FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
24%
2. Borbu za Evropu
72
49%
3. Sredinu tabele
25
17%
4. Borbu za opstanak
15
10%

Ukupno glasova: 147

Stole
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole » 22 avg 2024, 15:49

Ja kako sam cuo opcija nam je Ilija Masic za stopera
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 22 avg 2024, 16:06

imekorisnicko je napisao/la:
22 avg 2024, 15:47
Bumbaclat je napisao/la:
22 avg 2024, 15:44
Je li moguce da se sad kuka sto dovodimo zvucna pojacanja :urnebes:

Ljudi, za dobrog igraca uvijek ima mjesta. Da volim ove praznoglave latino-americke igrace, ne volim, mislim i ja da su sanse 70-30 da ispadne flop umjesto top, ali hajmo pruziti momku sansu i podrzati ove nove procese u klubu.
Ako nece biti bomba u svlacionici i ako njegovo dovodjenje ne znaci da necemo dovesti igrace na pozicijama gdje nam vise treba onda se slazem.
U klubu su ljudi koji su sposobni da namaknu novac i spremni da uloze vlastiti, sto i rade. Prije je dolazak jakog igraca na X poziciju znacio da se na poziciju Y ne moze niko dovesti, sto cini mi se vise nije slucaj. Nama ce trebati vremena da se na to naviknemo.

Sto se tice svlacionice, do Corica je da ih drzi pod kontrolom. To je zapravo mozda i jedini strah koji imam u vezi njega, da nece moci da izadje na kraj sa svime sto se podrazumijeva kad vodis Zeljeznicar, ali hajde da ne pehiramo, nema potrebe. Mislim da mu za sad dobro ide, jer zaista djeluju kao prava ekipa i ne vidim neku zavist ili probleme.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 22 avg 2024, 16:10

Bumbaclat je napisao/la:
22 avg 2024, 16:06
Bumbaclat je napisao/la:
22 avg 2024, 15:44
Je li moguce da se sad kuka sto dovodimo zvucna pojacanja :urnebes:

Ljudi, za dobrog igraca uvijek ima mjesta. Da volim ove praznoglave latino-americke igrace, ne volim, mislim i ja da su sanse 70-30 da ispadne flop umjesto top, ali hajmo pruziti momku sansu i podrzati ove nove procese u klubu.
Ako nece biti bomba u svlacionici i ako njegovo dovodjenje ne znaci da necemo dovesti igrace na pozicijama gdje nam vise treba onda se slazem.
U klubu su ljudi koji su sposobni da namaknu novac i spremni da uloze vlastiti, sto i rade. Prije je dolazak jakog igraca na X poziciju znacio da se na poziciju Y ne moze niko dovesti, sto cini mi se vise nije slucaj. Nama ce trebati vremena da se na to naviknemo.

Sto se tice svlacionice, do Corica je da ih drzi pod kontrolom. To je zapravo mozda i jedini strah koji imam u vezi njega, da nece moci da izadje na kraj sa svime sto se podrazumijeva kad vodis Zeljeznicar, ali hajde da ne pehiramo, nema potrebe. Mislim da mu za sad dobro ide, jer zaista djeluju kao prava ekipa i ne vidim neku zavist ili probleme.
Do Corica je ako je Coric za da se ovaj dovede. Karakter igraca se gleda svuda u svijetu.

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 22 avg 2024, 16:18

22 avg 2024, 16:10
Bumbaclat je napisao/la:

Do Corica je ako je Coric za da se ovaj dovede. Karakter igraca se gleda svuda u svijetu.
Koliko ja znam, nije se nijedno pojacanje dovelo da nije aminovano od strane trenera.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 22 avg 2024, 16:30

Polako ljudi, ne znam cemu tolili hype oko ovog lika. Samo jedan u nizu dok drugacije ne pokaze. Svako dizanje u ovom trenutku nas moze osakatiti tako da polako sa svim tim hvalospjevima. Treba nam zdrava i konkurentna svlacionica, zdrava atmosfera u vidu ljudi u klubu i na kraju krajeva zdrava atmosfera sa tribina. U ovom trenutku imamo sve to na zavidnom nivou ako poredimo posljednjih nekoliko godina.

Samo polako nastaviti raditi na klubu. Paznja se obraca na sitne detalje sto mi se svidja. Ali i dalje je ovo proces koji treba da traje nekoliko godina do potpunog ozdravljenja. Na dobrom smo putu, a da uspijemo, moramo ostati na tom putu.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 22 avg 2024, 16:35

Ćorić kad počne kombinovati ofanzivni dio
slika
Teren je mjerilo, sretno Vargas :thumbup:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

Blackwargreymon
Kontakt:

Post Postao/la Blackwargreymon » 22 avg 2024, 16:39

Ocit je disbalans kvaliteta u ekipi, slatke muke na krilima i ofanzivnom veznom, zadnja linija samo 3 igraca dosta uptine kvalitete.

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 22 avg 2024, 16:45

Dangubić, Krpić, Laušević, Zubanović.

Boljević, Mirčevski, Vargas, Cvetanoski.

Hiroš, Vukoja.

Zaista ne pamtim kada smo imali ovu širinu u ofanzivnom dijelu :tokralju:
1921

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 22 avg 2024, 16:49

Blackwargreymon je napisao/la:
22 avg 2024, 16:39
Ocit je disbalans kvaliteta u ekipi, slatke muke na krilima i ofanzivnom veznom, zadnja linija samo 3 igraca dosta uptine kvalitete.
mislim da ce Vargas biti konkurencija vise Hirosu, nego Cvetanovskom i Boljevicu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 22 avg 2024, 16:58

Blackwargreymon je napisao/la:
22 avg 2024, 16:39
Doći će još jedan štoper uskoro. Očekujem da će biti tu najdalje do utorka.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 22 avg 2024, 17:15

Bumbaclat je napisao/la:
22 avg 2024, 16:18
22 avg 2024, 16:10
Bumbaclat je napisao/la:

Koliko ja znam, nije se nijedno pojacanje dovelo da nije aminovano od strane trenera.
Mozda je ovo prvi.
Fk Željezničar.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 22 avg 2024, 17:20

Do jucer nam je bomba bio Juan Manuel Varea..
Sad ovaj ne valja?

Lik je hladno jedan od ajplacenijih igraca lige.
Pitam se odakle novci?

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 22 avg 2024, 17:22

Ma šta nas briga odakle pare..
To je posao Uprave i skupštine da prati i nabavlja..
Naše je da konačno uživamo u fudbalerima koji znaju igrati lopte..

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 22 avg 2024, 17:23

zeljovolimte je napisao/la:
22 avg 2024, 17:20
Znas nesto ili je to tvoje misljenje?

Mislim da nece biti ni najskuplji u nasoj ekipi, ne u ligi.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 22 avg 2024, 17:25

Odlična širina naprijed

U vezanom redu imamo zbrku, dva kvalitetna jesenja i hrpa polovnjaka, tek sad do izrazaja dolazi koliko je bilo besmisleno dovoditi Djorica i Karjasevic, dva polovnjaka cije su se plate mogle spojiti

Nazad upitno malo je reci

Hitno potreban jak stoper
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 22 avg 2024, 17:29

Stoper nam je trebao, ovaj nije. Sve mi smrdi na to da pojedinci na svoju ruku rade sami i dovode ovog. Steta, dobro smo krenuli i pojedine je ponijelo.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 22 avg 2024, 17:31

avalPacidoroP je napisao/la:
22 avg 2024, 17:22
Ma šta nas briga odakle pare..
To je posao Uprave i skupštine da prati i nabavlja..
Naše je da konačno uživamo u fudbalerima koji znaju igrati lopte..
Da ne bude kamataa 7%?

Historija nas tome uci...

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 22 avg 2024, 17:35

Bumbaclat je napisao/la:
22 avg 2024, 17:23

Lud je onaj ko misli da bi covjek proputovao cijeli svijet da igra za 5k€..

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 22 avg 2024, 17:41

nije nikakva tajna otkud pare. odete na stranicu kluba i pogledate ko je u uo. ljudi rade i donose novac u klub, sto direktno, sto konekcijama koje imaju. tu je i sten cubela.

od pocetka su namjere ovih ljudi jasne. ambiciozni su i pucaju bas visoko, sto je pozitivno.

mi godinama nismo imali generalnog, ovi dodju i nadju ga za mjesec. kako? pa jer su sposobni. jos jako puno posla je pred njima. nije klub samo prvi tim, nama skripi na raznim poljima, ali radom se sve da rijesiti. samo treba vremena.

prehodnici su bili neki losi neki solidni. neki su imali dobre namjere neki ne, ali mi smo ug i to je tako.

najvaznije je da napredujemo, a da se ne zavaljujemo i ne zaduzujemo. kad se godinama patis, zaboravis kako se ponasati kad stvari idu naprijed, ali brzo se covjek navikne. evo sad nam je problem cileanac, jucer kukali da cemo se boriti za opstanak.

samo opusteno ba. podrzati to treba, kritikovati sto ne valja i uzivajmo svi skupa.

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 22 avg 2024, 17:55

22 avg 2024, 17:35
Bumbaclat je napisao/la:
22 avg 2024, 17:23

Lud je onaj ko misli da bi covjek proputovao cijeli svijet da igra za 5k€..
Baš tako,mogao je u svojoj zemlji igrati za te pare,vjerovatno je sad najplaćeniji igrač ekipe,samo nek dokaže na terenu,jer to je jedino pravo mjerilo.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Napaceni87, Sarun i 48 gostiju.