FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U Holandiji je ima plaću oko milion eura godišnje.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ovaj bi bio opasno pojacanje sigurno ... ali daj božejurisicduska je napisao/la: ↑24 avg 2024, 13:41Nije lupanje bogami
Naša delegacija je trenutno na sastanku s njim u Turskoj.
Ima holandski sošpa
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Nisam @duskin advokat, ali mislim da odmah treba razjasniti "u pregovorima smo NIJE JEDNAKO potpisuje za nas", naučite razliku i nemojte napadati momka ukoliko čovjek ne dođe.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
To bi bio jedan od najjachi transfer ove lige, ma nema sanse, lik igrao premiership sa brightonom i legendarnim maupayomnedimmmm1337 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 13:48Ovaj bi bio opasno pojacanje sigurno ... ali daj božejurisicduska je napisao/la: ↑24 avg 2024, 13:41Nije lupanje bogami
Ima holandski sošpa

Sta vam je ljudi.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Možda mirvic i tan malo odrijese kesu pa zajednickim snagama ga doveduboki86 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 13:50To bi bio jedan od najjachi transfer ove lige, ma nema sanse, lik igrao premiership sa brightonom i legendarnim maupayomnedimmmm1337 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 13:48Ovaj bi bio opasno pojacanje sigurno ... ali daj božejurisicduska je napisao/la: ↑24 avg 2024, 13:41Nije lupanje bogami
Ima holandski sošpa![]()

Može li on igrati iza napadača, mi imamo dobra krila ?
bilo ih je sto su igrali primeru protiv ronalda i messija, sto ih je real madrid trazio pa ga ne zabise u nasem dresuboki86 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 13:50To bi bio jedan od najjachi transfer ove lige, ma nema sanse, lik igrao premiership sa brightonom i legendarnim maupayomnedimmmm1337 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 13:48Ovaj bi bio opasno pojacanje sigurno ... ali daj božejurisicduska je napisao/la: ↑24 avg 2024, 13:41Nije lupanje bogami
Ima holandski sošpa![]()

Zadnja izmjena: holyman, dana/u 24 avg 2024, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svakako, ali ako je istina da su u Turskoj radi njega, po mom mišljenju samo bezveze vrijeme trošimo. Bolje da se okrenemo realnim opcijama, ja ne vjerujem ni da 1% šanse imamo.
Ja bi se usrao od sreće da lik dođe, ali ne vidim scenarij gdje ćemo ga tako dobro “šarmirati” da se zayebe i dođe ovdje

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Došao ne došao, lijepo je što se cilja na takva imena. Jedno 3 sezone na pesu mi je birvaktile bio najbolji asistent u ligi. 

Sumnjam da će otići tek tako u Tursku, vjerovatno su svjesni njegovih potražnji. Izuzetno nerealno djeluje ali eto ko zna, ako Duška ne trolla.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 avg 2024, 14:02Svakako, ali ako je istina da su u Turskoj radi njega, po mom mišljenju samo bezveze vrijeme trošimo. Bolje da se okrenemo realnim opcijama, ja ne vjerujem ni da 1% šanse imamo.
Ja bi se usrao od sreće da lik dođe, ali ne vidim scenarij gdje ćemo ga tako dobro “šarmirati” da se zayebe i dođe ovdje![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ma, Ješić je za njega Anćeloti, a Dudlć Ferguson. Najveća trenerska ubleha ikad.Sanchez87hz je napisao/la: ↑24 avg 2024, 10:29Mozda samo od Jesica da je bolji...Maroon1946 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 09:43Ali stvarno je ova priča o Rozmanu izgubila svaki smisao. Svako malo ljudi pišu o njemu ko da je osvojio Bog zna koliko trofeja i mi ga na pravdi Boga otjerali. Halo ba ko god je isao na utakmice u nasoj prosloj polusezoni je vidio koliko je teško bilo za gledati. Bukvalno kao skup rekreativaca koji su bili prezadovoljni sa četvrtim mjestom. Za 5 godina će se pričati da je Rozman nas najbolji trener ikada i da se trebao istrpiti izgleda.. Ljudi i dan danas brane čovjeka ko da je Mourinho i ispade da nije ništa loše uradio kod nas. Čovjek je od prvog dana trazio alibi za lose igre, jednostavno nije covjek koji moze voditi VELIKI KLUB.
Hvala Bogu da je dosao Zekic i odmah na startu rekao ne trazim alibi i igra se prava igra puna agresivnosti i zelje. Cilj je dupla kruna uvijek to se zna a ne da molimo Boga da neko osvoji kup da bi mi igrali bar u 1. kolu konferencijske..
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Isto sam pomislio na pocetku , sigruno da nisu isli sto bi se reklo po " macka u vreci " valjda su prije toga se informisali o plati i svim ostalim segmentima ..H8Z7 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 14:05Sumnjam da će otići tek tako u Tursku, vjerovatno su svjesni njegovih potražnji. Izuzetno nerealno djeluje ali eto ko zna, ako Duška ne trolla.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 avg 2024, 14:02Svakako, ali ako je istina da su u Turskoj radi njega, po mom mišljenju samo bezveze vrijeme trošimo. Bolje da se okrenemo realnim opcijama, ja ne vjerujem ni da 1% šanse imamo.
Ja bi se usrao od sreće da lik dođe, ali ne vidim scenarij gdje ćemo ga tako dobro “šarmirati” da se zayebe i dođe ovdje![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To da, valjda su pregovori išli dobro ako su se zaputili u Tursku radi njega. Opet kažem, ako stvarno jesu.H8Z7 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 14:05Sumnjam da će otići tek tako u Tursku, vjerovatno su svjesni njegovih potražnji. Izuzetno nerealno djeluje ali eto ko zna, ako Duška ne trolla.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 avg 2024, 14:02Svakako, ali ako je istina da su u Turskoj radi njega, po mom mišljenju samo bezveze vrijeme trošimo. Bolje da se okrenemo realnim opcijama, ja ne vjerujem ni da 1% šanse imamo.
U svakom slučaju, manje cure informacije nego prije.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Uci se Mirvic u hodu i radi pametnije od kad je Laterme tu. Imal taj EU pasos il ce se racunat kao stranac?
Ono što se meni ekstremno sviđa je to što imamo vrhunski skauting tim, značaj toga će se pokazati u narednom periodu, ali je krucijalna stvar što se NE OSLANJAMO na menadžerski spisak i na youtube klipove igrača. Mirviću bi najlakše bilo da dovede nekog egzotičnog igrača sa spiska neke agencije, tu i pregovori ne bi trajali dugo. Ipak za ozbiljan uspjeh je neophodno pratiti igrače, imati skaute, konstantno analizirati - zato se uopće ne brinem i neću više da dovodim sebe u sitauciju da pljujem igrača prije nego što ga vidim na terenu.
Da li to bio mega-zvijezda Jahanbakhsh ili neko iz treće njemačke lige, svjedno. Daj da ga vidimo na terenu.
Da li to bio mega-zvijezda Jahanbakhsh ili neko iz treće njemačke lige, svjedno. Daj da ga vidimo na terenu.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Imas skauting jer je tu Laterme koji iz svojih madata u Belgiji ima konekcije,zna skauting sluzbe itdSurreal je napisao/la: ↑24 avg 2024, 14:17Ono što se meni ekstremno sviđa je to što imamo vrhunski skauting tim, značaj toga će se pokazati u narednom periodu, ali je krucijalna stvar što se NE OSLANJAMO na menadžerski spisak i na youtube klipove igrača. Mirviću bi najlakše bilo da dovede nekog egzotičnog igrača sa spiska neke agencije, tu i pregovori ne bi trajali dugo. Ipak za ozbiljan uspjeh je neophodno pratiti igrače, imati skaute, konstantno analizirati - zato se uopće ne brinem i neću više da dovodim sebe u sitauciju da pljujem igrača prije nego što ga vidim na terenu.
Ima holandski.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 14:15Uci se Mirvic u hodu i radi pametnije od kad je Laterme tu. Imal taj EU pasos il ce se racunat kao stranac?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.