NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Sve mogu shvatiti, ali da se neko predstavlja navijačem ili simpatizerom kluba i da se smije porazima, primljenim golovima. Ja mogu biti nezadovoljan, ali da se radujem porazima to vala ne mogu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ja isto je mogu shvatiti da neko podrzava nesto destruktivno i predstavlja se navijacem Jedinstva
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Au al ga zavuce Hadzija.
Lijepa brojka SN-a u Zenici
Lijepa brojka SN-a u Zenici
Svaka cast SN 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma čovječe nema veze da li ja nešto podržavam ili ti ne podržavaš, ali radovati se sto gubimo to nije normalno i vjerujem da to nije normalno ni većini forumaša.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑24 avg 2024, 20:28Ja isto je mogu shvatiti da neko podrzava nesto destruktivno i predstavlja se navijacem Jedinstva
Ja od kraja rata pratim NK Jedinstvo i nagledao sam se svega, ali nikad baš nikad se nisam radovao porazima.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Smijati se i radovati nije isto, a ima veze itekako nacin na koji primamo golove je i vise nego smjesan i ne vida se ni u Drugoj ligi, prije sam znao i plakati vjeruj miNeRi_K je napisao/la: ↑24 avg 2024, 20:35Ma čovječe nema veze da li ja nešto podržavam ili ti ne podržavaš, ali radovati se sto gubimo to nije normalno i vjerujem da to nije normalno ni većini forumaša.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑24 avg 2024, 20:28Ja isto je mogu shvatiti da neko podrzava nesto destruktivno i predstavlja se navijacem Jedinstva
Ja od kraja rata pratim NK Jedinstvo i nagledao sam se svega, ali nikad baš nikad se nisam radovao porazima.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Sta je sa ovim crncem jbt koji mu je k, ovaj celik ce dobiti svaka malo bolja utakmica.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Problem u ovoj ekipi su dva bocna igraca i zadnji vezni.
Takodjer trener koji nema veze od ove lige
Takodjer trener koji nema veze od ove lige
Mi bi bili bolji da smo doveli bilo kojeg trenera iz ove lige
Ovaj kebabdzija ce brzo nazad u Tursku, Zeric je za njega Capello
Ovaj kebabdzija ce brzo nazad u Tursku, Zeric je za njega Capello
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
Treneru zabraniti dolazak u Bihac i to je to.
Bocnog igraca nemamo
Bocnog igraca nemamo
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Evo Halilovica cupajte uzemljenje
Zasto Mariaga ne igra ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
nebeskasila
- Kontakt:
Dajte nam Medhmeda Janjosa da uigramo ovo
Smailovic jedini sto ima muda i srce u ekipi
Ovo je sramota i katastrofa...
- legenda reala
- Kontakt:
Naprijed niste losi ova trojica mogu svakom napravit problem, realno ste vise napravili naprijed nwgo mi u Zenici, ali brate nazad ste bogu plakati pa more sansi iz nicega, gubite lopte na 30 m od gola i sl., svaka ozb ekipa ce vam dati gol dva bgmi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma 1 igrac u sredini, pa nije Kante da sam moze nositi i stizati svelegenda reala je napisao/la: ↑24 avg 2024, 21:37Naprijed niste losi ova trojica mogu svakom napravit problem, realno ste vise napravili naprijed nwgo mi u Zenici, ali brate nazad ste bogu plakati pa more sansi iz nicega, gubite lopte na 30 m od gola i sl., svaka ozb ekipa ce vam dati gol dva bgmi
-
nebeskasila
- Kontakt:
TRENERA OTJERATI DOK SUDIJA SVIRNE KRAJ
Nemoguce da ova ekipa i ovi igraci nemaju kvalitet da ne znaju spojiti dva pasa. Hadrovic proslu sezonu odigrao korektno, sad ne zna spojiti dva pasa, svaki kontakt sa loptom napravi faul.
Ismete ako mislis da se ostane u ovoj ligi, dovedi drugog trenera jer za dva kola cemo kasniti. 7 golova primili u dvije utakmice, plus su nas dvije ekipe razbile da ne znamo gdje se nalazimo.
Nemoguce da ova ekipa i ovi igraci nemaju kvalitet da ne znaju spojiti dva pasa. Hadrovic proslu sezonu odigrao korektno, sad ne zna spojiti dva pasa, svaki kontakt sa loptom napravi faul.
Ismete ako mislis da se ostane u ovoj ligi, dovedi drugog trenera jer za dva kola cemo kasniti. 7 golova primili u dvije utakmice, plus su nas dvije ekipe razbile da ne znamo gdje se nalazimo.
Slažem se u potpunosti, ovo je poraz trenera 100%
Lik je u ovoj ligi kao Alisa u zemlji čudesa.
Lik je u ovoj ligi kao Alisa u zemlji čudesa.
Ako ne dobije sljedecu uvjetljivo noga bgm, dok je vrijeme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.