu. Ma bravo mamlazi za boljeg i nismo

Jest to sada Sarajevo kriv sto nije bilo ponuda? pa jest Mirza reako da za transfer ili ga Mirvic proda bez njegova pitanja.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 22 avg 2024, 13:35

zagorski je napisao/la:
22 avg 2024, 13:29
hazarder je napisao/la:
zagorski je napisao/la:

Toga se i ja bojim
Nije Mirvić glup toliko. Jasno je da Zekić ima najveću podršku navijača od svih trenera do sada i da ga jednim pressom može u baš nezgodan položaj da dovede.
Jednostavnije mu je da ispuni treneru želje (u domenu mogućih) pa na taj način prebaci odgovornost na Zekića nego da tjera inat. Tu bi mu kraj bio.
Nije mozda glup generalno i posebno u biznisu, ali je bezbroj puta dokazao da je ne glup nego preglup sa ogromnom dozom tvrdoglavosti kada je u pitanju fudbal i upravljanje fudbalskim klubom. A Zekic mi ne djeluje da je tip koji ce to dugo moci trpiti.
Ne znam brate, možda ja naivno ili previše optimistično rezonujem. Mislim da Ismir ima dobre namjere i da s vremenom i on nadolazi. Domžale, Viveros i Pena su bili skupa škola. Vidjećemo još šta će se desiti do kraja prelaznog pa možemo steći bolju sliku. Zasad ovaj prelazni rok nije loš po mom mišljenju.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 22 avg 2024, 13:39

FCUM je napisao/la:
Pa da je Hamza rekao ne sumnjam da bi bilo ista od toga.
Ovi usli u drugu ligu, u parama sigurno. Hamza ide da zaradi, dobro njemu dobro nama i tjt. aBd da nam se vrati opet. Draze mi je da Hamza da ode i zaradi sebi fine pare.

A vidimo i da je Renanu stalo, kako je doletio Zekicu u zagrljaj kad je zabio gol.

Ne mozes u napad nikako stavit Renana Hamzu Turkesa Gulija i Keru, ova 2 zadnja moraju igrati i sad da ti sjede 2 na klupi od ove 3 koji mogu birati klub i upast ce u prvi tim odma

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 22 avg 2024, 13:41

FCUM je napisao/la:
Pa catakovic je sve ali nikad nije gino na terenu bas suprotno da malo potrci bilo bi lakse i kyeremehu i gulio a ovako oni trče za njega dok on ceka neku sansu. Budite realni ako vec biras bolje da on ode nego Renan isto tako mislim da Turkeš moze nadoknaditi njegov odlazak
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 22 avg 2024, 13:44

Cuj bipolarnog i konkluzije.
Kad covjek cita rekao bi da ga je trazila Roma i davala 2 470 000 €, AEK i davao 2 100 000 €, ali MIRVIC ga odlucio prodati nekom Eksersporu za sicu...
Jos jednom se pokazuje da igrac vrijedi onoliko koliko je neko spreman za njega ponuditi !!!
Hamza je ok igrac, dao je fin broj golova, doslo vrijeme da ide i tjt. Hvala na svemu, on zahvalan klubu i cao.
Ali jok, treba se napraviti drama od necega.
Samo kod nas se prave mitovi i hvalospijevi nekome sto radi ono za sta je placen.
Hamza je imao debelo masnu platu, opravdao je igrama i kraj price.
Raja se ponasa kao da je igrao za 470 KM + hrana i mjesecna, pa se kuka za njim.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 avg 2024, 13:53

sta mu se hvatas za postove, za 2 dana ce psovati hamzu
NEMA NAZAD

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 22 avg 2024, 13:56

Mislim da su Renan i Hamza igrači sličnih kvaliteta, pa je izbor jednoga od njih više stvar ukusa i ličnih trenerovih preferencija, nego razlike u izvedbama. Ako se trener odlučio za Renana, ništa drugo nije preostalo nego tu i takvu odluku prihvatiti. Što se mene lično tiče, može staviti i 11 golmana ako će to donijeti rezultat.
Mojih idealnih 11 bilo bi:
Golman (bilo koji);
Unušić -(Čelik-Soldo-Jović)-Kuprešak
Guliashvili-Bubanja-Đorđević-Kyeremeh
Renan-Čataković??

Budući da je izvjesno da Hamza ide, onda ovaj Švicarac. Ali, to su moja razmišljanja i vjerovatno nemaju nikakve veze sa Zekićevim planovima.
Što se tiče Rockova, već sam pisao. Možebit da čovjek odlično brani penale, ali kad sam god gledao neku utakmicu, kornera je bilo uvijek više od penala. Kako već napisah; još jedna greška.
Po meni ta famozna "desetka" uopšte na treba. Bitniji je brži protok lopte od tog nekog "podvaljivanja" lopte. Ako ti na 3-4 dodavanja dođeš do protivničkog gola, koji će ti qrac neko da se vrti oko sebe i gleda kome će dodati, pa makar ne znam koliko bio "bezobrazan"?! Plemenita desetka naprijed je igrač manje nazad. Iako ne znam kako Zekić razmišlja, mislim da želi napraviti stroj u kojemu su svi desetke, golmani, krila, stoperi, strijelci... Uglavnom, po meni ne treba više niko. Uz kvalitetnog trenera, dovoljne popune su sa Akademije.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 22 avg 2024, 14:02

FCUM je napisao/la:
A šta ako je Hamza želio da ide,a jeste?Najlakše je za tastaturu pa kenjaj,imaš na grbavici bolje pa uživaj

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 22 avg 2024, 14:05

Ljudi dragi ,Hamza je želio da ide i da zaradi i tu se sva priča završava a ponudu koju je imao Renan nije bila nešto za njega i nije htio da ide i izrazio želju da ostane još

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 22 avg 2024, 14:09

Vidim kyeremeh se ozenio, jel mu ono zena iz srbije? Moze li izganjati njihove papire?

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 avg 2024, 14:09

zagorski je napisao/la:
hazarder je napisao/la:
zagorski je napisao/la:

Toga se i ja bojim
Kako si to zakljucio? Svako ga je hvalio i samo pozitivno o njemu,trenerima ispunjavao zelje itd znaci opet suplja samo

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 avg 2024, 14:10

Anex je napisao/la:
22 avg 2024, 14:02
FCUM je napisao/la:
A šta ako je Hamza želio da ide,a jeste?Najlakše je za tastaturu pa kenjaj,imaš na grbavici bolje pa uživaj
Ma lupaju samo mada ovaj kako se digne,nekad mu je kloc a nekad gine.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 avg 2024, 14:20

mosarajvosa83 je napisao/la:
22 avg 2024, 14:09
zagorski je napisao/la:
hazarder je napisao/la:

Kako si to zakljucio? Svako ga je hvalio i samo pozitivno o njemu,trenerima ispunjavao zelje itd znaci opet suplja samo
Ukratko,zakljucio na osnovu rezultata u zadnje 3 sezone, stanja (haosa) u akademiji, hrpe lezbaca u klubu koje vedre i oblace, pogresnim ulaganjima u ekipu, dozvoljavanjem da ga raznorazni mahalasi savjetuju i iskoristavaju itd.
Sa ulaganjima i potencijalom koji smo mi imali i da je na celu kluba bio neko sposobniji sad bi hladno igrali grupe i slavili nekoliko dodatnih trofeja u vitrinama.
Ali opet se nadam da ce i Ismir nauciti neke stvari (ako bude htio) i potisnuti svoju tvrdoglavost pa da neke stvari krenu ispravnim pravcem.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 avg 2024, 14:22

zagorski je napisao/la:
22 avg 2024, 14:20
mosarajvosa83 je napisao/la:
22 avg 2024, 14:09
zagorski je napisao/la:

Ukratko,zakljucio na osnovu rezultata u zadnje 3 sezone, stanja (haosa) u akademiji, hrpe lezbaca u klubu koje vedre i oblace, pogresnim ulaganjima u ekipu, dozvoljavanjem da ga raznorazni mahalasi savjetuju i iskoristavaju itd.
Sa ulaganjima i potencijalom koji smo mi imali i da je na celu kluba bio neko sposobniji sad bi hladno igrali grupe i slavili nekoliko dodatnih trofeja u vitrinama.
Ali opet se nadam da ce i Ismir nauciti neke stvari (ako bude htio) i potisnuti svoju tvrdoglavost pa da neke stvari krenu ispravnim pravcem.
Malo sposobniji,bogatiji i sa vise iskustva u fudbalu od Mirvica imaju greski milion. Meni je teren mjerilo a ne koga je on odlucio da zaposli kao sekretaricu. Da je bilo greski bilo ih je i nadolazi polako sto je normalno,svakako nisam ni mislio da ce biti bez greski osoba koja nije imala dodira sa fudbalom. Znao sam da ce imati problema dok se ne navikne na ovu kriminalnu ligu,drzavu

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 22 avg 2024, 14:28

Ali ne, hamza je krajisnik, kako ne shvatate njegovu vrijednost...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 22 avg 2024, 14:30

AngelDiMaria je napisao/la:
22 avg 2024, 14:28
Ali ne, hamza je krajisnik, kako ne shvatate njegovu vrijednost...
I Mirza Kazlagić je :D
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 avg 2024, 14:30

Urodile kritike plodom. Francis šarno.

Sad to iskoristiti
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 22 avg 2024, 14:40

Da je vrijedio za vise i za bolje ekipe, onda bi i otisao u bolji klub za vise para. Hvala mu, prekorektan momak. Bezveze se vodi diskusija imamo 2 spica a cak za ne daj Boze moze Guliashvili uletiti ali tesko da cemo ikad biti bez obojice. Tema ne treba biti spic nego veznjak i stoper. Haman kraj augusta jos nista sto ne obecava. Ali jedino sto je dobro da imamo jos tekmu sa Radnikom pa pauza zbog repki. Uhvatiti zadnji voz i dovesti 2 dobra igraca.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordeSaSjevera, mire971, MokraKifla, mosarajvosa83, Pablo11, Semper i 41 gost.