Ma 6 bodova do pauze. Pa neka svi razmisljaju o ZeljiOrvel je napisao/la: ↑24 avg 2024, 09:34Pa treba biti na oprezu jer Sloboda definitivno nije toliko slaba da nema boda do sad a mi nismo toliko jaki ds ovo mozemo rutinski zavrsiti. Kad sve uzmes u obzir u nasem rivalitetu jasno je da ce nam to gostovanje biti jedno od tezih, kao sto je uvijek i bilo bez obzira na kvalitet ekipa ili pozicije na tabeli.
Sad da me strah, nije. Ova utakmica nam nije presudna ni za sta. Mi se ne borimo za titulu ove sezone nego za europu i bilo bi dobro nastaviti pobjednicki niz. Ali i da ne pobijedimo, mislim da to nece narusiti ni atmosferu u svlacionici ni u klubu jer izgubiti ili remizirati sa Slobodom na Tusnju nije sramota, a pogotovo ne za nas koji se borimo za Europu i moraju postojati padovi u igri i rezultatu.
Spretniji ce pobijediti i ne treba od ove tekme praviti toliku galamu. Sve dok se bude pobjedjivalo pricat ce se da je sljedeca najbitnija jer svako zeli da zadrzimo pobjednicki niz. To dodatno stavlja pritisak na igrace za kojim nema potrebe realno.
Idemo u Tuzlu igrati borben fudbal, nadam se da ce biti dovoljno za pobjedu ali i sve osim toga me nece natjerati da psujem trenerima ili igracima za sta su pojedini na forumu jako nabrijani za to i jedva cekaju kiks da ispolje svoje frustracije.

Sloboda ima dovoljno vremena da se cupa i konsoliduje, evo i forumasi im lijepo pisu o Zelji. Nastavit ostavljat dobar utisak. Ponizno i hrabro. Bolji smo.