FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Inace, koji nam je najduzi niz poraza u 105 godina kako klub postoji?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- tuzlak1987
- Kontakt:
Acina i Faraonova Sloboda je jadna i gubitnicka Sloboda.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Svaka, ali svaka opasna situacija po gol koju je Željo imao došla je preko Dubačkića, uz to mu je čak i možda crveni oprošten za onaj đon nad Radovcem. Kad sam ovdje pisao da je momak zalutao u fudbal, dočekan sam na nož i postavljale su se youtube kompilacije gdje i Edis Smajić izgleda ko Deniz Undav.
Odbrana je ne bih rekao komična, ali svaki put kad je lopta u naših 16m ili tu negdje, ko da je bomba atomska, kakve reakcije i strahovi čovječe u 2024. godini.
Odbrana je ne bih rekao komična, ali svaki put kad je lopta u naših 16m ili tu negdje, ko da je bomba atomska, kakve reakcije i strahovi čovječe u 2024. godini.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Treba ulaz povećati na 20 KM, prebaciti iz budžeta 2.000.000, kupiti 5000 clanskih i napuniti stadion na svakoj utakmici. Zaslužili su!
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
4 od 4, sljedeći vikend 5 od 5. Svaka čast.
Da imaju obraza povukli bi se odma veceras, dali klub Gradu na raspolaganje pa neka bude sta hoce. Ako je Gradski klub.....Kazu da jeste
On zastupa vlasnike Slobode i predsjednik je skupstine.Madal je napisao/la: ↑24 avg 2024, 22:55Nemojte biti negativni, danas smo cak i stativu pogodili. Izgubili od Zeljeznicara na Tusnju, pa sta, i ocekivano je da izgubimo tako da se to ni ne racuna. Dugove vracamo.
Naredno kolo idemo Sirokom, dole ih svakako nikad nismo ni dobili tako da sta drugo ocekujete nego novo cestitanje Maksimovica na pobjedi suparnika. Vracaju se dugovi i otjerali smo sve one koji hoce da privatizuju klub. Osim Acija, on je privatizovao i njegova smo prćija.
🔴⚫️
Povuci ce se oni kad definitivno budemo ispali, pa ce reci nije do nas...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Četvrto kolo 0 bodova, 0 golova iz igre. Večeras je i bilo igre ali ne piše nam se dobro ove sezone.
željo nas nadigra i na terenu i na tribinama očekivano.
željo nas nadigra i na terenu i na tribinama očekivano.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovim tempom neće nas izvaditi ni da poslije reprezentativne pauze dovedu Kloppa skupa sa Van Dijkom, Viniciusom i Rodrijem.
Privatizovao klub zajedno sa Mariom i ostalo mrakom. Napolje iz kluba kerovi!Skver je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:03On zastupa vlasnike Slobode i predsjednik je skupstine.Madal je napisao/la: ↑24 avg 2024, 22:55Nemojte biti negativni, danas smo cak i stativu pogodili. Izgubili od Zeljeznicara na Tusnju, pa sta, i ocekivano je da izgubimo tako da se to ni ne racuna. Dugove vracamo.
Naredno kolo idemo Sirokom, dole ih svakako nikad nismo ni dobili tako da sta drugo ocekujete nego novo cestitanje Maksimovica na pobjedi suparnika. Vracaju se dugovi i otjerali smo sve one koji hoce da privatizuju klub. Osim Acija, on je privatizovao i njegova smo prćija.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
SAMO OTKAZ MAKSIMOVIC - MITROVIC I NEKA POVEDU ACU U NOVI KLUBSkver je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:03On zastupa vlasnike Slobode i predsjednik je skupstine.Madal je napisao/la: ↑24 avg 2024, 22:55Nemojte biti negativni, danas smo cak i stativu pogodili. Izgubili od Zeljeznicara na Tusnju, pa sta, i ocekivano je da izgubimo tako da se to ni ne racuna. Dugove vracamo.
Komentar nekog Arapa na FB straniciNo tactics. Zero coach. Most players are not for premier league. Your team of last year much better than thus team. I guess you bring a coach from AliExpress.....
Shame

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma kockar neki čeko oba daju garant

Ma dvije pobjede i jedan remi za redom i eto te gore nije to meni problem nego mi je problem sto je ta verzija trenutno nemogucababoedindzeko09 je napisao/la: ↑24 avg 2024, 23:04Ovim tempom neće nas izvaditi ni da poslije reprezentativne pauze dovedu Kloppa skupa sa Van Dijkom, Viniciusom i Rodrijem.

Ovog Maksimovica ne treba optuzivati za ovo, momak nije nista kriv, cak sto vise bori se kao lav da od ovih napravi ekipu. Krivce za ovo znamo koji su.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Ovo vam je dokaz da je BAJNI NAZOVI trener uveo Slobodu u PL na sumnjiv način Od Slobode je napravio INSTANT klub a od fudbalera MANEKENE Maksimovič vam nije kriv i trebat če puno rada i truda da ispravi sve greške BAJNOG NAZOVI TRENERA
-
- Kontakt:
Zbog ovakvih debila kancer cu dobiti ... SRAMOTA
- Beduin
- Kontakt:
U pojedinim momentima je cak i obecavalo, bilo je par prilika ali meda laznuti ne mozemo. Primili smo traljav gol kroz peterac.
Jedno je istina, bicemo mnogima tvrd orah.
Jbg ne mogu se nasladjivati porezima voljenog kluba, ali 4 poraza u nizu je prelose, zabrinjavajuce, i dalje se nadam da mozemo ovo prevroditi sa boljim trenerom. Ima bolje veznjake od Dine, pa gdje si? Taliskn toliko los i ne mozes ga uigrati i iskoristiti njegov potencijal, ili nema potencijala, gdje gori treneru? Nadam se da ce sam dati otkaz veceras. Da se boduje kvalitet cestitanja protivniku na pobjedi mi bismo redovno igrali zavrsnice Lige Sampiona.
ONO STO ME NAJVISE BOLI jeste to da ti Manijaci u dresu Zelje slobodno hodaju po Batvi (masa njih autima dosla) bez policijskog nadzora. Da ti pod Zenicom hodaju navijaci Zelje prema Ircu, vjerovatno auta ostavili ti negdje. Pa to je bilo nepojmljivo grob te j3bo, sta se dopustilo u gradu. Na stranu dobri odnosi vodja dvije grupe, puca mi **** za tim kad je tekma.
Nema odustajanja, Uprava ima da odradi sezonu kako zna i umije, neka dokazu ko je bio u pravu na kraju. Ja im ne bih dao da odu, da se ja pitam, nego rukave zavrnite i poserite se na nas koji smo protiv vaseg upravljanja kluba, zacepite nam usta rezultatima. Kad se hvalite nizom bez poraza u smijesnoj Federalnoj ligi i toliko ste se busali, e hajmo sad malo odgovornosti i primajja kritika.
Jedno je istina, bicemo mnogima tvrd orah.
Jbg ne mogu se nasladjivati porezima voljenog kluba, ali 4 poraza u nizu je prelose, zabrinjavajuce, i dalje se nadam da mozemo ovo prevroditi sa boljim trenerom. Ima bolje veznjake od Dine, pa gdje si? Taliskn toliko los i ne mozes ga uigrati i iskoristiti njegov potencijal, ili nema potencijala, gdje gori treneru? Nadam se da ce sam dati otkaz veceras. Da se boduje kvalitet cestitanja protivniku na pobjedi mi bismo redovno igrali zavrsnice Lige Sampiona.
ONO STO ME NAJVISE BOLI jeste to da ti Manijaci u dresu Zelje slobodno hodaju po Batvi (masa njih autima dosla) bez policijskog nadzora. Da ti pod Zenicom hodaju navijaci Zelje prema Ircu, vjerovatno auta ostavili ti negdje. Pa to je bilo nepojmljivo grob te j3bo, sta se dopustilo u gradu. Na stranu dobri odnosi vodja dvije grupe, puca mi **** za tim kad je tekma.
Nema odustajanja, Uprava ima da odradi sezonu kako zna i umije, neka dokazu ko je bio u pravu na kraju. Ja im ne bih dao da odu, da se ja pitam, nego rukave zavrnite i poserite se na nas koji smo protiv vaseg upravljanja kluba, zacepite nam usta rezultatima. Kad se hvalite nizom bez poraza u smijesnoj Federalnoj ligi i toliko ste se busali, e hajmo sad malo odgovornosti i primajja kritika.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ima napretka u igri definitvno, imali smo i par sansi i dosta više trke su pokazali, Delimedjac mi je bio jako dobar.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.