Moderator/ica: Padovan
na greskama se uci, ja nisam znaoLBJ MVP je napisao/la:Svi znaju da dart loše podnosi poraze zato mu ja pustio u ligiAko se sretnemo u PO biće druga priča
![]()
Još kad sam prvu sa njim odigrao to sam primjetiodziza_23 je napisao/la:na greskama se uci, ja nisam znaoLBJ MVP je napisao/la:Svi znaju da dart loše podnosi poraze zato mu ja pustio u ligiAko se sretnemo u PO biće druga priča
![]()
Meni ništa ne smeta protiv mene cutaj,zadržavaj radi šta hoćeš sve je to fudbal.Mada ja u zadnje vrijeme sve manje i manje koristim cut ne smeta mi ako to neko drugi radiCospy89 je napisao/la:Evo da i ja koju kazem,,pa decki ajd dobroo zadrzavanje lopte to nije fer,,al opet ako si dobar igrac cut ti nebi trebalo predstavljati problem..skuzi igraca i pokrivaj u tome ne vidim nista kukavickog i ckapastog,,i to je dio fudbala,,jos bi trebalo zabraniti pucati sa 2-3 metra od gola i jos da se ne smiju pucati penali po sredini ovo ko je izmislio za cut stvarno nije realno,,fudball je kad-kad sport u kojem ne pobjedjuje uvijek najbolji i zato je i numero 1. sport na kugli..a to zadrzavanje je gubavo,s tim jedino se ne slazem al cut i sve ostalo slobodno koristite protiv mene ja se stim znam s naci i u tome ne vidim nikakav problem..jednostavno TO JE DIO FUDBALA!!!
..konacno da mi neko da da cheat ukljucimdrH(za PES 6) je napisao/la:Protiv mene igrajte kako god hocete, ukljucite i cheat ako postoji cheat za PESRadite sta god hocete!
Jeli ima cheat, ako ima sta radi, koja mu je funkcija?? Bas me zanima to!muhovic je napisao/la:..konacno da mi neko da da cheat ukljucimdrH(za PES 6) je napisao/la:Protiv mene igrajte kako god hocete, ukljucite i cheat ako postoji cheat za PESRadite sta god hocete!
![]()
![]()
otpisi me iz lige, ne znas igrat soccera, ne bi se ni plasirao da nisam odustao od ligeDonnie Darko je napisao/la:-Dartanjan (Zenit) je kaznjen zbog neprimjerenog ponasanja i vrijedjanja na sluzbenoj temi. Kazna je u vidu suspenzije od jednog kola (6.kolo), koje ce biti upisano 3:0 za protivnika. Znaci upozorio sam ga, dao sam mu priliku da obrise ili izmjeni post, ali on to upozorenje ocito nije ispostovao. Svaki sljedeci prekrsaj ce biti sankcionisan jos strozije, tako da bih zamolio Darta da pripazi na svoje ponasanje. Hvala.
Ovo nije odluka samo donie, nego sam i ja bio za to da se kaznis ne bitno ili oduzimanjem bodova, ili nečim drugim, jer tvoje ponašanje je bilo ne primjereno!DaRtAnJaN je napisao/la:otpisi me iz lige, ne znas igrat soccera, ne bi se ni plasirao da nisam odustao od ligeDonnie Darko je napisao/la:-Dartanjan (Zenit) je kaznjen zbog neprimjerenog ponasanja i vrijedjanja na sluzbenoj temi. Kazna je u vidu suspenzije od jednog kola (6.kolo), koje ce biti upisano 3:0 za protivnika. Znaci upozorio sam ga, dao sam mu priliku da obrise ili izmjeni post, ali on to upozorenje ocito nije ispostovao. Svaki sljedeci prekrsaj ce biti sankcionisan jos strozije, tako da bih zamolio Darta da pripazi na svoje ponasanje. Hvala.pravis se previse pametan
..ma kakav crni cheatdrH(za PES 6) je napisao/la:Jeli ima cheat, ako ima sta radi, koja mu je funkcija?? Bas me zanima to!muhovic je napisao/la:..konacno da mi neko da da cheat ukljucimdrH(za PES 6) je napisao/la:Protiv mene igrajte kako god hocete, ukljucite i cheat ako postoji cheat za PESRadite sta god hocete!
![]()
![]()
Nismo odavno, hajdemuhovic je napisao/la:..jeli iko za jednu prijateljsku ?!
..oo pozz sefeToxicity je napisao/la:Nismo odavno, hajdemuhovic je napisao/la:..jeli iko za jednu prijateljsku ?!
DaRtAnJaN je napisao/la:pa mali 'stasa iz zenice, tako se ponasaju kroz cijelu historijudrH(za PES 6) je napisao/la:hahha meni je najsmijenije ovo donijevo
"Problem?"
![]()
![]()
a ti iskoristi priliku pa mu se uvuci u pakas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.