Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Zar i ti sine PortilloPortillo je napisao/la:Sad se i ja predajem...
zar je dotle doslo ??Portillo je napisao/la:Sad se i ja predajem...
cakaj..nemoj mi to radit...Portillo je napisao/la:Sad se i ja predajem...
nista se ne sekiraj kolega davide, titula je nasa, ostatak sezone bice rutinski odradjen, a dobro bi bi bilo viljareal pobijediti da u nastavku sezone pep moze odmarati glavne igrace i priliku za dokazivanje dati mladim nadolazecim majstorimaDAVID VILLA je napisao/la:Nigdje veze s vezom da bez obzira kako veceras odigrali da je titula 99% nasa,pa jarane moj kao da je samo jos 2 kola ostalo do kraja,ne trebamo se osvrtati na Real Madrid i veceras po svaku cijenu trebamo ici na pobjedu jer od sad pa nadalje nijedna utakmica nije laka bez obzira ko je pobjednik..Nadam se da ce ovaj kiks Reala nasa Barca okrenut u svoju korist i da ce im to bit velika motivacija da dadnu sve od sebe pa cak i preko svojih mogucnosti ako treba...
Ma joj u neku ruku se slazem s tobom jer imam jako veliko povjerenje u nase momke,ali ne treba se prerano radovati jer Real je veceras ipak bio dosta oslabljen a ni mi nismo bas nesto sretni sa tim povredama i bit ce jako tesko veceras protiv Villarreala,ja se najvise bojim njihovih kontri a kakva nam je situacija sa odbranom bolje da ne pricam,eto samo se nadam da ce im ovaj vecerasnji rezultat dati vjetar u ledja da sto prije postignu gol/ove i na kraju krajeva da brane svoj gol i noktima i zubima ako treba,al ko da gledam da ova nasa vecerasnja radost zbog Reala nece izac na dobro,al eto vidjet cemo,a sto se tice pobjednika opreza nikad dosta i ja sam uvjek takav bez obzira kakva je sad situacija...Romariooo je napisao/la:nista se ne sekiraj kolega davide, titula je nasa, ostatak sezone bice rutinski odradjen, a dobro bi bi bilo viljareal pobijediti da u nastavku sezone pep moze odmarati glavne igrace i priliku za dokazivanje dati mladim nadolazecim majstorimaDAVID VILLA je napisao/la:Nigdje veze s vezom da bez obzira kako veceras odigrali da je titula 99% nasa,pa jarane moj kao da je samo jos 2 kola ostalo do kraja,ne trebamo se osvrtati na Real Madrid i veceras po svaku cijenu trebamo ici na pobjedu jer od sad pa nadalje nijedna utakmica nije laka bez obzira ko je pobjednik..Nadam se da ce ovaj kiks Reala nasa Barca okrenut u svoju korist i da ce im to bit velika motivacija da dadnu sve od sebe pa cak i preko svojih mogucnosti ako treba...
tako je izzo, uvijek se ide na pobjedu bez obzira ko fali ko ne faliizzo je napisao/la:Nema to veze, jel titula ovjerena ili nije, kako je Real igrao jel pobjedio ili nije...nema veze ni što ne igraju redom mozak ekipe Xavi,Puyol,Abidal,Pedro,Maxwell ..jer institucija kao što je Barca uvijek mora ici na pobjedu, bez obzira na sve -doslovno
opaaaaaaa bice zanimljivo, svaka cast pepu za ovaj sastav, napokon tiaga da vidimo od prve minute u jakoj utakmicixaviesta je napisao/la:Valdes - Alves Pique Busquets Adriano - Keita Mascherano Thiago - Iniesta Villa Afellay
Bez Messia ipak.
Thiago i Afellay od 1. minutexaviesta je napisao/la:Valdes - Alves Pique Busquets Adriano - Keita Mascherano Thiago - Iniesta Villa Afellay
Bez Messia ipak.
Dobar sastav, od Thiaga ocekujem dosta toga veceras...veci je nedostatak ne igranje Xavia, nego Messia ili Pedra, zato Thiago mora preuzeti odgovornost na sebe.xaviesta je napisao/la:Valdes - Alves Pique Busquets Adriano - Keita Mascherano Thiago - Iniesta Villa Afellay
Bez Messia ipak.
Trenutno korisnika/ca: HalaMadrid i 1 gost.