FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Bumbaclat
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Bumbaclat » 25 avg 2024, 01:36

Necu ovdje komentarisati danasnju utakmicu, samo bih da se zahvalim na gostoprimstvu. Cujem i vidim da je sve bilo na nivou. Drago mi je da se bar tu izgladjuju odnosi. Zivjeli i sretno vam, nadam se da cete stati na noge.

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 25 avg 2024, 01:39

tuzlak1987 je napisao/la:
24 avg 2024, 22:58
Acina i Faraonova Sloboda je jadna i gubitnicka Sloboda.
Boli tebe **** nije tvoj klub ne gledaš i ne ideš na utakmice.
**** ti oni mater, a ti njima.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 25 avg 2024, 01:42

Da je bolje izgledalo, jeste, ali je ipak nedovoljno bolje. Ostaje ono što su mnogi ovdje konstatirali - dok se mi uhodamo može biti prekasno.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 25 avg 2024, 08:53

Bosanac1997 je napisao/la:
25 avg 2024, 00:03
Sta nam brat Simon kaze na sve ovo ,da li je zadovoljan igrom i REZULTATOM veceras .
Posto je u raspravi sa forumasima naveo kao argument da nismo ni prije pobjedjivali na kosevu i gradskom u BL,da onda sledece kolo protiv Širokog odmorimo ekipu, da se dzabe momci ne zamaraju i ne trosimo novac .
I onaj ko je dovodio igrace imam utisak da se trudio da dovede sto gore igrace,pa oni ne znaju ni dupli pas odigrati ,igra nam se zasniva na izbi- nabi,nabijem im materi i njima i onima ko ih dovede.
Cestitam Simonu predsjedniku OZU na nikad goroj i jeftinijoj ekipi u PL,na nizu od 4 poraza,na branjenju nEobranjivog i na DOBRO ODRAĐENOM PRELAZNOM ROKU.fuj!
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 25 avg 2024, 09:03

24 avg 2024, 23:40
Beduin je napisao/la:
24 avg 2024, 23:29
U pojedinim momentima je cak i obecavalo, bilo je par prilika ali meda laznuti ne mozemo. Primili smo traljav gol kroz peterac.
Jedno je istina, bicemo mnogima tvrd orah. 😂

Jbg ne mogu se nasladjivati porezima voljenog kluba, ali 4 poraza u nizu je prelose, zabrinjavajuce, i dalje se nadam da mozemo ovo prevroditi sa boljim trenerom. Ima bolje veznjake od Dine, pa gdje si? Taliskn toliko los i ne mozes ga uigrati i iskoristiti njegov potencijal, ili nema potencijala, gdje gori treneru? Nadam se da ce sam dati otkaz veceras. Da se boduje kvalitet cestitanja protivniku na pobjedi mi bismo redovno igrali zavrsnice Lige Sampiona.

ONO STO ME NAJVISE BOLI jeste to da ti Manijaci u dresu Zelje slobodno hodaju po Batvi (masa njih autima dosla) bez policijskog nadzora. Da ti pod Zenicom hodaju navijaci Zelje prema Ircu, vjerovatno auta ostavili ti negdje. Pa to je bilo nepojmljivo grob te j3bo, sta se dopustilo u gradu. Na stranu dobri odnosi vodja dvije grupe, puca mi **** za tim kad je tekma.

Nema odustajanja, Uprava ima da odradi sezonu kako zna i umije, neka dokazu ko je bio u pravu na kraju. Ja im ne bih dao da odu, da se ja pitam, nego rukave zavrnite i poserite se na nas koji smo protiv vaseg upravljanja kluba, zacepite nam usta rezultatima. Kad se hvalite nizom bez poraza u smijesnoj Federalnoj ligi i toliko ste se busali, e hajmo sad malo odgovornosti i primajja kritika.
To si upravu za vozila oni su dosli bez pratnje,a iz Sarajeva brate 4 busa a samo 1 dzip policijski pod pratnjom,a u povratku 4 kombija policije i opet samo pratnja za buseve ne za auta gdje im je tu logika .
Malo je rec koliko sam bio razocaran kada sam to dozivio
prvi puta tamo u Februaru protiv Sarajeva u Kupu.
Otislo je sve u cURAC. Kad se sjetim tamo krajem 90-ih,
da se to desi, pa veca je mogucnost bila da padne meteor
na Tuzlu nego da neki papak sarajevski u njihovom dresu korzira po Tuzli.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 25 avg 2024, 09:15

Ma prije su na Sickom vec poceli krit salove, a sad nam po gradu hodaju. Stvarno nepojmljivo…

Neki su dobili po nosu kod Tuzlanke dole, al nmg da vjerujem da su se setali po Batvi…

Ja kad vidim Zeljin sal u meni instikvno se tijelo priprema za napad, kolko god su dobri odnosi ja to ne bih mogo mirno gledat ocima, moro bih reagovat.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 avg 2024, 09:32

RollingPaper je napisao/la:
25 avg 2024, 09:15
Ma prije su na Sickom vec poceli krit salove, a sad nam po gradu hodaju. Stvarno nepojmljivo…

Neki su dobili po nosu kod Tuzlanke dole, al nmg da vjerujem da su se setali po Batvi…

Ja kad vidim Zeljin sal u meni instikvno se tijelo priprema za napad, kolko god su dobri odnosi ja to ne bih mogo mirno gledat ocima, moro bih reagovat.
:salut:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ikaa075
Kontakt:

Post Postao/la ikaa075 » 25 avg 2024, 09:39

Da je igra bolja nego u prva 3 kola jeste, ali daleko je to od onog sto nama treba da bi imali dovoljno. Uvijek smo dobro igrali protiv Zelje i Sarajeva na Tusnju. Zadnja sansa nam je ta reprezentativna pauza, probat tu sta uradit, sabrat se, inace od ove sezone nema nista. Svaka cast raji koja je ostala da igrace isprati aplauzom, oni su najmanje krivi za situaciju u kojoj smo se nasli.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 avg 2024, 09:42

U Batvi najmanje 20ih hoda, sprema se da udju u auta, setaju kroz Batvu par njih u dresu Zelje, pod Zenicom isto tako hodaju.
Slika i prilika stanja u klubu i oko kluba. Od toga ne moze gore.

A vala i j3bo klub kad ti je Hasanovic kapiten u ovakvoj prvenstvenoj utakmici.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 avg 2024, 09:50

senjak075 je napisao/la:
25 avg 2024, 01:39
tuzlak1987 je napisao/la:
24 avg 2024, 22:58
Acina i Faraonova Sloboda je jadna i gubitnicka Sloboda.
Boli tebe **** nije tvoj klub ne gledaš i ne ideš na utakmice.
**** ti oni mater, a ti njima.
Ebo tebi Mitar Trifunovic Uco i Franjo Rezac pranenu.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 25 avg 2024, 09:53

Steta sto se sinoc ona igra nije barem bodom krunisala, a onaj ko moze bit zadovoljan bez boda u 4 utakmice je lud.
To ko hod sta hoda nije uopste za komentarisanja, kao i skandiranje jug javi se.

HPCompaq napisa Hasanovic igrac utakmice, ja kod tog momka ne vidim nista i nikakvog napredka u njegovoj igri, isto Hadzan i još na aparatima.
Imao je stativu onu to mu je jedino sto je sinoc uradio.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Napadac
Kontakt:

Post Postao/la Napadac » 25 avg 2024, 10:00

Poštovani Tuzlaci gledao sam sinoć utakmicu i nemogu se otet dojmu da ni jednom niste svi ustali dali podršku tim momcima.
Željo je bio i puno goroj situaciji prošle godine al svi su se digli i napredak je odmah vidljiv.
Svaka čast i za gostoprimstvo Tuzla je veliki grad i to su pokazali a ovi što bi nešto napadali skidali nekom dresove pretežno su prvi kad se bježi poruka za dotične probajte dalje od Živinice ,Lukavca Srebrenika i Lopara dobacit .
Grupa Fukare jako mala brojnost ŠTA JE PROBLEM.
Ako se navijači ne udruže i ne naprave presing na upravu ovi će vas odvesti u Kanton nažalost.
Dragi Tuzlaci nedajte se morate ostati.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 avg 2024, 10:05

A otkud da se Hasanovicu da traka? Je li i on Husarin, pa zbog toga?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 25 avg 2024, 10:09

Treba doći još jedan vezni igrač. Blizu su dogovora.
To dovoljno govori o tome kako se loše radi selekcija ekipe. Haračić i Dervišagić će da budu špicevi, a igrat ćemo sa 6 veznih, od kojih valjaju Delimeđac i Čajić, a Beganović je trenutno samo talenat i ne znamo koliko može.
Niko da napravi prevagu, al' hajde, zna Zeba. Svaka čast na imenu i na pregovorima gdje nam izvlači dosta para, uštedi, spusti cijenu igrača itd., ali na jednoj poziciji imaš 6 igrača sličnog kvaliteta od kojih niko nije prevaga (možda jedan), a na drugoj imaš jednog poluretardiranog igrača koji je usput i poluinvalid, a jedina dobra stvar mu je što je Slobodaš do srži. A nije da nisi imao opcija za isto neke smiješne pare.
Onda za Nalu razumijem da ga otjeraš 7 dana prije jer znam zašto si ga otjerao 7 dana prije i to je super stvar, ali ne može Maksimović zbog nekih slabašnih vezica i jer je Zebin jaran dobiti da vodi ekipu na osnovu toga. Opet kažem, nije on nešto drama lošiji od Nale pa da sad oplakujemo ovog drugog (koji je usput rečeno us.rao pripreme da ova ekipa ne može hodat kako treba), nije sad ni Maksimović baš zadnja neznalica, međutim i tu se moglo bolje.

Sad druga stvar nakon tih selekcija, potvrdilo se što sam ranije pričao, taraba od ekipe koja se treba i mora pojačati sa 2 do 3 igrača koji su baš klasa, onaj suhi kvalitet, a opet s druge strane nije nam ekipa neka koju će bilo ko moći našutati kako hoće i gdje hoće. Rasti će iz utakmice u utakmicu, samo je pitanje koliko vremena treba a koliko imaju, i pitanje je koji je maksimum na kraju i da li će biti dovoljan. Sinoć su pokazali da su još u fazi napredovanja gdje se moglo i pobijediti, napravilo se par finih prilika.

Treća stvar je uprava. Svi ovdje manje-više znate da podržavam njihov rad zbog čega se svakodnevno prozivam, al' nejse. Dobra ideja, fina priča, ali se neke stvari moraju promijeniti. Malo se izgubio kompas usljed krize, pritiska, gdje se vidi neiskustvo da se snađu u takvoj situaciji i gdje padaju, najviše u očima navijača. To je ono što stalno ponavljam, 30 godina se radilo kako ne treba, 30 godina smo svi zajedno šutili i bili inertni, sad je to sve došlo na naplatu. Umjesto da sad plaćaš jednog top igrača, ti plaćaš jednog prosječnog ili ispodprosječnog igrača iz ove sezone i dvojicu od prije 3-5 godina. Plaćaš dobavljače, fakture, račune sa priprema, proslava itd. Plus trenutni troškovi, a podrška grada najslabija zadnjih godina. I zato cijenim to što pokušavaju izvesti, i zato što je taj put koji su zamislili jedini dugoročno povoljan za klub, međutim moraju se malo stisnut m.uda sad, pare roditi ako treba, dovesti 3 igrača, kad kažem igrača mislim ozbiljna, profi igrača, i javno stati pred navijače prvo sa izvinjenjem za bahato ponašanje u nekim situacijama. Dalje i navijači trebaju malo korigovati svoj odnos, ne dočekivati sve na nož, plaćati karte za utakmice na koje idu, po mogućnosti podržati sezonskom, članskom, fan shopu, bilo kako bilo čim.

Prvenstveno jer nemamo drugog izbora, skupština je 2.9. i tu ćete vidjeti koliko je (ne)zainteresovanih, a svi su isti ili gori izbor jer opet sve čekaju g.ovna iz prošlosti.

Tražili smo PL, ispunili su obećanje, uveli su nas, a znali smo kako će biti, i zato sada hajmo i mi stisnut m.uda i gurati ekipu koliko možemo. Nemaju dugova trenutnim igračima, počeli su davati ugovore na 2 godine, riješili neke stare dugove (npr. Smajić), riješili slučaj sa Suljićem, platili Senadove pripreme ljetos, platili uredno zimske i ove sad pripreme, naplaćali se Senadovih kazni za porez, gurali grupu koliko su mogli, ispunili sve uslove ekipi i struci, izganjali i dobili sastanke i obećanja sa svim nivoima vlasti, pa koliko će biti od toga ne znam, ali mora biti bar neka sića što je opet napredak. Osvojili su i taj omladinski kup, koji neću nešto pretjerano hvaliti jer je kompletan na penale i jer nemaju nekih posebnih zasluga, međutim opet napredak u odnosu na prethodnike, osvojen je kako god.

Ukoliko ne bude podrške 2.9. na skupštini, ali konkretne, OZU podnosi neopozive ostavke. I to je riješeno eto, neće otimati klub navijačima ako navijači ne žele da oni vode.

PS. ovo za menadžere... Husara vam je najmanji problem. Stefanel Bulić vam se mota po stadionu, radi s klubom, i ne znate da je tu. Eto sad i to da znate. Husara drži Traku, Hadžibeganovića, Dervišagića, Šeru i Bratovčića. Trako drugi golman, Hadžibeganović jedini izbor, Dervišagić drugi špic, Šero solidan igrač za ovu ekipu, Bratovčić među boljim juniorima, ne vidim ko se tu "gura". Čovjek je stvarno korektan, za razliku od pojedinaca u loži on je svoje mjesto tu platio, uletio je prošle sezone više puta, jednom je i sam isplatio premije ekipi bez ikakvog papira o posudbi, znači na riječ i na ruke, nema nikakvog osnova da vrati i traži pare.
Zadnja izmjena: simonknows, dana/u 25 avg 2024, 10:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 25 avg 2024, 10:10

RollingPaper je napisao/la:
25 avg 2024, 09:15

Sinoc pa usudicu se rec 70% ti je nefudbalska publika, da ne kazem antisportska, bitno nekom opsovat mater, izgalamit se i to je to, zalosno al tako je.
Sto se tice manijaka, sta me briga sto smo se kao slizali snjima, brate po sarajevu kad igraju na kosevu je hodaju ovako, ovo je meni strasno bilo, moze neko pricat da smo napredovali kao drustvo il sredina al jednostavno to nije prirodno, a i mimo njihovog kopa dosta je raje bilo sto iz sarajeva sto navihaca zelje iz okolnih mjesta
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 25 avg 2024, 10:27

Napadac je napisao/la:
25 avg 2024, 10:00
Poštovani Tuzlaci gledao sam sinoć utakmicu i nemogu se otet dojmu da ni jednom niste svi ustali dali podršku tim momcima.
Željo je bio i puno goroj situaciji prošle godine al svi su se digli i napredak je odmah vidljiv.
Svaka čast i za gostoprimstvo Tuzla je veliki grad i to su pokazali a ovi što bi nešto napadali skidali nekom dresove pretežno su prvi kad se bježi poruka za dotične probajte dalje od Živinice ,Lukavca Srebrenika i Lopara dobacit .
Grupa Fukare jako mala brojnost ŠTA JE PROBLEM.
Ako se navijači ne udruže i ne naprave presing na upravu ovi će vas odvesti u Kanton nažalost.
Dragi Tuzlaci nedajte se morate ostati.
haj ne se.ri ba ti znas dokle je neko dobacio.

Mogul ja na Alipasinom hodat u dresu Slobode?? Mogu al u qrcu, a pogotov da pridjem Grbavici

Djeca nam odu na ekskurziju, stanu na benzinsku 15 km od Sarajeva, prilazi 5 klosara dijetu da skine majicu??

De malo realnosti.

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 25 avg 2024, 10:32

simonknows je napisao/la:
25 avg 2024, 10:09
To dovoljno govori o tome kako se loše radi selekcija ekipe. Haračić i Dervišagić će da budu špicevi, a igrat ćemo sa 6 veznih, od kojih valjaju Delimeđac i Čajić, a Beganović je trenutno samo talenat i ne znamo koliko može.
Niko da napravi prevagu, al' hajde, zna Zeba. Svaka čast na imenu i na pregovorima gdje nam izvlači dosta para, uštedi, spusti cijenu igrača itd., ali na jednoj poziciji imaš 6 igrača sličnog kvaliteta od kojih niko nije prevaga (možda jedan), a na drugoj imaš jednog poluretardiranog igrača koji je usput i poluinvalid, a jedina dobra stvar mu je što je Slobodaš do srži. A nije da nisi imao opcija za isto neke smiješne pare.
Onda za Nalu razumijem da ga otjeraš 7 dana prije jer znam zašto si ga otjerao 7 dana prije i to je super stvar, ali ne može Maksimović zbog nekih slabašnih vezica i jer je Zebin jaran dobiti da vodi ekipu na osnovu toga. Opet kažem, nije on nešto drama lošiji od Nale pa da sad oplakujemo ovog drugog (koji je usput rečeno us.rao pripreme da ova ekipa ne može hodat kako treba), nije sad ni Maksimović baš zadnja neznalica, međutim i tu se moglo bolje.

Sad druga stvar nakon tih selekcija, potvrdilo se što sam ranije pričao, taraba od ekipe koja se treba i mora pojačati sa 2 do 3 igrača koji su baš klasa, onaj suhi kvalitet, a opet s druge strane nije nam ekipa neka koju će bilo ko moći našutati kako hoće i gdje hoće. Rasti će iz utakmice u utakmicu, samo je pitanje koliko vremena treba a koliko imaju, i pitanje je koji je maksimum na kraju i da li će biti dovoljan. Sinoć su pokazali da su još u fazi napredovanja gdje se moglo i pobijediti, napravilo se par finih prilika.

Treća stvar je uprava. Svi ovdje manje-više znate da podržavam njihov rad zbog čega se svakodnevno prozivam, al' nejse. Dobra ideja, fina priča, ali se neke stvari moraju promijeniti. Malo se izgubio kompas usljed krize, pritiska, gdje se vidi neiskustvo da se snađu u takvoj situaciji i gdje padaju, najviše u očima navijača. To je ono što stalno ponavljam, 30 godina se radilo kako ne treba, 30 godina smo svi zajedno šutili i bili inertni, sad je to sve došlo na naplatu. Umjesto da sad plaćaš jednog top igrača, ti plaćaš jednog prosječnog ili ispodprosječnog igrača iz ove sezone i dvojicu od prije 3-5 godina. Plaćaš dobavljače, fakture, račune sa priprema, proslava itd. Plus trenutni troškovi, a podrška grada najslabija zadnjih godina. I zato cijenim to što pokušavaju izvesti, i zato što je taj put koji su zamislili jedini dugoročno povoljan za klub, međutim moraju se malo stisnut m.uda sad, pare roditi ako treba, dovesti 3 igrača, kad kažem igrača mislim ozbiljna, profi igrača, i javno stati pred navijače prvo sa izvinjenjem za bahato ponašanje u nekim situacijama. Dalje i navijači trebaju malo korigovati svoj odnos, ne dočekivati sve na nož, plaćati karte za utakmice na koje idu, po mogućnosti podržati sezonskom, članskom, fan shopu, bilo kako bilo čim.

Prvenstveno jer nemamo drugog izbora, skupština je 2.9. i tu ćete vidjeti koliko je (ne)zainteresovanih, a svi su isti ili gori izbor jer opet sve čekaju g.ovna iz prošlosti.

Tražili smo PL, ispunili su obećanje, uveli su nas, a znali smo kako će biti, i zato sada hajmo i mi stisnut m.uda i gurati ekipu koliko možemo. Nemaju dugova trenutnim igračima, počeli su davati ugovore na 2 godine, riješili neke stare dugove (npr. Smajić), riješili slučaj sa Suljićem, platili Senadove pripreme ljetos, platili uredno zimske i ove sad pripreme, naplaćali se Senadovih kazni za porez, gurali grupu koliko su mogli, ispunili sve uslove ekipi i struci, izganjali i dobili sastanke i obećanja sa svim nivoima vlasti, pa koliko će biti od toga ne znam, ali mora biti bar neka sića što je opet napredak. Osvojili su i taj omladinski kup, koji neću nešto pretjerano hvaliti jer je kompletan na penale i jer nemaju nekih posebnih zasluga, međutim opet napredak u odnosu na prethodnike, osvojen je kako god.

Ukoliko ne bude podrške 2.9. na skupštini, ali konkretne, OZU podnosi neopozive ostavke. I to je riješeno eto, neće otimati klub navijačima ako navijači ne žele da oni vode.

PS. ovo za menadžere... Husara vam je najmanji problem. Stefanel Bulić vam se mota po stadionu, radi s klubom, i ne znate da je tu. Eto sad i to da znate. Husara drži Traku, Hadžibeganovića, Dervišagića, Šeru i Bratovčića. Trako drugi golman, Hadžibeganović jedini izbor, Dervišagić drugi špic, Šero solidan igrač za ovu ekipu, Bratovčić među boljim juniorima, ne vidim ko se tu "gura". Čovjek je stvarno korektan, za razliku od pojedinaca u loži on je svoje mjesto tu platio, uletio je prošle sezone više puta, jednom je i sam isplatio premije ekipi bez ikakvog papira o posudbi, znači na riječ i na ruke, nema nikakvog osnova da vrati i traži pare.
A kako to mislis rijesili slucaj sa Suljicem ,je li isplacen cjelokupni iznos duga (a znam da nije,nego se placa na rate)pa kako onda mislis rijesili.
Sutra ce te otici ,a taj dug ostaje nekoj novoj upravi da to rijesava.Moras shvatiti da potpisivanjem sporazuma o izmirenju ne znaci automatski da je dug rijesen ,nego onda kada se taj dug i isplati,tako da ne obmanjuj te javnost sa tim podatcima.I prica ti se svela na mnogo teksta ,a nista konkretno da kazes(obilazis kao kisa oko Kragujevca),ko je dovodio igrace ,zasto ti igraci nisu kada se toliko potencira fizicki spremni(samo ovo kad procitas znas o kakvim se tu igracima radi-PROFESIONALCI)i nemoj mi samo argument navesti Nalic.Zasto onaj ko je zaduzen za dovodjenje igraca nije sinoc dobio otkaz ,zasto se trpi maksimovic(namjerno malim slovima),zasto se trpe husarini invalidi .
Pogledaj te sinocni sastav i rezervni i zakljucite koji je jaci.
I zadnja tvoja recenica je "ako navijaci ne zele da oni vide podnijet ce ostavke zar ne shvatate da vas navijaci ocima ne mogu vidit,sta vam nije jasno ovdje.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 avg 2024, 10:37

Ne vjerujem da je sinoc bilo puno ljudi iz Tuzle, valjda nas ovi amateri sto vode klub oducili od fudbala, tacnije zgadili ljudima fudbal samom svojom pojavom, mesetarenjima i saopstenjima. Kad vidim koji lik predstavlja Slobodu dodje mi da povratim.

P.S. Evo dobili smo i sapstenje, samo mogu doci g.ovna iz proslosti da vode Slobodu, eto ovi ce ako treba dati ostavke :puke: . Tacno nemoras kontati sta misle o drugima a i osebi, dobijes napismeno.
🔴⚫️

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 25 avg 2024, 10:44

25 avg 2024, 10:32
simonknows je napisao/la:
25 avg 2024, 10:09

A kako to mislis rijesili slucaj sa Suljicem ,je li isplacen cjelokupni iznos duga (a znam da nije,nego se placa na rate)pa kako onda mislis rijesili.
Sutra ce te otici ,a taj dug ostaje nekoj novoj upravi da to rijesava.Moras shvatiti da potpisivanjem sporazuma o izmirenju ne znaci automatski da je dug rijesen ,nego onda kada se taj dug i isplati,tako da ne obmanjuj te javnost sa tim podatcima.I prica ti se svela na mnogo teksta ,a nista konkretno da kazes(obilazis kao kisa oko Kragujevca),ko je dovodio igrace ,zasto ti igraci nisu kada se toliko potencira fizicki spremni(samo ovo kad procitas znas o kakvim se tu igracima radi-PROFESIONALCI)i nemoj mi samo argument navesti Nalic.Zasto onaj ko je zaduzen za dovodjenje igraca nije sinoc dobio otkaz ,zasto se trpi maksimovic(namjerno malim slovima),zasto se trpe husarini invalidi .
Pogledaj te sinocni sastav i rezervni i zakljucite koji je jaci.
I zadnja tvoja recenica je "ako navijaci ne zele da oni vide podnijet ce ostavke zar ne shvatate da vas navijaci ocima ne mogu vidit,sta vam nije jasno ovdje.
Hebem novu upravu ako ne može naći 5 milja mjesečno, ako ovi mogu mogu svi. 5 milja ću ja dati eto. Hebeš 5 milja, izvojevali su najpovoljniji mogući sporazum.

Pa koga da ti navedem? Ko je radio s njima nego Nalić, nije moj babo. On ih je "spremio". Hebem ga ja Beduina ću dovest da ih sprema da jedu teren, bolje će ih spremit garantujem.

Zato što nemaš druge i bolje.

Eto, podnijet će ostavke, strpi se još 7 dana.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 25 avg 2024, 10:54

Jedina pozitivna stvar ovog trenera je sto je maknuo Kurtalića, on se sastavit ne zna.. Dzaba mu svih 100 utakmica u Slobodi
Sinoc kad uđe Said nekako odma vidis razliku, sramota je da nam covjek od gotov 40 god pravi razliku
Da su ostavili Komazeca bio bi bolji napadač nego ovo trenutno al et
Definitivno ovdje ima najviše Nalićevih gresaka, Maksimovic pokusava al slabo to ide..
Kad se sve pogleda izgubili smo od Sarajeva Borca uredu
Protiv Posušja izveli djecu hajd i to uredu, sinoć stvarno nismo zaslužili poraz, makar X al et
Sve to i ne bi bilo tako crno da ima neke igre.. Tek smo sinoc imali šuteve u okvir gola nakon 3 utakmice, to se ne smije dešavati
I smatram da Zeba ako već nije spreman sposoban treba otici a ne da dovede igrače pa hajd kakvi god su
A sto se tice odlaska ove uprave dolaska novih, mi smo jedan začarani krug koji moze prekinut samo neka extra finansijska injekcija, ako toga nema a dođu novi ljudi nista nismo dobili.

Simone zna li se stav GV i Lugavica, jesu li bili kakvi razgovori s njim povodom ove situacije?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.