Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dok se ovo ne ostvari, ja ne vjerujem u ove price. Nije im prvi puta da obecavaju novac u bilo kojoj sferi vezanoj za Tuzlu i okolinu, pa na kraju kurko.
Po meni, prioritet bi trebao bit desni bek il provjeren spic, veznih sad ima 6-7
Ma dzabe sve im sad od mene nikada vise glasa za sdp a pogotovo sto se slikase sa ovim grobarima secerovim
Imas Haruna i ovog malog hrvata Zlibanovica a ovaj mislim moze igrat i naprijedantisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2024, 21:11Po meni, prioritet bi trebao bit desni bek il provjeren spic, veznih sad ima 6-7
Od kad se prica o natkrivanju zapadne tribine,tu su oni trebali donijeti.detaljan plan i daj milion kao igmanu, velezu,zrinjskom.A sta smo mi dobili sa ovim ,sliku ovih uhljupa sa jos vecim uhljupom,kao i predhodnih godina kao sto se samo obecavalo,a u praksi jednu veliku kurcinu dobili.General1976 je napisao/la: ↑23 avg 2024, 21:32Zar stvarno naivno vjerujete u političke kampanje istih onih koji 30 godina u Tuzli Slobodi obećavaju novac, tribine, premijerligaški status a realnost je takva je da fudbalski klub Sloboda služi za uhljebljenje sdp kadrova i ostvarivanje ličnih interesa. Bit će Vam sve uskoro jasno da je ovo "drži vodu, dok majstori odu".
Ja vjerujem da su saslušali lijepu uspavanku za laku noć nakon sto su se dobro isplakali kako im je teško.
Apsolutno se pridruzujem od mene 8 glasova koji su vazda imali nikada vise SDP . Kada sam vidio sliku ko je sve za stolom meni sve jasno zasto smo tako nisko paliBeduin je napisao/la: ↑23 avg 2024, 23:08Nazalost svaka mogucnost dobrobiti sporta i nase Slobode veze se za jedno - politiku.
Zaista ne volim politiku, nisam clan niti jedne stranke i svaki put sam glasao po svom nekom navodjenju, iskustvu, viziji, bilo cemu. Grad i politika mi nista u zivotu nisu dali niti sam ikad u zivotu imao koristi od njih. I dok Tuzla kao Tuzla tu nista nije kriva a ja je volim koliko i sebe, tako isto politika je za sve kriva (dobro i lose) i nju prezirem.
A posto od njih (SDP, politike...) nikad nista nisam dobio i sve u zivotu sam sam stekao, dajem sebi za pravo po prvi put u zivotu da glasam protiv onih koji striktno ne rade za doborobit Slobode, da glasam za sport i moj klub i na taj nacin ako ih ne uspijem kazniti, barem cu im smanjiti broj glasova i sebe tako utjesiti.
Tako da iz moje kuce su izgubili 5 glasova, a iskreno se nadam da je i mnogi neovisni o politici glasati iz ljubavi prema Slobodi, gradu protiv njih makar ovaj put. Da se posalje jasna poruka da smo i previse cekali, previse sansi davali i da smo postali svjesni da samo sebe treba gledati.
100% upravo su to uradili za prošle lokalne izbore u Gradačcu. NKZ su pustili da se ugasi, mislili da će sa tim pokriti svoj kriminal, pa kad su vidjeli da će izgubiti vlast, da ljudi u gradu vole više taj klube od njih, obećavali kule i gradove, izdvajaj iz grada još više para, pravi vandredne sjednice OV i nešto počni raditi na stadionu.RollingPaper je napisao/la: ↑24 avg 2024, 08:00Slikali se samo da smire situaciju ovde, jer dosta ljudi čita ovaj forum i ima više uticaja nego što mnogi misle.
Vi ako mislite da su se slučajno danas slikali, odma nakon kritika na internetu, po meni treba da dobro razmislite gdje živite.
Imaju i oni svoje PR službe i dobro paze na javno mjienje.
+1mirza24 je napisao/la: ↑23 avg 2024, 23:59Apsolutno se pridruzujem od mene 8 glasova koji su vazda imali nikada vise SDP . Kada sam vidio sliku ko je sve za stolom meni sve jasno zasto smo tako nisko paliBeduin je napisao/la: ↑23 avg 2024, 23:08Nazalost svaka mogucnost dobrobiti sporta i nase Slobode veze se za jedno - politiku.
Zaista ne volim politiku, nisam clan niti jedne stranke i svaki put sam glasao po svom nekom navodjenju, iskustvu, viziji, bilo cemu. Grad i politika mi nista u zivotu nisu dali niti sam ikad u zivotu imao koristi od njih. I dok Tuzla kao Tuzla tu nista nije kriva a ja je volim koliko i sebe, tako isto politika je za sve kriva (dobro i lose) i nju prezirem.
A posto od njih (SDP, politike...) nikad nista nisam dobio i sve u zivotu sam sam stekao, dajem sebi za pravo po prvi put u zivotu da glasam protiv onih koji striktno ne rade za doborobit Slobode, da glasam za sport i moj klub i na taj nacin ako ih ne uspijem kazniti, barem cu im smanjiti broj glasova i sebe tako utjesiti.
Tako da iz moje kuce su izgubili 5 glasova, a iskreno se nadam da je i mnogi neovisni o politici glasati iz ljubavi prema Slobodi, gradu protiv njih makar ovaj put. Da se posalje jasna poruka da smo i previse cekali, previse sansi davali i da smo postali svjesni da samo sebe treba gledati.