Možda bi realnije bilo da to bude neki klub iz MLS-a, zbog konekcija koje Mirvić ima, realno na osnovu istih smo i prodali Pidru u St. Louis City ili Ališaha u Sporting Kansas City.budzak je napisao/la: ↑23 avg 2024, 15:33Neka je Hamza otišao, nek čovjek još šta zaradi. Bude li zabijao može već iduću sezonu najmanje u prvu Tursku ligu da igra.
E sad gdje smo mi, još fali desetka, možda jedan štoper i krilo. Šta imamo u ponudi, ja bi zvao ovog iz Osijeka, pokušao Tahirovića na pozajmicu, Amar je fajter volio bi da dodje al teško. Tatar mi u zadnje vrijeme i nije bio nešto, njeg iskreno nebi sada.
Ono o čemu razmišljam već dugo, što Ismir ne proba sklopiti ugovor o saradnji sa nekim klubom iz lige petice i da nam šalju igrače na pozajmicu. Pogotovo sad nam mogu igrati ovi iz EU.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Da priponovim, zar je moguce da igrac druge Turske lige, ima veca mjesecna primanja od igraca u FKS
Nema to veze sa primanjima, ocito da voli tursku i istanbul more i sve ostalo, sto ide sa tim, kakva je logika otici u klub koji je tek iz trece lige usao u drugu ligu... Imao je i ovdje dobra primanja a nema 20 godina da ganja ezgisenciju vec 29 mu godina. Niđe veze potez sa njegove strane....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- feniksptica
- Kontakt:
Koliko nakukasmo..ko da nam ga je Dinamo ukro, a ne da je otišao u ..drugu ligu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Evo po fb poziva se na bojkot zbog prodaje Hamze
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa nije sigurno otišao na manju platu.Rule_hz je napisao/la: ↑23 avg 2024, 16:03
Nema to veze sa primanjima, ocito da voli tursku i istanbul more i sve ostalo, sto ide sa tim, kakva je logika otici u klub koji je tek iz trece lige usao u drugu ligu... Imao je i ovdje dobra primanja a nema 20 godina da ganja ezgisenciju vec 29 mu godina. Niđe veze potez sa njegove strane....
Hamza je otišao da riješi egzistenciju, znači da su bolje pare i treba da se s tim sve završi, idemo dalje Hamza je prošlost.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Kao sto sam davno pisao, catakovicu je plbih plafon. Ne moze on igrati nigdje osim u amaterskim ligama. Previse vremena mu treba da se nastima a to prolazi samo kod amatera.
Hvala mu za sve golove i dabogda se popravio pa zavrsio u ligama petice.
P.S. plate u nasem klubu su manje nego u borcu i zrinjskom. Cak i kod plavih gurbeta neki igraci zaradjuju vise nego nasi.
A siguran sam da u turskoj drugoj ligi imaju 3 puta vece plate nego kod nas.
P.S. plate u nasem klubu su manje nego u borcu i zrinjskom. Cak i kod plavih gurbeta neki igraci zaradjuju vise nego nasi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Smanjili smo plate dosta.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑23 avg 2024, 16:20Kao sto sam davno pisao, catakovicu je plbih plafon. Ne moze on igrati nigdje osim u amaterskim ligama. Previse vremena mu treba da se nastima a to prolazi samo kod amatera.
Turkeš je na smiješnoj cifri za kvalitete igrača kao on.
Više Benko u ono vrijeme imao nego Aldin sada.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bezveze ponavljas i ne znam sta se ibretis tome? Mozda je problem sto su Penaranda i Renan digli kriterije i razmisljanje kod nas pa kontamo da smo City u najmanju ruku a u biti nista manje ne daju ni Zrinjski ni Borac a evo sad i komsinica. Tako da..
-
- Kontakt:
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
-
- Kontakt:
Hamzi neka je sa srecom i hvala mu na svemu sto je uradio za nas klub !
04.10.2009 !
Ako ćemo realno gledati za svakog igrača kojeg smo prodali ili raskinuli ugovor doveli smo igrača ako ne boljih onda sličnih kvaliteta:
Hamza - Turkeš(tek treba da vidimo jel zaista pojačanje)
Hasić - Guli
Buljubasic- Đorđević
Radović - Kuprešak
Bubanja je novina naspram ostalih jer nismo imali igrača sličnih kvaliteta
Iliev - Rockov(vjerujem da ce nadoći i on)
Aničić - Jović
Kad pogledamo čitavu ekipu stvarno smo moćni. Šlag na tortu bi bio taj majstor s loptom na poziciji desetke koji će pitati loptama Gulija Turkesa i Renana, a i sam zabijati. (potajno se nadam da ce to biti Rahman)
Najveće je pitanje karaktera njihovog kako će čitava ekipa odreagovati na prvi poraz ili kiks. Ako to budu imali ja ne sumnjam da ćemo do kraja bit u borbi za titulu.
Hamza - Turkeš(tek treba da vidimo jel zaista pojačanje)
Hasić - Guli
Buljubasic- Đorđević
Radović - Kuprešak
Bubanja je novina naspram ostalih jer nismo imali igrača sličnih kvaliteta
Iliev - Rockov(vjerujem da ce nadoći i on)
Aničić - Jović
Kad pogledamo čitavu ekipu stvarno smo moćni. Šlag na tortu bi bio taj majstor s loptom na poziciji desetke koji će pitati loptama Gulija Turkesa i Renana, a i sam zabijati. (potajno se nadam da ce to biti Rahman)
Najveće je pitanje karaktera njihovog kako će čitava ekipa odreagovati na prvi poraz ili kiks. Ako to budu imali ja ne sumnjam da ćemo do kraja bit u borbi za titulu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, Hamagara, UltraNorth i 57 gostiju.