simonknows je napisao/la: ↑24 avg 2024, 11:58
Beduin je napisao/la: ↑24 avg 2024, 11:53
simonknows je napisao/la: ↑24 avg 2024, 11:33
Vjeruj mi da ovo nije sprdanje. Ovoj upravi se traži dlaka u jajetu i ovo je ozbiljno.
Što se tiče ranijih vremena, kad je predsjednik morao imati lično obezbjedjenje, izbacivati ljude iz lokala, kad su se u klubu potezali pištolji? Prijetilo se jeste, ovako nikad. Ne sjećam se da je nekad grupa ljudi došla da poruši lokal, ispravi ako griješim.
Sve i da je jedan forumas cak ozbiljno mislio to za Niksica i sastanak, jer je simptomatican period desavanja, ti si se ubijedio kako svi vjeruju jer su se zaj3bavali, a sto je preocito. I jos si poceo o bitnosti foruma, a ljudi pisali kako se prati forum, crpe informacije, kako su i clanovi Uprave/Skupstine ovdje pisali, pratili pa se javljali u pp kasnije i sta sve ne dok ti nisi ni bio na forumu. A to se i dan-danas prenosi i nastavlja.
To za probleme, prijetnje sam ti vec napisao, da ne ponavljam. A svakome je njegova muka najteza.
Sad neka Aco opet pise kako vise u gostima nas ide, kako besplatno ulazimo i kupimo tek nekoliko karata, neka ismijava svoje navijace i publiku pa nam se cijela drzava smije, a i ti ih pretis pa pises kako su Fukare nebitne. Sto onda nisi neki dan bio u Udruzenju sa svojim sefovima pa im se usprotivio kad je "ono" desilo?

Mislim, kad vec imas takav stav i misljenje i kako je vodja pi4kica i ne tako jak, pa reci momcima u lice j3bemu misha.
Je li to "ono" što su tražili karte džaba od uprave koju prozivaju i tjeraju? Pa onaj napao .....
Imao sam pametnijeg posla van grada
Nikom ja nisam rekao da je pi4kica, Bože sačuvaj, imaš ružan običaj da mi stavljaš riječi u usta. Da je nebitna grupa jeste, evo opet idemo realno, prave kazne, ne plaćaju karte, donirale im se bačve piva, putovanja na utakmice da bi 5 ljudi se deralo na stadionu? Kakva je korist od njih? Nikakva, samo šteta. Ja to tako vidim i nikakav problem mi to nije reći.
Na stranu to sto govoris o kaznama jer nisam ni ja pristalica toga (mada o kakvim kaznama sad govorimo, sta su radili, kad su bacali baklje?), ali ponovo pokazujes nepostovanje prema grupi i momcima koji imaju vise utakmica i staza na stadionu nego ti do kraja zivota sto ces imati, jer oni se ne deru, nego navijaju, bodre svoj klub nebitno od protivnika i vremenskih uslova, koliko god to mogu. Nisi ni svjestan rizika odlaska na jedno gostovanje kao i finansijskih izdataka. Tako da u startu pokazujes svoj pogresan stav koji je preslika tvojih sefova. Isti ti tvoji sefovi su bili u kopu, navijali i kad ih je bila mala brojka pa ih priupitaj koji je to feeling, adrenalin, ponos, furka, druzenje, iskustvo, emocija... idi u sad u svojstvu Uprave, doslora su isli i kao gledaoci jer vole Slobodu. A ti pojma nemas o tim stvarima pa makar bila 2 momka u kopu. To je ljubav druze, to je emocija, ma kako to ispoljavao i izgledalo nekome drugome.
Dalje, ako je nebitna grupa, ako je vise stete nego koristi, zasto onda i dalje besplatno karte, zasto im se ide niz dlaku, zasto se ne prijave policiji za prijetnje, strah, trazi odstranjivanje sa stadiona i zabrana prilaska i sta sve ne? Pa zato sto je grupa uvijek bitna sve dok je 1 clan tu. Ua razliku od tebe Aco i Mario to znaju, bili su dio te iste furke. Ako ih zbog necega postujem, to je zbog njihove proslosti i ljubavi prema Slobodi i Fukarama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤