Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Dosta dobar zrijeb za Alcaraza,trebao bi realtivno sigurno doci do 1/4 finala.Sinneru tamo spakovali Medu kao neku vrstu dodatne kazne 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Drugi slem zaredom prvi nosioc dobija petog Medvedeva u QF, nevjerovatno, užas
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nije lose. Nedopingovani Sinner je isto slabiji teniser od Medvedeva tako da mu se i tu otvorilo.
Sta kazu kladare, je li Dopingas opet prvi favorit kao na zadnja dva slema?

Osvaja Novak i zacementira mjesto GOATa. U inat političkoj Federaciji. 

Čemu strah, znači i tebi jasno da će Sinner sada vratiti staru formu kad je ova afera iza njega, fino

Sad ozbiljno, Novak opet najbolje prošao, ovamo je klanje, i Carlos ima Drapera i Kordu, 2 jako nezgodna meča. Sinneru su prva 3 kola jako povoljna, a onda od osmine ide pogibija.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Moram priznati da je i mene zavarao da je bolji igrac nego sto jeste dok je bio pod nedozvoljenim supstancama. Nisam govorio da je najbolji i glavni favorit za slemove kao ti, ali da je negdje top4 sam mislio.bodi123 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 22:04Čemu strah, znači i tebi jasno da će Sinner sada vratiti staru formu kad je ova afera iza njega, fino
Sad ozbiljno, Novak opet najbolje prošao, ovamo je klanje, i Carlos ima Drapera i Kordu, 2 jako nezgodna meča. Sinneru su prva 3 kola jako povoljna, a onda od osmine ide pogibija.
Nole je jos na RGu 2021 postao GOAT a 2 godine kasnije na istom turniru je to i zacementirao da bi nedavno, opet na PC terenu pocjepao svaki mogući pokusaj nekoga kontraargumenta.
TheGoldenGOAT
Evo piše Jose Moron da mu je rečeno da Novak ima probleme sa leđima i da zbog toga nije mogao trenirati drugi sat na Arthur Asheu.
A evo i komentar na redditu jedan:
A evo i komentar na redditu jedan:
I was at Novak’s practice with Del Potro on Wednesday and at several changeovers he had his physio massage his shoulders and back
Nikad Nolo nece biti GOAT. Moze biti najuspjesniji po trofejima, ali najveci nikad.
sreca pa se tebe pitaCelestial je napisao/la: ↑24 avg 2024, 00:58Nikad Nolo nece biti GOAT. Moze biti najuspjesniji po trofejima, ali najveci nikad.
TheGoldenGOAT
TheGoldenGOAT
Ja sedmično ovako izvrnem po kući.

Due to a minor physical discomfort, #Djokovic cut short his practice with Wawrinka after half an hour.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Pravi sebi alibi za svaki slucaj. Ako kojim slucajem osvoji onda je on povrijedjen to uspio i mi ne opstajemo od GoatNo1-a
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
jedan dopingovan, drugi i treći povrijeđeni … jadni oni
nemam pojma zašto ali odavno mi jedan grand slam nije bio toliko neinteresantan kao ovaj koji dolazi
nemam pojma zašto ali odavno mi jedan grand slam nije bio toliko neinteresantan kao ovaj koji dolazi
- alan_kardec
- Kontakt:
Trening protiv Runea je prekinut zbog Novakove fizičke iscrpljenosti, a kasnije je i trening protiv Wawrinke prekinut kako bi se igrači premjestili na drugi teren i nesmetano nastavili da treniraju... Dakle nema nikakve priče o bilo kakvoj povredi niti je povredu iko pominjao, osim tebe ovdje.MilanMladenovic je napisao/la: ↑24 avg 2024, 22:49Pravi sebi alibi za svaki slucaj. Ako kojim slucajem osvoji onda je on povrijedjen to uspio i mi ne opstajemo od GoatNo1-a
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ma ne sikiram se ja za Nolu nije nikad igrao ako nije na 100%alan_kardec je napisao/la: ↑26 avg 2024, 16:54Trening protiv Runea je prekinut zbog Novakove fizičke iscrpljenosti, a kasnije je i trening protiv Wawrinke prekinut kako bi se igrači premjestili na drugi teren i nesmetano nastavili da treniraju... Dakle nema nikakve priče o bilo kakvoj povredi niti je povredu iko pominjao, osim tebe ovdje.MilanMladenovic je napisao/la: ↑24 avg 2024, 22:49Pravi sebi alibi za svaki slucaj. Ako kojim slucajem osvoji onda je on povrijedjen to uspio i mi ne opstajemo od GoatNo1-a
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.