Rožman ostaje
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@mirzatele u duševnom bolu zbog odlaska Hamze
Rožman ostaje !
-
- Kontakt:
Imal igdje da pise za koliko je otisao?
Sad predpostavljam ima prostora za neku desetku
Sad predpostavljam ima prostora za neku desetku
Pa to. Samo budala moze porediti ovaj odlazak sa onim iz 2021. Uostalom, tada su otisli krilo i prednji vezni, a dosli napadac Mesanovic i kofol napadac Cmiljanic.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:08Ma najjači smo Boga miNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑23 avg 2024, 16:55Hamza je neki dan bio smece koje treba otjerati. Sad evo nije smece i sram nas bilo sto smo ga prodali. Ranije nekad je bio los po svlacionicu, zalio za Mirzom, pravio klanove, nije mu sjeo Rozman. Onda je poslije toga bio sportista i top momak, primjer za sve. Kako su moguce ovakve krajnosti, ovo nigdje nema.![]()
Evo sad titulu izgubili jer smo Hamzu prodali.
Porediti onaj transfer rok gdje smo Rahmana i Tatara prodali sa prodajom Hamze je cirkus. Mi smo Hamzu zamjenili odličnim napadačem, što se na zimu 2021. nije desilo da smo zamjenili Rahmana i Tatara igračima slične kvalitete.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Najjaci su kad napisu za male pare otisao (anigdje niko nije naveo za koliko), i "prodali ste ga u drugu tursku uaaaa" kao da su u redu stojali evropski velikani ali Mirvic odlucio da ide u cvajtaru Turske...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Prodadose titulu 

Svi odoše, Rožman ostaje sam u klubu!
-
- Kontakt:
Ova neka stranica iz Osijeka objavila da su raskinuli ugovor sa Lovrićem. Od 40 komentara 37 je negativno...
Neki od komentara su "osim sto je bio na platnom spisku Osijeka, bas je bio naš igrač ? "
"Potpisao ugovor sa Admiral bet"
"Hvala Bogu kockar i pijanac. " itd itd
Neki od komentara su "osim sto je bio na platnom spisku Osijeka, bas je bio naš igrač ? "
"Potpisao ugovor sa Admiral bet"
"Hvala Bogu kockar i pijanac. " itd itd
Javna je tajna, da pojačanja kona finansira Jasmin Badžak iz Konjica, koji je milioner. On je platio Dangubića i ovog stopera iz Čilea, kad sam cuo koliko je davao Ljajiću za sezonu, umalo nisam u nesvjest pao.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kakvog stopera? Lik 169 visok, a igra lijevo krilo i prednjeg veznog.Lucas je napisao/la: ↑23 avg 2024, 18:45Javna je tajna, da pojačanja kona finansira Jasmin Badžak iz Konjica, koji je milioner. On je platio Dangubića i ovog stopera iz Čilea, kad sam cuo koliko je davao Ljajiću za sezonu, umalo nisam u nesvjest pao.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma lažu te plava raja,kakav Ljajić,a to za Dangubića je tačnoLucas je napisao/la: ↑23 avg 2024, 18:45Javna je tajna, da pojačanja kona finansira Jasmin Badžak iz Konjica, koji je milioner. On je platio Dangubića i ovog stopera iz Čilea, kad sam cuo koliko je davao Ljajiću za sezonu, umalo nisam u nesvjest pao.
Bio je maltene na pragu dolaska kod kona, provjerena informacija.Anex je napisao/la: ↑23 avg 2024, 18:56Ma lažu te plava raja,kakav Ljajić,a to za Dangubića je tačno
-
- Kontakt:
Halo bolan, nemoj Bogati, šuti Bogati nemoj se petljati, nemoj se petljati đe' ti nije mjesto, ti ćeš komentirati igrače i sve, nemoj komentirat' ti Bogati
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Rožmane, Rožmane
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!