Haris Tabaković
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Haris Tabaković
Znaš o fudbalu ko i daut otp
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Dobro za Tabakovica
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam se nadao i jos se nadam da Dedic moze preci takodjer u ozbiljniji klub liga petice kao i Anel. To bi ces bila odlicna transfer pojaca za nase igrace, uz bjezanje Benje iz Ajaxa.
075 ❤
-
Sindikat12
- Kontakt:
Izgleda da i Benjo ide u ligu 5, nadam se da ce Anel potpisat za Ipswich.Beduin je napisao/la: ↑23 avg 2024, 13:07Odlicno, odlicno, punimo lagano Lige petice nasim igracima sto je dobro i za reprezentaciju.
Ja sam se nadao i jos se nadam da Dedic moze preci takodjer u ozbiljniji klub liga petice kao i Anel. To bi ces bila odlicna transfer pojaca za nase igrace, uz bjezanje Benje iz Ajaxa.
Onda bi imali 7 igraca u liga 5. Ne sjecam se kad smo to zadnji put imali. Uglavnom ovaj prelazni je top za naše igrace.
Steta za Dedica sto nije otisao u bolji klub i ligu.
o detaljima ugovora nesmijem pisati.. zaduzen broj 25..
- Beduin
- Kontakt:
Da, zato i kazem napokon da imamo bazu u ligi 5, uz igrace iz Cvajte, Austrije, onda nije strasno kad imas neke igrace po Madjarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj i ne znam ti gdje, kad imas dobru bazu u najjacim ligama i ovim najblizim tim najboljim.Sindikat12 je napisao/la: ↑23 avg 2024, 14:18Izgleda da i Benjo ide u ligu 5, nadam se da ce Anel potpisat za Ipswich.Beduin je napisao/la: ↑23 avg 2024, 13:07Odlicno, odlicno, punimo lagano Lige petice nasim igracima sto je dobro i za reprezentaciju.
Onda bi imali 7 igraca u liga 5. Ne sjecam se kad smo to zadnji put imali. Uglavnom ovaj prelazni je top za naše igrace.
Steta za Dedica sto nije otisao u bolji klub i ligu.
Steta bi bilo za Anela i Dedica da se vucaraju po slabijim ligama kad znamo da jesu kapacitet za nesto vise. A i reprezentacija izgleda ozbiljnije, veci je fokus na njoj i igracima, dobra reklama za ostale na trzistu, sve to vuce jedno drugome.
075 ❤
-
Sindikat12
- Kontakt:
Onako, nit smrdi nit mirise. Plus je bas dugo bio povrijedjen. Mogao bi se pored njega Tabakovic izboriti za minutazu sigurno.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vidim na Instagramu Hofenhajm postavio video dobrodoslicu njega i Salihovica
Trenutno korisnika/ca: Allosio, Atlanta, Beli98, bhfanatic14, Bing [Bot], boatenkk, cutura, DeeWa, delinjo, dena24, DjaniTarik, Doktorinho, Faraon iz Visokog, farenhajt, FerdinandF, Frankie, Futbol, Goalgetter, Godfather, GrbavicaHrammm, guillermo, HalaMadrid, HariTz, hljeb, IgmanskiVukovi, Jabroni, jasmin10, Kizo886, Kljukusar, komax, Lecler, legendarnadruga, marlostanf1eld, Marokanci58, MikiPirs, MiranGlasnic, napapijri1987, NazorUso, NerminFatic, NEZALAGANJE, omanovski, PeppermintSA, Plavamamba, resko1, rishovski, Riziko, s4mke, SanaBosna, Shogun, signalidunapark, THEC, Tracy3McGrady, Turo, ultrazonfa, unavita, Wilshere10, Wolffire i 432 gosta.