FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 25 avg 2024, 11:00

Imaju Slobodasi rjesenje, samo dok ovi odu.. a otice i kad odu a niko ne dodje drugi ildodje drugi pa pocne kukat onda ce se fatat za glavu.

Tjera se Maksimovic, evo recite mi, ne ko se kogo dovest, nego ko je to mogo nesto vise izvuc od ove ekipe.
Raspored kad je izaso svi smo pricali da je za izginut i da nijedan trener nece izdrzat 5 kola.
Nalic jest mozda antitrener al nije glup, premazan je to lik, znao je da bi se popiso na proslu sezonu i rekorde svoje (citaj, sta mu nije kupljeno to nije ni pobijedio) i to je bit svega da smo jednostavno takva nafaka da na svu losu ekipu ti jos imas najgori moguci raspored (izuzmi posusje koje bi bilo drugacihe da je ova ekipa od sinoc igrala). A ne pustio si djecu i djeca izginula ko rasada.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 avg 2024, 11:01

simonknows je napisao/la:
25 avg 2024, 10:44

Hebem novu upravu ako ne može naći 5 milja mjesečno, ako ovi mogu mogu svi. 5 milja ću ja dati eto. Hebeš 5 milja, izvojevali su najpovoljniji mogući sporazum.

Pa koga da ti navedem? Ko je radio s njima nego Nalić, nije moj babo. On ih je "spremio". Hebem ga ja Beduina ću dovest da ih sprema da jedu teren, bolje će ih spremit garantujem.

Zato što nemaš druge i bolje.

Eto, podnijet će ostavke, strpi se još 7 dana.
Lazes i obmanjujes ljude, sad kao yebes ovu upravu a njihov si, gdje je statut, kako su formirali skupstinu, ko je napravio novi statut i po cijem nalogu, zasto ne objavite statut. Zasto ne postoji upravni odbor, ne postoji jer vi ne zelite da postoji, nego je onaj klaun i predsjednik skupstine i ˇpredsjednik kluba“, nebi me iznenadilo da sjedne i na klupu.
🔴⚫️

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 25 avg 2024, 11:05

klasik je napisao/la:
25 avg 2024, 11:00
Imaju Slobodasi rjesenje, samo dok ovi odu.. a otice i kad odu a niko ne dodje drugi ildodje drugi pa pocne kukat onda ce se fatat za glavu.

Tjera se Maksimovic, evo recite mi, ne ko se kogo dovest, nego ko je to mogo nesto vise izvuc od ove ekipe.
Raspored kad je izaso svi smo pricali da je za izginut i da nijedan trener nece izdrzat 5 kola.
Nalic jest mozda antitrener al nije glup, premazan je to lik, znao je da bi se popiso na proslu sezonu i rekorde svoje (citaj, sta mu nije kupljeno to nije ni pobijedio) i to je bit svega da smo jednostavno takva nafaka da na svu losu ekipu ti jos imas najgori moguci raspored (izuzmi posusje koje bi bilo drugacihe da je ova ekipa od sinoc igrala). A ne pustio si djecu i djeca izginula ko rasada.
Neko kaze trebali ste dovest Osima, pa mi da imamo pare za Osima ne bismo bili gdje jesmo.
Maksimović treba ostati još koju utakmicu definitivno, moje mišljenje
Kad se sjetim Nalića kako smo se borili za X u Srebreniku, ne priželjkujem ga ovdje, ipak hvala mu na svemu

Ne mogu se sjetiti koja je godina bila ovako smo isto uzas počeli, i klub preuze Rahmetli Sakib Malkočević preporodio nas
Ako mogu naci nekog takvog za realnu cifru nek pokušaju al od te priče nema nista
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 avg 2024, 11:09

Haracic definitivno nije za prvih 11. Malo je reci ocajan igrac. Nadam se da su to uvidjeli i ovi iz kluba. Sta mi je momak sinoc pojeo zivaca. Izuzetno neinteligentan igrac.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 25 avg 2024, 11:11

Poslije Azmira jedini čovjek koji nije nikad imao našu podršku, a radio je bolje od svih predsjednika kluba poslije Azmira je Senad Mujkanović.
Tako da ako nema niko drugi da preuzme lično nemam ništa protiv da se da šansa i njemu kao i ovim gradskim garniturama.
Već je potpuno jasno da nas samo čudo spašava ispadanja iz lige. Logika dovođenja puno osrednjih igrača je pogrešna i u zbiru će nas koštati isto kao da smo doveli par kvalitetnih pojačanja koja donose razliku na terenu.
Kalesić i Komazec su trebali biti zadržani ovu sezonu definitivno, jer zamjene za njih su slabe.
Nalića je trebalo smijeniti na polusezoni prošloj, jer nismo imali nikakvu igru cijelo vrijeme dok je bio na klupi.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 25 avg 2024, 11:17

Uprava ko uprava je korektna spram svojih mogucnosti, izmoljakali su Solanu, Xela, Javuz par sitnih sponzora koji daju pare, ali sto se tice maria njemu nije mjesto pa jbt on ne moze svog kuma ( jarana ) koji ima veze sa cestotehnikom da zavrsi da bude sponzor samo je tu zato sto je jaran haha. Pa ja sam zavrsio sponzora, a da niko to i ne zna. Ekipa je sinoc licila na nesto koliko toliko, Hrvanovic, Talison trebaju da budu u prvih 11, bolje trpit Mahmuda nego gledat antifudbal Haracica. Steta za onu priliku u prvoj poluvremenu i stativu u drugom zasluzili smo bod ali se ne trebamo sa tim zadovoljavat. Kad vidim da radnik uvali 4 komada velezu mislim da je ove sezone 1% sanse da mi mozemo ostati, usporede radi sezone kad smo zavrsavali na 8 mjestu bodovi su bili
20/21 37 18/19 38 14/15 40 tesko da mozemo nagurati toliko bodova ali treba vjerovati. I ovo lizanje je najmanje radi fudbala sa manijacima ima tu nesto malo vece koje nije za foruma.
Spaha i Grado kao najlogicnije rijesenje bolje bi radili nego ova prevara od trenera jbt njega je jedan jaha nadigro u svim segmentima igre to ti je dovoljno.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 25 avg 2024, 11:20

Skver je napisao/la:
25 avg 2024, 11:01

Hebem novu upravu ako ne može naći 5 milja mjesečno, ako ovi mogu mogu svi. 5 milja ću ja dati eto. Hebeš 5 milja, izvojevali su najpovoljniji mogući sporazum.

Pa koga da ti navedem? Ko je radio s njima nego Nalić, nije moj babo. On ih je "spremio". Hebem ga ja Beduina ću dovest da ih sprema da jedu teren, bolje će ih spremit garantujem.

Lazes i obmanjujes ljude, sad kao yebes ovu upravu a njihov si, gdje je statut, kako su formirali skupstinu, ko je napravio novi statut i po cijem nalogu, zasto ne objavite statut. Zasto ne postoji upravni odbor, ne postoji jer vi ne zelite da postoji, nego je onaj klaun i predsjednik skupstine i ˇpredsjednik kluba“, nebi me iznenadilo da sjedne i na klupu.
Kralju, nepismen si.

Ne **** ovu nego novu upravu ako ne može naći 5 hiljada za tako važan sporazum.

Druga stvar nisam u prošlom postu pod g.ovna iz prošlosti mislio na ljude, nego stvari, probleme.

Kontaš?

Statut je u klupskim prostorijama, gdje će drugo bit.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 25 avg 2024, 11:24

mk1008 je napisao/la:
25 avg 2024, 10:54
Jedina pozitivna stvar ovog trenera je sto je maknuo Kurtalića, on se sastavit ne zna.. Dzaba mu svih 100 utakmica u Slobodi
Sinoc kad uđe Said nekako odma vidis razliku, sramota je da nam covjek od gotov 40 god pravi razliku
Da su ostavili Komazeca bio bi bolji napadač nego ovo trenutno al et
Definitivno ovdje ima najviše Nalićevih gresaka, Maksimovic pokusava al slabo to ide..
Kad se sve pogleda izgubili smo od Sarajeva Borca uredu
Protiv Posušja izveli djecu hajd i to uredu, sinoć stvarno nismo zaslužili poraz, makar X al et
Sve to i ne bi bilo tako crno da ima neke igre.. Tek smo sinoc imali šuteve u okvir gola nakon 3 utakmice, to se ne smije dešavati
I smatram da Zeba ako već nije spreman sposoban treba otici a ne da dovede igrače pa hajd kakvi god su
A sto se tice odlaska ove uprave dolaska novih, mi smo jedan začarani krug koji moze prekinut samo neka extra finansijska injekcija, ako toga nema a dođu novi ljudi nista nismo dobili.

Simone zna li se stav GV i Lugavica, jesu li bili kakvi razgovori s njim povodom ove situacije?
Dobit ćeš podršku grada ba, nisu ni oni glupi da se igraju sa Slobodom koja još uvijek može fino uticat na izbore. Da li je dovoljna podrška vidjet ćemo

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 25 avg 2024, 11:25

klasik je napisao/la:
25 avg 2024, 11:00

Ovo je istina niko nije favorit u gostima Sarajevu i Borcu, ali koga boli k za to, 0 bodova iz 4 utakmice ko gleda protivnike.

Što se tiče Haračića on meni sinoć uopšte nije bio loš kako se ovde predstavlja, vršio je presing konstantno dok je bio u igri na njihove stopere, a nije imao neke lopte koje je mogao iskoristiti.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 25 avg 2024, 11:26

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 avg 2024, 11:27

.
25 avg 2024, 11:20
Skver je napisao/la:

Kralju, nepismen si.

Druga stvar nisam u prošlom postu pod g.ovna iz prošlosti mislio na ljude, nego stvari, probleme.

Kontaš?

Pa "pismeni", objasni nam ko je postavio ovog klauna p.oserem ti se u usta, ti ces nekome pisati da je nepismen.....
🔴⚫️

SoliSoli
Kontakt:

Post Postao/la SoliSoli » 25 avg 2024, 11:29

Sta je falilo spremnost prosle sezone protiv sarajeva i zelje?

Ko hoce da gleda objektivno vidjet ce Da je zeba/uo kasno dovodio igrace. Vecina igraca sto igra uopste nisu bili tu kod prosleg trenera na pripremama, citaj Haracic, Delimedac, Mekic, Cajic, sero (zbog povrede), Dubakcic (dosao par dana prije maksimovica). Bukvalno 90% startne

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 25 avg 2024, 11:30

Skver je napisao/la:
25 avg 2024, 11:27
.
Skver je napisao/la:

Kralju, nepismen si.

Kontaš?

Pa "pismeni", objasni nam ko je postavio ovog klauna p.oserem ti se u usta, ti ces nekome pisati da je nepismen.....
Sam se postavio i s.ere ti se u usta 9 mjeseci ne možeš mu ništa. Kad si bezobrazan tako, moram ti rijet :D
Dodji po statut da ti damo :)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 avg 2024, 11:33

25 avg 2024, 11:30

Sam se postavio i s.ere ti se u usta 9 mjeseci ne možeš mu ništa. Kad si bezobrazan tako, moram ti rijet :D
Koji Vi, ko ste, sta ste, da dodjem da mi date ?
🔴⚫️

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 25 avg 2024, 11:35

Skver je napisao/la:
25 avg 2024, 11:33

Odbor za upravljanje. Dodjes i samo traži statut. Da riješimo i taj statut više hebem li ga. Javi i meni kad ga protabiriš šta je problem u tom famoznom statutu. Hebo ga i statut više.

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 25 avg 2024, 11:39

DamirT je napisao/la:
25 avg 2024, 11:09
Haracic definitivno nije za prvih 11. Malo je reci ocajan igrac. Nadam se da su to uvidjeli i ovi iz kluba. Sta mi je momak sinoc pojeo zivaca. Izuzetno neinteligentan igrac.
Pogotovo u prvom kada je dvije tri kontre on sjebao " svojim" dodavanjem.
I mi moramo biti svjesni da on posjeduje kvalitet,ostao bi u zelji,a ne dosao u Slobodu.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 avg 2024, 11:40

25 avg 2024, 11:35
Skver je napisao/la:

Odbor za upravljanje. Dodjes i samo traži statut. Da riješimo i taj statut više hebem li ga. Javi i meni kad ga protabiriš šta je problem u tom famoznom statutu. Hebo ga i statut više.
Dobro upravljate :thumbup: :thumbup:
🔴⚫️

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 25 avg 2024, 11:43

25 avg 2024, 11:35
Skver je napisao/la:

Pa kako to u jednom postu nisam clan ove uprave ,ali je podrzajem,a u drugom si u odboru za upravljanje.
Care odmori malo od foruma ,gubis konce ti ne znas ni sta pises gubiš se.

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 25 avg 2024, 11:45

Skver je napisao/la:
25 avg 2024, 11:27
.

Kralju, nepismen si.

Kontaš?

E zbog ovakvog ponasanja navijaci vas ne zele.
ODBORU ZA UPRAVLJANJE

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 25 avg 2024, 11:51

Na momente to nije jucer tako lose izgledalo, bilo je neke igre.
Ali motam onaj zeljin gol 100 puta i nikada nije bilo,niti ce mi bit jasno kako mi primamo onako pacerske golove boze sacuvaj. :urnebes:

Nemojte Traku dobro je branio covjek jucer.
Ovo je sve plod nerada Nalica i uprave od otprilike 2 kola prije kraja federalne do 1 kola ove sezone....Fizicki i psihicki ekipa u rasulu i evo ti rezultat.
Dok se mi saberemo bicemo 6-7 bodova u zaostatku za sigurnom zonom. Jbg

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 4 gosta.