let3 je napisao/la: ↑23 avg 2024, 18:22
Rodju je napisao/la: ↑23 avg 2024, 18:18
Citiraš objavu od diarioas. Pa to je glasilo kluba iz prijestolnice. Pa takvi bi Barcelonu i sve oko Barcelone najradije u čaši vode popili.
Ja tebi napišem činjenice, a ti pričaš o lutanjima Laporte i transfer politici prijašnjeg predsjednika i braniš FDJ stranu zbog ugovora kojeg Laporta nije potpisao, a niti toliku platu dao.
Znamo svi da je Tebas madridista i Perezova kujica, zapravo to on i ne krije. Ne trebas to ponavljati u svakom postu.
Ali stvar j u tome sto ti njemu pripisujes nenormalne moci. Kao da Tebas svojim perfidnim potezima prisiljava Bartomeua ili Laportu da prave cirkus u Barci svojim nenormalnim potezima
Pa nece bas biti da je tako.
Pa ja tebi napišem da je 9 tih igrača( sa spiska) za vrijeme Laporte došlo za 0 EUR, 5 na posudbu, na najmanje 4 je nešto zarađeno u izlaznim transferima, po mnogima sa spiska si i ti pljuckao, FDJ ugovor je potpisao Bartomeu, a ti i dalje napadaš Laportu, kojega nemam razloga da branim, ali je činjenica da čovjek pliva u dreku za kojega nije isključivi krivac.
Problem ovog foruma je što ljudi uopće ne čitaju što njihov sugovornik napiše, jer da si čitao prije dva dana nešto što sam napisao, bila bi ti jasnija uloga Tebasa, kojeg treba stalno pominjati, jer neki nikako neke stvari davno pomenute ne razumiju. Barcelonu žele natjerati da prodaje svoju supstancu, svoju familijarnu srebrninu (najskuplje eksponate iz La Masije). Za sad im to još nije uspjelo.
Ne pada mi na pamet da ponavljam prije napisano. Svako ko želi pročitati , to može učiniti. Ko neće to je svakako njegov izbor.