Bizarno zvuci da je covjek koji je zaustavio Mourinhov rekord od 150 domacih pobjeda - Manolo Preciado
Kako ce samo likovati Brko poslije ovoga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Uloziti novih 500 mil € i poceti ponovno !*p!p!t@* je napisao/la:E pa stvarno sta jos treba uraditi da ova lopta udje u gol![]()
![]()
![]()
Jasta, kad ono u 94 min nije uslo jos ebaji ga...morao je pasti negdje, a kud bas sadaedin_tm87 je napisao/la:E meleki su im cuvali mrezu, zapisano da mora prekinut niz ovde.
I ti si to izmedjuostalih rekao.Toxicity je napisao/la:Kad neko dođe i rekne bolje igramo bez Ronalda ovo ono, uvjeren sam da bi je CR silom ili milom ugurao u gol nekako
Jesi siguran?Portillo je napisao/la:I ti si to izmedjuostalih rekao.Toxicity je napisao/la:Kad neko dođe i rekne bolje igramo bez Ronalda ovo ono, uvjeren sam da bi je CR silom ili milom ugurao u gol nekako
Pa vas razbijaju timovi poput Gijona Almerije a hoćete da se vadite u ligi prvakaRaul_64 je napisao/la:Hajde vala ovako bi se zavarali jos malo(sto bi vise boljelo) da bi na kraju svakako ostali kratkih rukava(ja sam davno rekao da su nam sanse minimalne)...prvo raspored preyebeni,drugo jos preyebenija barcelona tako da pokusati spasiti sezonu kao 2000 i 2002 sa Ligom Prvaka,a naravno El Clasici su prica za sebe...
boli da se razumijemo al boze moj...iako sam navikao al bas navikao opet mi mogu dignuti tlak i upropastiti noc...ne znam koliko ce jos moci to raditi
Nista pametno ne moze covjek reci...prvi je Mou kriv jer si je prekinuo niz i losom postavkom i zbog toga sto nije pronasao nacin da motivira igrace...a svi od reda,neko manje(Lass) neko vise(ostali) su krivi za poraz...
Dignuti ekipu za Totenham,nadam se da cemo biti kompletni...
I sad ne znam dal bi vise volio da Viljareal dobije veceras,mislim da bi to samo dodalo sol na ranu.
I to je istina, sto je najgore.xaviesta je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.