HAHHAHAHAHAHAH STA ISPRICA OVAJNajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 avg 2024, 00:31Naravno da ganjate.Po igrackom kadru,po roku po ulozenom,po hajcu koji ste stvorili,po posjeti,po prikazanom na terenu sve lici na borbu za to.I vi to znate i znam da se svi potajno nadate tome tako da pada ti u vodu ovo.Orvel je napisao/la: ↑25 avg 2024, 00:14Ovo spinovanje da Zeljo ganja titulu je u najmanju ruku smijesno. Pokusava se napraviti atmosfera gdje ce se svaki kiks docekati na noz i ismijavanje.
Svima je jasno da smo mi kandidat za europu, a titula ce doci u glavni grad ove godine samo ne kod nas. Pitajte Mirvu.
Ovoliko para se ne ulaze za 4.mjesto.Bar ne u nasem slucaju gdje nas mediji sve do nove sezone sprdaju kako nismo u stanju sa Secerovicem,Kobiljarom,Cmiljanicem,Bagaricem,Palicem,Kurdicem uzeti titulu.Ako su tad od nas svi ocekivali titulu sta je sad slucaj kod vas?Mi kad idemo na titulu kazemo to otvoreno kao sto je to slucaj ove sezone i sve ostalo je neuspjeh a vi vazda nesto potajno vrebate i kad ne uspijete ide prica "ma nije nam to ni cilj sta vam je ba 7 mjesto elhamdulilah"
Nevjerovatno kakvu medijsku troturu nas klub prozivljava i stalno se potencira ta prica oko para i koliko mi trosimo da vise smijesno i jadno postaje.
ja postujem vase REALNE navijace ali ti nisi jedan od njih ocigledno. Mi tu posjetu imamo vec 3 godine, a dobro znas da se u protekle tri godine kod nas kuburi sa svim i svacim u klubu. Imamo upravu koja je do sad pokazala da je sposobna raditi svoj posao i donijeti pare u klub, to je razlika. A to sto ste se vi prepali sto je to tako, to je drugi par rukava. Mi smo u procesu ozdravljenja i europa je trenutno realan cilj ali nas sastav je dsleko od toga da mozemo kroz citavu sezonu parirati i boriti se za titulu i to je svima jasno osim vama kompkeksasima koji imate neki strah od nas cim nismo na dnu.
Nemas se cega bojati pitaru.