Bice ovo luda sezona Wwin Premijer Lige
Ispadaju cetiri kluba, a od sljedece sezone uz Ligu Prvaka i Konferencijsku mozda bude i Europa liga umjesto jednog mjesta u Konferencijsku
Turkes upiso vec prve minute?
Evo sad vidio nisam vidio ni da je predstavljen, a nisam gledao protiv Goska
Brate ako šta saznas za Bubanju javi, prica se da ce nam doc
Hahahah jbgfeniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2024, 15:58
Koliko znam osvajac kupa ide u Europa Ligu odnosno kvalifikacije od iduce sezone
Mogo bi zekic zamijeniti rozmana na klupifeniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2024, 15:58Brate ako šta saznas za Bubanju javi, prica se da ce nam doc
Imao je jednu dobru, primio zagradio se da je malo jace sutao gol bi bioNoDi80 je napisao/la: ↑23 avg 2024, 16:11Hahahah jbgfeniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2024, 15:58
I kakav je Turkes bio protiv Goska
Vjerovatno je na treningu dobar cim su Catakovica pustili
Gosk i Igman su sigurni putnici u nizi rang.Zvijezda 09 imala bolji tim prosle sezone nego Igman sad.Gosku previse igraca otislo i sad promjena trenera...
Ma uzimate ih sutra s pola gasa. Sloboda teski raspad sistemaBumbaclat je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:28Daleko je Siroki od ispadanja. Sasvim solidna ekipa.
Po ovome do sad prikazanom, Sloboda je daleko najgora. Mislim da bi ih ona proslogodisnja Zvijezda raskovala, a njih su svi busili. Ocekujem da ce se ipak dozvati, samo nadam se nakon sutra. Pricekajte jos ovo kolo![]()

Gosp.Mirviću poštovanje
Realno jesu qarina i mi smo puno jaci, ali znas da nam nikad nisu lezali, na Tusnju pogotovo. Nije to bas totalni skart od ekipe, imaju par nezgodnih ofanzivaca, a nama jos uvijek puse nazad. Inace se protiv nas naloze zivotom. Zijanili su prve tri, poginuce sutra. Treba bit oprezan.FKSDoGroba je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:35Ma uzimate ih sutra s pola gasa. Sloboda teski raspad sistemaBumbaclat je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:28Daleko je Siroki od ispadanja. Sasvim solidna ekipa.
Po ovome do sad prikazanom, Sloboda je daleko najgora. Mislim da bi ih ona proslogodisnja Zvijezda raskovala, a njih su svi busili. Ocekujem da ce se ipak dozvati, samo nadam se nakon sutra. Pricekajte jos ovo kolo![]()
Gošk, Sloboda glavni kandidati, odmah iza njih Igman i Sloga. Slogi će trebati vremena da se navikne na novi teren, pitanje je kad će proigrati.Bumbaclat je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:28Daleko je Siroki od ispadanja. Sasvim solidna ekipa.
Moraju nekog pobjediti, a sutra im je odlična prilika da se pred svojim navijačima bar malo iz govana iščupaju.Bumbaclat je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:28Daleko je Siroki od ispadanja. Sasvim solidna ekipa.
Ovaj zvizdac se samo bruka.