Premijer liga BiH - aktuelno

svemalim1
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la svemalim1 » 22 avg 2024, 20:29

cetvrtomjesto je napisao/la:
22 avg 2024, 20:22
svemalim1 je napisao/la:
22 avg 2024, 20:11
normalan covjek ne gleda odakle je ko, potpuno je to nevazno. ali je cinjenica da velika vecina navijaca sarajeva na ovom forumu nema nikakve veze sa sarajevom kao gradom. vecina je negdje od tuzle i slicno.
Cinjenica je da je zemuncima ovdje vodja siftarski cetnicic sa pestera
imas li ti ijedan fazon osim toga? spamas mjesecima jedno te isto.

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 22 avg 2024, 20:36

svemalim1 je napisao/la:
22 avg 2024, 20:29
svemalim1 je napisao/la:
normalan covjek ne gleda odakle je ko, potpuno je to nevazno. ali je cinjenica da velika vecina navijaca sarajeva na ovom forumu nema nikakve veze sa sarajevom kao gradom. vecina je negdje od tuzle i slicno.
To nije fazon ni spam nego cinjenica. Mali smrdljivi vucicev karavlah vam je lider

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 22 avg 2024, 20:40

22 avg 2024, 20:36
svemalim1 je napisao/la:
22 avg 2024, 20:29

To nije fazon ni spam nego cinjenica. Mali smrdljivi vucicev karavlah vam je lider
ko je to, o cemu pricas? pegla si druze.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 22 avg 2024, 20:46

RatoborniMrmot je napisao/la:
22 avg 2024, 19:40
Tatamata1946 je napisao/la:
22 avg 2024, 16:06
IsmirMirvic je napisao/la:
22 avg 2024, 15:33
Pisao sam davno, vise puta, da neki novi vjetrovi pusu u FC Zeljeznicar, ali niko nije vjerovao.

Sve se ovo znalo vec u April (kada sam napisao da dolaze Coric i Rahimic), pa i ranije. Znalo se manje-vise ko tacno ulazi u club na koju ulogu, a i design finansijske constructije je vec bio tu.

Inace ne volim raditi "I told you so", ali sad hocu iz inat jer su me pojedini non stop vrijedjali, psovali i optuzivali me da lazem, a samo sam iznosnio informacije koje sam imao o rivalskom clubu, a valjda treba znati sta rivali rade kad se takmicimo u istoj ligi!

Prica se i o nekim puno vecim projektima za FC Zeljeznicar, vidjecemo da li ce se to desiti.

Isto tako mi je drago vidjeti da Celik napreduje, a i Velez je probudio jednu malu nadu da se moze vratiti na nesto priblizno onome starom. Iskreno se nadam da ce i Sloboda pronaci neko rjesenje, da nece morati opet u nizem rangu uciti lekcije koje su davno trebali nauciti.

Misljenja sam da je sve ovo super za nasu ligu, pa i nas fudbal cjelokupno. Volim nas grad i nasu drzavu i drago mi je sto stvari skoro svima idu na bolje!

🇧🇦⚽
Pa gospospodine Mirvicu kako govorite oni ce prije nas osvojiti neki trofej izgleda. Prije ce oni natkriti sve 4 tribine nego mi jednu.
Ima li kakva dobra vijest za nas klub? Mozemo li mi ocekivati uskoro neki trofej ili tu natkrivenu tribinu da ne gledamo prije svake utakmice vremensku prognozu i da nam djeca ne kisnu na tribinama
Otkad ste tu osim sigurnih i visokih plata kod igraca mi navijaci nismo nista dobili. Gledamo svake godine borbu za cetvrto mjesto, kisnemo s djecom na neuslovom stadionu, pola utakmica igramo radnim danima....nista se ne popravlja sa pozicije jednog navijaca. Samo je bolje igracima i uposlenicima
A sta mislis da se malo organizujete, skupite koji milion i napravite krov ? Jer vas kao mnogo ima, jer ste kao vjerni, jer kao volite klub.

To ne bi trebao biti problem za navijace Sarajeva, skupiti koji milion za krov na jednoj tribini da ne kisnete vi i vas podmladak.

Salim se, lakse je kmecsti okolo i traziti guzovacu, nije da niste navikli :mrgreen:

E cuj mi navijaci nismo nista dobili :urnebes: :urnebes: hos himber i baklavu :mrgreen:
Pa sutra da vi npr. renovirate teren dosli bi na Kosevo igrati a da nama nista ne platite a mi kad bi htjeli igrati na Grbavici morali bi vama platiti. Kad bi bio nas stadion da mozemo raditi s njega sta hocemo tad bi druga bila prica. Ovako je glupo nas prozivati sto mi ne natkrijemo opstinski stadion

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 avg 2024, 20:50

fks74 je napisao/la:
22 avg 2024, 18:46
On je štrumpf, misliš da bi ga oni ovako hvalili i obožavali. Oni ne vole oca svoga a da vole jednog pitara.
Znaš kako Đipke, meni konkretno apsolutno ništa u životu ne znači ko za koga navija i ne valorizujem ljude prema tome. Imaš ljude koji su nepismeni, neobrazovani, neodgojeni, intelektualno inferiorni, i imaš one druge.

E sad, to što vi na ovom forumu imate mnogo ovih iz prve kategorije, jbg, šta da se radi. Vjerovatno zato jer ste najbrojniji na forumu pa to dolazi do izražaja. Meni je baš drago zbog toga jer ću uvijek imati ovce za šišanje, taman kad jedne dovoljno izdresiram pojave se drugi i tako unedogled. Uz ove koji su konstanta tipa Tobe, bez njih bi bilo dosadno, jer uvijek ti iznova dokažu i upozore te koliko društvo, odgoj i sistem u stvari mogu zakazati.

Forumaš o kojem se ponovo povela diskusija je sasvim korektan, kulturan, ne vrijeđa nikoga i ono najvažnije - ima tačne informacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 22 avg 2024, 20:58

22 avg 2024, 20:46
RatoborniMrmot je napisao/la:
22 avg 2024, 19:40
22 avg 2024, 16:06

Pa gospospodine Mirvicu kako govorite oni ce prije nas osvojiti neki trofej izgleda. Prije ce oni natkriti sve 4 tribine nego mi jednu.
Ima li kakva dobra vijest za nas klub? Mozemo li mi ocekivati uskoro neki trofej ili tu natkrivenu tribinu da ne gledamo prije svake utakmice vremensku prognozu i da nam djeca ne kisnu na tribinama
Otkad ste tu osim sigurnih i visokih plata kod igraca mi navijaci nismo nista dobili. Gledamo svake godine borbu za cetvrto mjesto, kisnemo s djecom na neuslovom stadionu, pola utakmica igramo radnim danima....nista se ne popravlja sa pozicije jednog navijaca. Samo je bolje igracima i uposlenicima
A sta mislis da se malo organizujete, skupite koji milion i napravite krov ? Jer vas kao mnogo ima, jer ste kao vjerni, jer kao volite klub.

To ne bi trebao biti problem za navijace Sarajeva, skupiti koji milion za krov na jednoj tribini da ne kisnete vi i vas podmladak.

Salim se, lakse je kmecsti okolo i traziti guzovacu, nije da niste navikli :mrgreen:

E cuj mi navijaci nismo nista dobili :urnebes: :urnebes: hos himber i baklavu :mrgreen:
Pa sutra da vi npr. renovirate teren dosli bi na Kosevo igrati a da nama nista ne platite a mi kad bi htjeli igrati na Grbavici morali bi vama platiti. Kad bi bio nas stadion da mozemo raditi s njega sta hocemo tad bi druga bila prica. Ovako je glupo nas prozivati sto mi ne natkrijemo opstinski stadion
Ne bi mi vjerovao da smo mi cak i platili dio kada se mijenjala trava. Usput, sto ne bi igrali na Gradskom Stadionu, ne kontam ? Mozemo odigrati jednu - dvije tekme u deset godina. Fora je sto vi igrate tamo non stop i to po drama povoljnim uslovima, ispod cijene ( postavljao sam troskove na forum ) i ako vam smeta sto nema krova rjesenje je veoma prosto - napravite ga i problem rijesen.

Ono, vratite malo zajednici koja vas gura decenijama, a ujedino olaksate zivot svojim navijacima. Jos imate ulagaca koji ima para da ih krava ne moze pojesti, a za sebe govorite da ste najveci klub, najbolji navijaci, bla, bla. Zvuci logicno, barem u teoriji, da bi veoma lako mogli rijesiti problem krova na jednoj tribini, zar ne ? Samo se organizujete, skupite koji milion i problem rijesen.

Salim se, stash se peglati, svakako to ne mozete uraditi, bolje traziti guzovacu od Mirvica i opstine Centar :mrgreen:

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 22 avg 2024, 20:59

fks74 je napisao/la:
Bumbaclat je napisao/la:
22 avg 2024, 19:39
Pa @Mirvic persira svakoga. Logicno da i njega dosta ljudi onda persira, sto fakat sto iz zajebancije :mrgreen:
On mi djeluje da je neki političar i piše raji ono što im godi ušima i eto on neki dobar lik i sve zna. On samo ima informacije koje imaju skupštinari štrumpfovi i to je pogodio. Ništa on vezano za Sarajevo nije pogodio, zato što ne zna..
Upravo tako,ko mu je jednom prosao kroz postove lik apsolutno niti jednu tacnu informaciju za Sarajevo,osim ako ne broji ono kad poziva na strpljenje prije imenovanja Zekica kad su se svakakva imena vrtila

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 avg 2024, 21:05

Virtu4l je napisao/la:
22 avg 2024, 20:50
fks74 je napisao/la:
22 avg 2024, 18:46
On je štrumpf, misliš da bi ga oni ovako hvalili i obožavali. Oni ne vole oca svoga a da vole jednog pitara.
Znaš kako Đipke, meni konkretno apsolutno ništa u životu ne znači ko za koga navija i ne valorizujem ljude prema tome. Imaš ljude koji su nepismeni, neobrazovani, neodgojeni, intelektualno inferiorni, i imaš one druge.

E sad, to što vi na ovom forumu imate mnogo ovih iz prve kategorije, jbg, šta da se radi. Vjerovatno zato jer ste najbrojniji na forumu pa to dolazi do izražaja. Meni je baš drago zbog toga jer ću uvijek imati ovce za šišanje, taman kad jedne dovoljno izdresiram pojave se drugi i tako unedogled. Uz ove koji su konstanta tipa Tobe, bez njih bi bilo dosadno, jer uvijek ti iznova dokažu i upozore te koliko društvo, odgoj i sistem u stvari mogu zakazati.

Forumaš o kojem se ponovo povela diskusija je sasvim korektan, kulturan, ne vrijeđa nikoga i ono najvažnije - ima tačne informacije.
Jel obrazovan i kulturan čovjek koji nekoga naziva pogrdnim imenima i pored toga što toga čovjeka ne poznaje i onda takvi ljudi morališu i pričaju o nekome, kako je on kulturan.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 22 avg 2024, 21:10

strahmeipomisliti je napisao/la:
22 avg 2024, 20:59
fks74 je napisao/la:
Bumbaclat je napisao/la:
22 avg 2024, 19:39
Pa @Mirvic persira svakoga. Logicno da i njega dosta ljudi onda persira, sto fakat sto iz zajebancije :mrgreen:
On mi djeluje da je neki političar i piše raji ono što im godi ušima i eto on neki dobar lik i sve zna. On samo ima informacije koje imaju skupštinari štrumpfovi i to je pogodio. Ništa on vezano za Sarajevo nije pogodio, zato što ne zna..
Upravo tako,ko mu je jednom prosao kroz postove lik apsolutno niti jednu tacnu informaciju za Sarajevo,osim ako ne broji ono kad poziva na strpljenje prije imenovanja Zekica kad su se svakakva imena vrtila
Sad sam malo prosao kroz postove...
Rekao nam je fino da ne vjerujemo portalima u vezi spekulacija ko ce biti trener i da cekamo da zvanicna objavi ko ce biti trener i rekao je da prelazni jos nije zavrsen.
Nista nije pogresno rekao ali nije ni puno rekao.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 22 avg 2024, 21:16

11 avg 2024, 16:30
Mozda su nekome simpaticne stvari koje @BigZlatan radi, ali vjerujte da se cesto javljaju ozbiljni ljudi iz inostrastva sa upitima sta se desava sa nasim TM. Nije correctno. Na TM treba da stoje samo istiniti podaci, ma kakvi oni bili!
Nista ne radi na nasu stetu da se sad nesto zalimo

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 22 avg 2024, 21:18

🤫

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 avg 2024, 21:25

22 avg 2024, 21:10
strahmeipomisliti je napisao/la:
22 avg 2024, 20:59
fks74 je napisao/la:

Sad sam malo prosao kroz postove...
Rekao nam je fino da ne vjerujemo portalima u vezi spekulacija ko ce biti trener i da cekamo da zvanicna objavi ko ce biti trener i rekao je da prelazni jos nije zavrsen.
Nista nije pogresno rekao ali nije ni puno rekao.
I ja sam to pisao, da se čekaju zvanične informacije iako ne znam ništa.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 avg 2024, 21:41

22 avg 2024, 21:18
🤫
Ismire imaš ti važnijeg posla, okani se foruma ovdje je sve bagra a ti si gospodin. :rol:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 avg 2024, 22:51

22 avg 2024, 21:18
🤫
Nas fan virto :ljepota:
NEMA NAZAD

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 22 avg 2024, 22:57

Sad kad pitari krenu o Borcu

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 22 avg 2024, 23:04

onako je napisao/la:
22 avg 2024, 18:40
godrina je napisao/la:
22 avg 2024, 17:04
22 avg 2024, 16:46

Nove lokacije za vas fan shop, kamp, dodatna i posebna ulaganja u OP. Kazem, na dugom stapu!

Trazi po jednog u svakoj liniji, ali ponavljam, bez zurbe, jer prvenstveno zeli pravi kvalitet. Ne samo igracki, nego i characterno! U Rockova vjeruje, ako na to ciljate.

Ostali, da ne citiram posebno, hvala na lijepim rijecima 👍

Nije vazno ko sam ja. Obican sam forumas kao i ostali, samo sto sticajem okolnosti znam ponesto vise. Prvenstveno o Sarajevu, a dosta i o drugim klubovima. Zasto? Zato jer u svakom business treba pozorno pratiti konkurenciju i prilagodjavati se na osnovu toga. Ucestvujemo na istom trzistu i takmicimo se u istom takmicenju, ali za neke je to visa nauka da shvate!

Pozdrav svima! Uzivajte u ostatku dana!
Vala bravo i hvala za info. Nastavi dijelit lijepe vijesti za Zelju :bih:
Mene zanima "borba" Ismira Mirvica i fks sa savezom. Dokle je to doslo, postoji li ta borba uopste ili se nesto desilo dogovorilo pa borba odkazana ?
Evo ja cu ti ovo odgovoriti, umjesto ovog Ismira, pa on ako bude upucen nek odgovori. Mi vodimo i dalje taj "rat", samo smo sad krenuli jedinim normalnim putem. Fino srocili zahtjev Ministarstvu pravde da se ispita rad FSKS i fino naveli sve moguce nepravilnosti koje rade. Nabrojali 4 udruzenja, koja su osnovana samo sa ciljem da se osigura vecina prilikom glasanja i takodjer naveli njihove clanove i mutne radnje kojim se bave. Ne bih vjerovao kako su se uvezali i osigurali. Ministarstvo pravde je 15.08. Poslalo u klub odgovor gdje potvrdjuju sve navedeno u Zahtjevu FKS i da se otvara proces i nastavlja istraga. Ovo tije 100% istina, jer sam navedene dokumente iscitao. Nije mi jasno da niko od novinara nije otvorio ovu pricu.
Izvini sto upadam, jer je pitanje bilo za Ismira, ali volim da se zna istina. Pozdrav.
Super ako je stvarno tako. Ja stvarno to nisam nigdje procitao, bas cudno. Vidjet cemo, valjda uspije ta borba na pravi nacin. Hvala :bih:
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

exFighter1926
Kontakt:

Post Postao/la exFighter1926 » 22 avg 2024, 23:17

zeljovolimte je napisao/la:
22 avg 2024, 22:57
Sad kad pitari krenu o Borcu
Usao na njihovu temu, sta je ono? :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 avg 2024, 23:23

Svaki put isto, kmečanje level milion. :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Trebinjac94
Kontakt:

Post Postao/la Trebinjac94 » 22 avg 2024, 23:29

Ma oni se zaebavaju i troluju, nema teorije da su ozbiljni. Dobar Borac i vjerovatno prvi favorit za naslov, mada ni Zrinja ne izgleda loše. Sarajevo je bolje nego prošlih godina, po meni mogu ove godine duže držati korak ali ništa više od trećeg mjesta. A Željo, Posušje i Velež za evropu. Neki moj utisak nakon uvodnih utakmica.
Blue Train

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 22 avg 2024, 23:33

Otkud odjednom ovi zeljini na strani Borca :kafa:
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], sarajevo19461987, Tatamata1946 i 14 gostiju.