Ni usao na temu nisam.
Znam ih vise
Ni usao na temu nisam.
Samo su mu oni pjesmice pisali i pjevaliBumbaclat je napisao/la: ↑23 avg 2024, 00:10Veliki broj njih zaista misli da bi samarali sve samo da nema Vice. Zive u nekom paralelnom svijetu.Trebinjac94 je napisao/la: ↑22 avg 2024, 23:29Ma oni se zaebavaju i troluju, nema teorije da su ozbiljni. Dobar Borac i vjerovatno prvi favorit za naslov, mada ni Zrinja ne izgleda loše. Sarajevo je bolje nego prošlih godina, po meni mogu ove godine duže držati korak ali ništa više od trećeg mjesta. A Željo, Posušje i Velež za evropu. Neki moj utisak nakon uvodnih utakmica.

Dva su razloga :
Ma pusti ove tvoje referate iz historije, de ti nama reci sta je bilo s tvojim haverom Al Pacinom, pa nije dosao na SFF?
Nazalost, Al je izradio i moracemo to ipak izbrisati sa liste postignuca naseg @pitarsam. Iduci SFF mu je sansa za popravni, ali mora bas neko jako ime dovesti. DiCapria, recimo. Siguran sam da se poznaju, ne bi trebao biti problem.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 avg 2024, 00:35Ma pusti ove tvoje referate iz historije, de ti nama reci sta je bilo s tvojim haverom Al Pacinom, pa nije dosao na SFF?
Da nije i njega viroza zadesila?

Moze DiCaprio, ili mozda Clooney, oni su generacija, a i faca je poput naseg Pitarka.Bumbaclat je napisao/la: ↑23 avg 2024, 00:53Nazalost, Al je izradio i moracemo to ipak izbrisati sa liste postignuca naseg @pitarsam. Iduci SFF mu je sansa za popravni, ali mora bas neko jako ime dovesti. DiCapria, recimo. Siguran sam da se poznaju, ne bi trebao biti problem.
Koga god da dovede, mislim da ce tesko nadmasiti dizanje zastave RBiH 1992 u New Yorku ispred UN-a (nakon sto je osnovao firmu u istoimenom gradu te stekao enormno bogatstvo). Pisanje mega hita "Boja fesa, boja dresa" je isto velika stvar, ali UN je UN.
Pusti se ti botova, daj nam info za Al Pacina, svi smo nestrpljivo cekali njegov dolazak a na kraju nista.
Bravo Pitaru dobro receno, zaboravili ljudi da do jucer na Pomozi.ba se spasavali. Najveca sramota u historiji naseg sporta
umjesto sto se bavis plavim forumasima bolje bi ti bilo da se malo zauzmes za mirvu. ovi tvoji ga s teme otjerali, a i s foruma ce kako je krenulo. pomozi covjeku, najlakse je okrenuti glavu.Pitarsam je napisao/la: ↑23 avg 2024, 00:55Lijeva ruka desnu Mije,ovom botu nikad dosadno nije
-patetično žalosno!!!
@tetavegeta ti bi se kao družio sa mnom?!Ohani ba,imaš
svog guznog [email protected] da se zabavlja(te)s.
Sto se referata i historije tiče,pametni i obrazovani ljudi znaju
da je historija”majka svih mudrosti”!
Samo problem nastaje kad neko ima lažnu,falsifikovanu i zasnovanu na mitovima i lažnim filozofijama,a pokušava da
je prikaze kao stvarnu.
Zna se zasto nisu jos uzeli titulu, nemojte da spinujete. Greska je napravljena na pocetku i tu nema popravke.svemalim1 je napisao/la: ↑23 avg 2024, 00:36mogao je reis biti na celu saveza oni ne bi uzeli titulu. pod mirvicem nikad nisu imali ni najjacu ekipu, ni najboljeg trenera, ni organizaciju za titulu, ni kontinuitet, ni nista. u principu, nisu ispunili niti jedan preduslov za titulu, osim budzeta i tih nekih stvari. to su jednostavno cinjenice.
evo sad su doveli odlicnog trenera, ali opet im za titulu fali jedno 3 igraca za prvih 11, minimalno. i to je samo jedna od stavki koja im fali. ovo objektivno kazem, ne iz neke mrznje ili bilo cega slicnog, a mislim da ce svako realan reci isto. od njih ne ocekujem da budu realni, cast izuzecima kojih ima.

Napisa navijac zeljA kojem je taj Vico zarad nekih drugih stvari omogucio opstanak u ligi
A šta to vi imate, i za što se borite, Jel ko prošle godine, pa se plaćalo i molilo da se ostanesvemalim1 je napisao/la: ↑23 avg 2024, 00:36mogao je reis biti na celu saveza oni ne bi uzeli titulu. pod mirvicem nikad nisu imali ni najjacu ekipu, ni najboljeg trenera, ni organizaciju za titulu, ni kontinuitet, ni nista. u principu, nisu ispunili niti jedan preduslov za titulu, osim budzeta i tih nekih stvari. to su jednostavno cinjenice.
evo sad su doveli odlicnog trenera, ali opet im za titulu fali jedno 3 igraca za prvih 11, minimalno. i to je samo jedna od stavki koja im fali. ovo objektivno kazem, ne iz neke mrznje ili bilo cega slicnog, a mislim da ce svako realan reci isto. od njih ne ocekujem da budu realni, cast izuzecima kojih ima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.