FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakvi bolesnici, pa mora 1 napadac ici, dosla ponuda mi prihvatili. Stvarno smo za analize.
- feniksptica
- Kontakt:
Ceraj Turkeša uhljeba. Ostavi nam nase dijete.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hajd ok..peti si napadač..realno dobar,perspektivan..ali klimneš glavom što te prodaju u qurcespor..pa hebo majku koliko možeš da ne poštuješ sebe,svoje biće,svoj ponos i muškost..pa otišao bih u Sim Bau..
- feniksptica
- Kontakt:
Da je došla ponuda od boljeg kliba imala bi vam prica smisla.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Navijacima drugih klubova je zabranjeno pisati na ovoj temi.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pravila foeuma, koja nisam ja, nazalost, pisao...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Enedin Mulalic u Jedimstvu. Ne znam da li je posudba ili je kao free agent potpisao za njih.
Kad se sjetim da nas je onaj wanna be novinar @brigada ubjedjivao da je mali bolji od svih nasih bekova i da prelazi u Hofenheim.
Kad se sjetim da nas je onaj wanna be novinar @brigada ubjedjivao da je mali bolji od svih nasih bekova i da prelazi u Hofenheim.
Renan je bolji igrac od Catakovica u svakom segmentu igre.
Brzina jacina inreligencija sut sa obje noge sut glavom jedino neznam kakav je renan u svlacionici.
Ulozili smo u renana hamzu dosad za ostetu plate sigurno oko 800k€ ako smo hamzi prodali za 400k€ to je pokrice od skoro 50% dva najskuplja igraca
Meni je problem samo ako se ugovor sa Renanom ne produzi za 10 tak dana. Jer ubjedjen sam da bi to znacilo da ide za 0 km za 3 mjeseca e sad to ce bit dilema dali renans klupirat i pokusat ubrzat Turkisevu adaptaciju
Brzina jacina inreligencija sut sa obje noge sut glavom jedino neznam kakav je renan u svlacionici.
Ulozili smo u renana hamzu dosad za ostetu plate sigurno oko 800k€ ako smo hamzi prodali za 400k€ to je pokrice od skoro 50% dva najskuplja igraca
Meni je problem samo ako se ugovor sa Renanom ne produzi za 10 tak dana. Jer ubjedjen sam da bi to znacilo da ide za 0 km za 3 mjeseca e sad to ce bit dilema dali renans klupirat i pokusat ubrzat Turkisevu adaptaciju
Zar se moze u drugoj turskoj zaraditi vise nego u nasem klubu?
-
- Kontakt:
Ima li desetke na vidiku,možda Dybalu čekaju da vide hoće li sa Romom raskinuti 

-
- Kontakt:
Na Hamzinom primjeru se vidjelo da ovdje ljudi pišu po direktivi. Kad su odlučili da ga prodaju izronilo je 20 nekakvih ljudi da pišu kako je loš igrač.
Užasna prodaja. Pravo bitan igrač za nas. I igrač koji nam je bio u stanju donijeti bodove i kad ne igramo dobro. Jedino pozitivno je što je Turkeš bio tu pa je trener mogao vidjeti hoće li mu biti od pomoći pa prodao Hamzu.
Sve sam više ubjeđen da sad idu 3 pojačanja najmanje. Evo Lovrić je raskinuo ugovor a odavno smo s njim u kontaktu a vjerovatno od tih para možemo platiti Mudražiju. S njima dvojicom ova bi ekipa bila druga dimenzija.
Užasna prodaja. Pravo bitan igrač za nas. I igrač koji nam je bio u stanju donijeti bodove i kad ne igramo dobro. Jedino pozitivno je što je Turkeš bio tu pa je trener mogao vidjeti hoće li mu biti od pomoći pa prodao Hamzu.
Sve sam više ubjeđen da sad idu 3 pojačanja najmanje. Evo Lovrić je raskinuo ugovor a odavno smo s njim u kontaktu a vjerovatno od tih para možemo platiti Mudražiju. S njima dvojicom ova bi ekipa bila druga dimenzija.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Lovrić ok, ali realno krilo je, nije desetka.jurisicduska je napisao/la: ↑22 avg 2024, 15:49Na Hamzinom primjeru se vidjelo da ovdje ljudi pišu po direktivi. Kad su odlučili da ga prodaju izronilo je 20 nekakvih ljudi da pišu kako je loš igrač.
Ali s obzirom da bi nam valjalo jedno krilo, ne bi se žalio za Lovrića. Daj zajedno sa njim jednog veznjaka i stopera, i to bi bilo to.
Golmana ne očekujem sudeći prema izjavama Zekića.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Čuj ponos,čovjek riješava egzistenciju sa platom koju ovdje neće nikada imati a i svjestan je da nije niti će biti za liga petice,treba da ga kakav krkan ovdje polomi i svi bi ga onda tjerali jer ga i sada pojedini stručnjaci nazivaju invalidom,čuj sim bau sunce ti yebem
Moze lovric na krilo, a guli iza napadaca, brz je, pokretljiv, zna fino s loptom i ima osjecaj za prostor. Mislim da bi se tu dobro snasaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 avg 2024, 16:05Lovrić ok, ali realno krilo je, nije desetka.jurisicduska je napisao/la: ↑22 avg 2024, 15:49Na Hamzinom primjeru se vidjelo da ovdje ljudi pišu po direktivi. Kad su odlučili da ga prodaju izronilo je 20 nekakvih ljudi da pišu kako je loš igrač.
Ali s obzirom da bi nam valjalo jedno krilo, ne bi se žalio za Lovrića. Daj zajedno sa njim jednog veznjaka i stopera, i to bi bilo to.
Golmana ne očekujem sudeći prema izjavama Zekića.
Otišao bi u sim bau koji igra našu drugu ligu, al ne bi u tursku drugu, gdje će imat veću platu nego kod nas. Samo si glup, nije ponos, samopoštovanje i muškost.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Treba Mustafica staviti na AM. nije on toliko los. sada ima Bubanja i Djordjevic koji rade za njega. plus u napadu Turkes, Guliashvilia i Renan ( u formi kad bude).
Padobranac-trol neka mu neko njegov ide u ekipu koja će biti izbačena iz Federalke. Ne nasjedajte na provokacije.
Hvala ti za sve Hamza!
Vratio se ti nama ako Bog da za 2, 3, 4 godine i završio karijeru u FK Sarajevo!
Vratio se ti nama ako Bog da za 2, 3, 4 godine i završio karijeru u FK Sarajevo!
-
- Kontakt:
Jel vama 100 puta dosla notifikacija sa ove nase mobilne aplikacije danas? Za jedan te isti tekst?
Hoce li popraviti ovu aplikaciju, ima potencijala a glupa je bas.
Takodjer BordoTV radio u app sada ne radi zadnja tekma tamo Zrinjski-Sarajevo 2:0.
Shop da ne spominjem to nikad u app nije radilo.
Hoce li popraviti ovu aplikaciju, ima potencijala a glupa je bas.
Takodjer BordoTV radio u app sada ne radi zadnja tekma tamo Zrinjski-Sarajevo 2:0.
Shop da ne spominjem to nikad u app nije radilo.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, fks74, Hajdeee, Haksss, Jadnimi, JavierBosnia, jurisicduska, NazorUso, Oerde, pierce, Predatod, Rajvosa4ever, rimljanin90, Seipronto, senad82, svabonja, Tarapi, ubipara, zagorski i 101 gost.