onda je to vjerovatno otpalo, ja kako znam FKS kod posudbe trazi preuzimanje pune plate, steta rijesio bi nam desnu stranu…harden je napisao/la: ↑23 avg 2024, 13:08Pa ja sam optimistican, nadam seda imam neke pouzdane informacije, nemam, nadao sam se da ce biti jucer na treningu jer sam ga vidio u gradu.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
nebeskasila
- Kontakt:
Nikad gora stranica nije bila. Iskreno ovo mi se vise ne svidja nego svidja. Nemoguce da ne mogu napisati jednu yebenu vijest vec mjesec dana.
Meni nije jasno kako Gradina moze izbaciti VIDEO izvjestaj dan poslije, mi ne mozemo citavu sedmicu? Objavljen rezultat i objavljene slike, nista o utakmici, ybt da napises kratki tekst i ubacis par slika, podatke o posjeti i prodanim kartama ti treba 10 minuta.nebeskasila je napisao/la: ↑23 avg 2024, 15:03Nikad gora stranica nije bila. Iskreno ovo mi se vise ne svidja nego svidja. Nemoguce da ne mogu napisati jednu yebenu vijest vec mjesec dana.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Budu li 14 i 2 u rosteru ikako odmah nocas slagati da nas je pokosila viroza i predati utakmicu, 14 je opasniji od Mariagge definitivno nazalost po nas gol, Samir Jasar je isto uzasno odigrao on mora puno vise dati.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ma mali Husic je totalno neplanski upao na mec, decko se skoro nije ni zagrijavao sa ekipom jer su mislili da jedan od ovih stranaca moze igrati...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:20Budu li 14 i 2 u rosteru ikako odmah nocas slagati da nas je pokosila viroza i predati utakmicu, 14 je opasniji od Mariagge definitivno nazalost po nas gol, Samir Jasar je isto uzasno odigrao on mora puno vise dati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Nikakvo to opravdanje nije to nije predpionir nego momak od 20 godina, jednostavno je los i tjt, znamo Benji Kuricu brojati greske, los je isto Demirovic koji je zadnju liniju digao jako visoko toliko je podcijenio i ligu i protivnika i pokazao koliko ne zna.harden je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:23Ma mali Husic je totalno neplanski upao na mec, decko se skoro nije ni zagrijavao sa ekipom jer su mislili da jedan od ovih stranaca moze igrati...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:20Budu li 14 i 2 u rosteru ikako odmah nocas slagati da nas je pokosila viroza i predati utakmicu, 14 je opasniji od Mariagge definitivno nazalost po nas gol, Samir Jasar je isto uzasno odigrao on mora puno vise dati.
Uz to vezni red je prespor i lose postavljen to ce Celik itekako znati kazniti, Nuhanovic se dosta kritikovao a pas prema Mariaggi za gol je dao majstorski, a realizacija je jos bolja, Mariaggu ne treba igrati na krilu nego zajedno sa Ljucom koji ce nadam se biti pojacanje. Dolazak Harbasa bi trebao znaciti noga Ivosu koji je bezveze igrac.
Takoder Nanic nimalo sigurno nije izgledao, pitanje koliko je zaista kvalitetan uz to poklonio je drugi gol Gradini, konstantno su nam kikseri na golu, ne znam koliko se racuna na Mammadova.
Protiv Celika nas vidim ovako
Nanic
Victor Hadrovic Ogboke Jasarevic
Smailovic Kralj
Ristic
Harba Mariagga Husovic
Velika je steta sto Mulalic nije tu ali sta je tu je, za razliku od prosle utakmice ovdje na klupi imamo Ljucu, Nuhanovica i eventualno Hadzikadunica ako ne zalomi gdje usput. Zadnji vezni nam treba pod hitno!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
gattuso1919
- Kontakt:
Isto sam i ja za Nuhanovica rekao. Mozemo mi pricati da nije kvalitet ovo ono, ali je igrac od poteza.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:42Nikakvo to opravdanje nije to nije predpionir nego momak od 20 godina, jednostavno je los i tjt, znamo Benji Kuricu brojati greske, los je isto Demirovic koji je zadnju liniju digao jako visoko toliko je podcijenio i ligu i protivnika i pokazao koliko ne zna.harden je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:23Ma mali Husic je totalno neplanski upao na mec, decko se skoro nije ni zagrijavao sa ekipom jer su mislili da jedan od ovih stranaca moze igrati...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑23 avg 2024, 17:20Budu li 14 i 2 u rosteru ikako odmah nocas slagati da nas je pokosila viroza i predati utakmicu, 14 je opasniji od Mariagge definitivno nazalost po nas gol, Samir Jasar je isto uzasno odigrao on mora puno vise dati.
Uz to vezni red je prespor i lose postavljen to ce Celik itekako znati kazniti, Nuhanovic se dosta kritikovao a pas prema Mariaggi za gol je dao majstorski, a realizacija je jos bolja, Mariaggu ne treba igrati na krilu nego zajedno sa Ljucom koji ce nadam se biti pojacanje. Dolazak Harbasa bi trebao znaciti noga Ivosu koji je bezveze igrac.
Takoder Nanic nimalo sigurno nije izgledao, pitanje koliko je zaista kvalitetan uz to poklonio je drugi gol Gradini, konstantno su nam kikseri na golu, ne znam koliko se racuna na Mammadova.
Protiv Celika nas vidim ovako
Nanic
Victor Hadrovic Ogboke Jasarevic
Smailovic Kralj
Ristic
Harba Mariagga Husovic
Velika je steta sto Mulalic nije tu ali sta je tu je, za razliku od prosle utakmice ovdje na klupi imamo Ljucu, Nuhanovica i eventualno Hadzikadunica ako ne zalomi gdje usput. Zadnji vezni nam treba pod hitno!
Na slican nacin u Novom Gradu kad je pripremna bila, dodao mu Smailovic, on se okrenuo, krenuo par koraka i potkopao je momak i preko cijele odbrane, Mariagga uleti i gol. Na skoro pa identican nacin.
Samo malo da poradi na fizickoj spremi i moze biti ok igrac za ovu ligu, ne klasa, ali respektabilno.
-
nebeskasila
- Kontakt:
“Vlada FBiH odobrila je zahtjev Grada Konjica za milion KM sredstava”, kazao je premijer Nikšić.
Također i grad Konjic, dodao je, učestvuje sa svojim sredstvima u projektu gradnje stadiona.
Na sastanku je dogovoreno, da će Vlada FBiH pružiti podršku dogovorenim projektima.
“Važno je da nastavimo korektnu saradnju koju imamo i sa drugim lokalnim zajednicama”, kazao je Nikšić.
Ima li u Bihacu itko sposoban da dogovori ovakvo nesto
Stranica kluba za 10. Nit objave da su krenuli na put, nit da igraju, ma nista, gadi mi se sve
Također i grad Konjic, dodao je, učestvuje sa svojim sredstvima u projektu gradnje stadiona.
Na sastanku je dogovoreno, da će Vlada FBiH pružiti podršku dogovorenim projektima.
“Važno je da nastavimo korektnu saradnju koju imamo i sa drugim lokalnim zajednicama”, kazao je Nikšić.
Ima li u Bihacu itko sposoban da dogovori ovakvo nesto
Stranica kluba za 10. Nit objave da su krenuli na put, nit da igraju, ma nista, gadi mi se sve
- SoloControTutti
- Kontakt:
Aljo je sam radio na stranici, doveo u red i onda dodu ojebine koje nisu spsobne ni za sta, seoska politika itd. kakva neprofesionalnost, standard.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Nije ni Aljo bio bolji, ali hajde radio je to volonterski, njegova stranica. Ali ovo sad je katastrofa. Vjerujte da meni danu stranicu da bi blistalo sve, ne razumijem zasto rade na ovakav nacin
-
africkasljiva55
- Kontakt:
Naši političari ne rade uopće ništa vezano za sport na USK, budimo realni.
Ne mogu objaviti da danas idu na put, kad ne idu, nego sutra idu, što je logično.
A Aljo je radio baš fino, koliko toliko, bilo je tu grešaka nekih i objava u kasne sate
ali je bilo. Ma da nije radio volonterski, imao je neka primanja

Ne mogu objaviti da danas idu na put, kad ne idu, nego sutra idu, što je logično.
A Aljo je radio baš fino, koliko toliko, bilo je tu grešaka nekih i objava u kasne sate
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Polako dolazimo na ono sto sam pisao prije pocetka sezone, ovo su dzelati kluba odnos prema navijacima je 0 cak i da je rezultat okej ovo je za svakog bojkota, mi smo klub izgubili odlaskom Semanica, a kome smo ga dali u ruke bolje da ne pricam…
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Jest volonterski, kao sto i ti radis na svom poslu volonterskinebeskasila je napisao/la: ↑23 avg 2024, 23:18Nije ni Aljo bio bolji, ali hajde radio je to volonterski, njegova stranica. Ali ovo sad je katastrofa. Vjerujte da meni danu stranicu da bi blistalo sve, ne razumijem zasto rade na ovakav nacin
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Hasan je rekao da je bio placen 300KM mjesecno, to je ravno volonterskiLloriS je napisao/la: ↑24 avg 2024, 00:29Jest volonterski, kao sto i ti radis na svom poslu volonterskinebeskasila je napisao/la: ↑23 avg 2024, 23:18Nije ni Aljo bio bolji, ali hajde radio je to volonterski, njegova stranica. Ali ovo sad je katastrofa. Vjerujte da meni danu stranicu da bi blistalo sve, ne razumijem zasto rade na ovakav nacin![]()
-
gattuso1919
- Kontakt:
Ristić i Ljuca nisu registrovani (Ljuci još u cometu piše da je u Stupčanici).
Harbaš je registrovan i ovjerena registracija.
Victoru i Ogbokeu isto ovjereno.
Mulalić u cometu je u Sarajevu.
Harbaš je registrovan i ovjerena registracija.
Victoru i Ogbokeu isto ovjereno.
Mulalić u cometu je u Sarajevu.
-
nebeskasila
- Kontakt:
To je ravno preplaceno, prebroj broj objava mjesecno koje je pisao. I za to dobije 300KM. Bolje da idem tamo pisati objave nego po ovom forumuharden je napisao/la: ↑24 avg 2024, 00:30Hasan je rekao da je bio placen 300KM mjesecno, to je ravno volonterskiLloriS je napisao/la: ↑24 avg 2024, 00:29Jest volonterski, kao sto i ti radis na svom poslu volonterskinebeskasila je napisao/la: ↑23 avg 2024, 23:18Nije ni Aljo bio bolji, ali hajde radio je to volonterski, njegova stranica. Ali ovo sad je katastrofa. Vjerujte da meni danu stranicu da bi blistalo sve, ne razumijem zasto rade na ovakav nacin![]()
Sta je sa tim Risticem , vec drugo kolo, a nema registracije
-
gattuso1919
- Kontakt:
Krenuli su jutros za Zenicu.
Ristiću je ipak završeno sve, ali nije uneseno ništa.
Ljuca čeka papire.
Ristiću je ipak završeno sve, ali nije uneseno ništa.
Ljuca čeka papire.
300 KM, pišeš objave o voljenom klubu i glavni si za mikrofonom tokom utakmice, kraljevski hoću i janebeskasila je napisao/la: ↑24 avg 2024, 05:06To je ravno preplaceno, prebroj broj objava mjesecno koje je pisao. I za to dobije 300KM. Bolje da idem tamo pisati objave nego po ovom forumu
Sta je sa tim Risticem , vec drugo kolo, a nema registracije
-
nebeskasila
- Kontakt:
Tek danas krenuli? Znaci poraz minimalno 3:0
Bilo bi neke razlike da su isli dan prije jel