Valjo bi im Ljajic na lijevom beku.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ponavljam zato sto mi zelimo grupe necega svake godine, a ne mozemo parirati sa platom drugoj Turskoj ligi, pa kontam koga da dovedemo da bi to bilo ostvarivo, ako svaki klub, neke tamo lige moze ponudit duplo ili vise..
Pa ne znam koliko smo mi baš kukuruz. Švicarska će u grupama imati jedino YB u ligi prvaka ili evropskoj ligi a mi ćemo imati Borac vjerovatno u evropskoj ligi. Bolja liga ali osim Young Boysa nije to neki strašan kvalitet. Vidjet ćemo kakav će bit, 9 golova iz 30+ utakmica prošle sezone i ukupno 6 u dvije sezone prije toga nije neka statistika. Mogao se Hamza makar do polusezone ostaviti dok vidimo kako će se Aldin snaćiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:50Pa 9 golova u Švicarskoj ligi vrijedi više nego da 20 zabiješ u kukuruz ligi.
Pozdrav raja bordo boje. Zna li neko sta se desava sa Djurickovicem? Medju biltenom povrijedjenih igraca nije, niko ga vise ne spominje da je povrijedjen, ali ni da trenira? Zna li neko stvarnu sliku, sta je upitanju i kakvo je stanje sa istim? Ako je slucajno vec o tome pisana skoro a da ja nisam upratio unaprijed se izvinjavam. Lp
- feniksptica
- Kontakt:
Joj valja zakuhat
Dugo je do utakmice.
Sad legende il uhljebi
Husref dobar los zao
Mirva ubleha
Horde vake nake
Istok kritican
Stadion oronuo
Ima tema, samo se treba potruditi
Dugo je do utakmice.
Sad legende il uhljebi
Husref dobar los zao
Mirva ubleha
Horde vake nake
Istok kritican
Stadion oronuo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
E golemo care, golemo.mirzatele je napisao/la: ↑23 avg 2024, 20:21Pa ne znam koliko smo mi baš kukuruz. Švicarska će u grupama imati jedino YB u ligi prvaka ili evropskoj ligi a mi ćemo imati Borac vjerovatno u evropskoj ligi. Bolja liga ali osim Young Boysa nije to neki strašan kvalitet. Vidjet ćemo kakav će bit, 9 golova iz 30+ utakmica prošle sezone i ukupno 6 u dvije sezone prije toga nije neka statistika. Mogao se Hamza makar do polusezone ostaviti dok vidimo kako će se Aldin snaćiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:50Pa 9 golova u Švicarskoj ligi vrijedi više nego da 20 zabiješ u kukuruz ligi.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
feniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2024, 20:24Joj valja zakuhat
Dugo je do utakmice.
Sad legende il uhljebi
Husref dobar los zao
Mirva ubleha
Horde vake nake
Istok kritican
Stadion oronuo

Naći će se nešto ne sikiraj se. Evo gdje god uđem plač za Hamzom, a isti likovi koji su mu u sezoni 22/23 psovali i vrijeđali na najjače. Kakav lik trebaš bit majke mi ne vjerujem.
Do 15-tog kola cemo rjesiti prvenstvo 

Neko napisa sastav prijateljske protiv Radnika, cini mi se da su Djurickovic i Mustafic odigrali po poluvrijeme, sto ce reci da su spremni za nastavak.deda je napisao/la: ↑23 avg 2024, 20:22Pozdrav raja bordo boje. Zna li neko sta se desava sa Djurickovicem? Medju biltenom povrijedjenih igraca nije, niko ga vise ne spominje da je povrijedjen, ali ni da trenira? Zna li neko stvarnu sliku, sta je upitanju i kakvo je stanje sa istim? Ako je slucajno vec o tome pisana skoro a da ja nisam upratio unaprijed se izvinjavam. Lp
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma pljuvali ga u prošloj sezoni dok ga nije krenulo pred kraj.Oerde je napisao/la: ↑23 avg 2024, 20:40feniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2024, 20:24Joj valja zakuhat
Dugo je do utakmice.
Sad legende il uhljebi
Husref dobar los zao
Mirva ubleha
Horde vake nake
Istok kritican
Stadion oronuo
Ima tema, samo se treba potruditi![]()
Naći će se nešto ne sikiraj se. Evo gdje god uđem plač za Hamzom, a isti likovi koji su mu u sezoni 22/23 psovali i vrijeđali na najjače. Kakav lik trebaš bit majke mi ne vjerujem.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Interesantno ime za desetku je Ajdin Hrustić, reprezentativac Australije sa našim papirima, svima dobro poznat igrač vrhunskog kvaliteta. Verona ga je otpisala, a budući da još nije našao klub - mogli bi probati uletiti sa nekom posudbom, nema on neku astronomsku platu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Dečko je potpisao za Manchester United, igrač koji eto jedva da ima transfermarkt profil. Većina je nekako bila protiv potpisa Jatte, ali očigledno je da i u ovom slučaju pratimo svjetske trendove.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sličan slučaj sam imao, @GiSu sam pričao šta i kako.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
I ovaj nekako neuhranjen, valjda mu Manchester malo poboljsa ishranu...

-
- Kontakt:
Lokomotiva gubi kući od Šibenika, vrijeme je Mudrazija ,bezz se pati .
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Carević majstorski vodi Šibenik. Bio je i kod nas kandidat sad u junu.bordobijeli je napisao/la: ↑23 avg 2024, 21:29Lokomotiva gubi kući od Šibenika, vrijeme je Mudrazija ,bezz se pati .
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Neka nama Zekića.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2024, 21:36Carević majstorski vodi Šibenik. Bio je i kod nas kandidat sad u junu.bordobijeli je napisao/la: ↑23 avg 2024, 21:29Lokomotiva gubi kući od Šibenika, vrijeme je Mudrazija ,bezz se pati .
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svakako, ali bi imao Carevića na radaru za ubuduće, pravo perspektivan trener.bordobijeli je napisao/la: ↑23 avg 2024, 21:40Neka nama Zekića.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2024, 21:36Carević majstorski vodi Šibenik. Bio je i kod nas kandidat sad u junu.bordobijeli je napisao/la: ↑23 avg 2024, 21:29Lokomotiva gubi kući od Šibenika, vrijeme je Mudrazija ,bezz se pati .
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, Google Adsense [Bot], johntravolta123, keli, Pena, Sinfoc1986 i 87 gostiju.